Marfus Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Swatch James Bond No Time To Die 2020 Limited Special Edition Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Sorry jako, ale mě se normálně líbí. Swatchky jsem měl vždycky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jsou skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pruhled na civku a baterkovej strojek (neco ala Bulova) bude vzdycky lepsi, nez divoke klikyhaky rozvasneneho designera. Taky bych si je dokazal predstavit na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Dobrý! Na ebay je mají za 498,99? Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pro hardcore fanoušky povinnost Povedené, líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Teprve ted jsem si vsiml, ze na pozici 6. indexu maji "Q", ale na te detailni fotce na ruce tam je normalni index. Renonc, nebo je to standardni model vs limitka (s Q)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Hej hou, já jsem ze spoda......nemohl by to někdo přesunout kam to patří? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/2366-swatch/?hl=swatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ona je koukám celá kolekce https://www.007.com/swatch-x-007/... Na Swatchkách jsem začínal, tak bych klidně z nostalgie i třeba takový Moonrakery pořídil, nebejt vyprodaný a nabízený spekulantama za 3x tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pěkný docela jsou, ale nějak tam nevidím ten odkaz na Bonda. Snad kromě toho Q, což je ale odkaz dost nepřímý a sám o sobě nepochopitelný. Ale třeba mi nějaký detail uniká nebo je něco na dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ona je koukám celá kolekce https://www.007.com/swatch-x-007/... Na Swatchkách jsem začínal, tak bych klidně z nostalgie i třeba takový Moonrakery pořídil, nebejt vyprodaný a nabízený spekulantama za 3x tolik Já jsem je objevil relativně včas hned po vydání, ale stejně byly vyprodaný, zkoušel jsem všechny možný e-shopy a nic, naštěstí letěl zrovna bracha přes Dubai a na letišti v kamenným shopu měli všechny, tak mi Moonrakery vzal...ale nemám je ještě u sebe, protože je v dobrovolné karanténě :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pěkný docela jsou, ale nějak tam nevidím ten odkaz na Bonda. Snad kromě toho Q, což je ale odkaz dost nepřímý a sám o sobě nepochopitelný. Ale třeba mi nějaký detail uniká nebo je něco na dýnku. SKX007 taky určitě odkazují na Bonda, škoda že je v žádném dílu neměl Jako velkou nevýhodu vidím zalisované strojky v pouzdře, hlavně u takovýchto limitek. Jakmile ten plasťák odejde, tak máš akorát pěknou "atrapu" hodinek v hezké krabici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Přidám pár real fotek...to "VHS" balení je supercool, na zbytek jsem zvědavej na živo... těším se na ně, i když nosit je pravděpodobně moc nebudu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Bezva! Jak říkám, za těch původních 90 eur nebo kolik to bylo, tak není o čem, pokud by na ně člověk někde narazil. Dát stovky dolarů, liber nebo eur za Swatchky, jak chtějí šmelináři, to je ale pitomost, zajímalo by mě, jestli si to někdo fakt koupí V tom je super Timex, že vyprodaný modely jako Q nebo Snoopyho čas od času dělá znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 krasny. a hodinarovo srdce plesa, protoze jsou vsechny krasne servisovatelny:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 No na to, že to majú byť hodinky Jamesa Bonda, tak je to dosť biedne, nepáčia sa mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Bondovky miluju, ale tohle mě nechává naprosto v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pěkný docela jsou, ale nějak tam nevidím ten odkaz na Bonda. Snad kromě toho Q, což je ale odkaz dost nepřímý a sám o sobě nepochopitelný. Ale třeba mi nějaký detail uniká nebo je něco na dýnku. The seventh watch in the collection has been designed by No Time To Die costume designer Suttirat Anne Larlarb alongside Swatch and will be worn by Q in the upcoming film, No Time To Die. https://www.007.com/swatch-x-007/ Stačí? Hodinky Jamese Bonda teda tyhle ani ty ostaní vážně bejt nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 To by teda ani neměly. Jedna ze značek, který už asi nikdy nepochopim. Ještě že to ale držej pohromadě, bych nechtěl Omega a td Made in China. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se