Americkej Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Jak teď vytvořím status, prostě vykřiknu na svojí zdi? Opera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 V 29. 5. 2020 v 9:59, Radimk napsal: Stránkování: Načtu nepřečtený obsah, ok. Dojdu na konec stránky, místo další stránky musím dát nahrát více aktivit. Ok, funguje. Ale pokud tam kliknu do tématu, a vrátím se zpět na obsah, vrátí se mi seznam obsah zase nahoru na první stranu. Musím srolovat dolů a opět dát nahrát více témat, abych se dostal na další stranu. A to pokaždé, když kliknu do tématu. Nešlo by vrátit klasické stránkování? Také lobuji za stránkování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Už tu o tom bola reč, stránkovanie nebude: V 29. 5. 2020 v 8:46, adasek napsal: Jinak "klasické stránkování" zde bohužel zapnout nejde, zřejmě je to v tom systému natvrdo zadrátované takhle. Jediná šance je, že bych objevil nějaký plugin, ale nedávám tomu příliš šancí - nepřijde mi že je jednoznačné, jak vypadá "správné" chování. Je taky možné, že je to technické omezení (usuzuju z toho, že facebook taky po tlačítku "zpět" nevrací do feedu tam odkud jsem přišel ) Z toho důvodu mi příjde jako vhodné to nějak obcházet - a zvyknout si na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 V 3. 6. 2020 v 15:50, Americkej napsal: Jak teď vytvořím status, prostě vykřiknu na svojí zdi? Opera. Sedneš si k počítači Přihlásíš se Vpravo nahoře klikni na ikonku Americkej Pak na položku profil Nahoře je stavová lišta: Co se vám právě honí hlavou Napiš tam něco rozumného Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 A že jsem tak smělej: Budou se nějak řešit obrázky nahrané před velkým třeskem? Nebo už navždy zůstanou ve vláknech ty neostré náhledy a plná verze obrázku až po rozkliknutí? Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Tady poprosím o odpověď Adaska, protože už pro pár fotografů customizoval (script) jejich stará vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Přátelé, dovolil jsem si tady smáznout asi tak deset příspěvků, které nesouvisely s tématem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 před 12 hodinami, Bert napsal: Sedneš si k počítači Přihlásíš se Vpravo nahoře klikni na ikonku Americkej Pak na položku profil Nahoře je stavová lišta: Co se vám právě honí hlavou Napiš tam něco rozumného Hotovo Právě tu stavovou lištu tam nemám, používám standartně Operu, zkušebně jsem nainstaloval Edge a žádná změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Opera nainstalována i víkendovém PC. Stavový řádek tam je. Ten status jsem vyplnil z Opery, tento příspěvek z ní píši taktéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 [mention]Americkej [/mention] Pokud mas nejake ad-blockery, vypni je. Neco mi zlobilo kvuli 1blockeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 před 2 hodinami, Americkej napsal: Právě tu stavovou lištu tam nemám, používám standartně Operu, zkušebně jsem nainstaloval Edge a žádná změna. Taky nic nevidim - Firefox. Jaka stavova lista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Co se vám právě honí hlavou ..... Tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Zajimave... smazal jsem vsechny cookies, prihlasil/odhlasil a zadnou listu nemam. Vyzkouseno i v novem Egde-chromium a lista chybi, viz printscr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Prosím, ještě mrkni na svůj profil, nastavení. Jestli něco není zakázané atd .... Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 @Bert V profilu jsem zadne nastaveni tykajici se primo teto funkce nenasel. Jinak se mi zda ostatni nastaveni v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Zkus vypnout adblocker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 V nastavení profilu musí být zapnuto tohle - viz obrázek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Díky, bylo to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Super, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Jsem to jenom já, kdo má při tvorbě příspěvků na výběr pouze tu samou sadu emotikonů, kterou vynalezl už v roce 1959 konstruktér Koroljov? Jako jasně - jsem starej chlap, takže by mě ta žlutý kolečka se zkratkovitým významem neměla vlastně vůbec zajímat. Ale stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se