geometr Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Před hodinou, wawrik napsal: Súhlas. Mimochodom, ako je debata o rýchlosti a nezobrazovaní príspevkov... Začalo to blbnúť naraz. Stalo sa mi ešte v nedeľu, že mi prišiel email o novom príspevku vo vlákne Výstup do .c Everestu..., ale v žiadnom slede aktivít sa nezobrazoval. Pritom keď som to vlákno vyhľadal ručne cez Procházet-Fóra..., tak tam ten príspevok bol. Celé vlákno sa znova začalo v Slede aktivít zobrazovať až potom, čo tam pribudol ďalší príspevok. Nereplikovateľná chyba, odvtedy zasa OK. Jo, a vo vlastnom slede aktivít to občas vypisuje pekné hausnumerá. Rekord bolo číslo so sedemnástimi číslicami. Ak to zobrazovanie sledov má na starosti nejaký plugin, je pekne zabugovaný. Tohle se mi děje taky, ale už poměrně dlouho a zcela nahodile. Vypozoroval jsem ale, že se to poměrně často stalo, když byl v příspěvku obrázek, na kterej jsem kliknul, abych si ho prohlídnul, jestli je to ovšem pravidlem, jsem nezjistil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Poslušně hlásím, že se některým členům místo Chronomagu zobrazuje tato hláška. Děje se něco? Děkuji Bertovi za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Pridavam se s hlasenim dalsiho clena, kteremu to taktez od cca 17h nejede a pise stejnou hlasku. Diky za reseni-uz ma abstak a zacina byt neprijemnej :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Děkuju za nahlášení. Taky se mi temporary error objevil; Zkusmo jsem vypnul/zapnul Tapatalk a dvě další aplikace které ve foru máme a vypadá to, že to pomohlo. Juknu se kam jdou případné logy a jestli to nemůžu nějak efektivněji monitorovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Huraaaa, uz jsem zase živý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Ahoj, nešlo by něco udělat s tím vyhledáváním. Jak v sekci prodám, kde mi to nenajde všechny hodinky stejného jména, tak i v sekci hodnocení prodávajících/kupujících, kde mi to vůbec některé členy nenajde (třeba můj nick nejde vyhledat). Díky I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 2 hodinami, igor261069 napsal: Ahoj, nešlo by něco udělat s tím vyhledáváním. Jak v sekci prodám, kde mi to nenajde všechny hodinky stejného jména, tak i v sekci hodnocení prodávajících/kupujících, kde mi to vůbec některé členy nenajde (třeba můj nick nejde vyhledat). Díky I. Jsem tady prisel presne s tim stejnym, nenachazim jmena lidi v sekci hodnoceni, tzn zadam svuj nick a nenajde mi to vubec nic. Zkousel jsem i nicky lidi, ktere tam vidim primo na prvni strance a tedy bezpecne tam jsou a ani je mi to nevyhleda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Zkontroloval jsem vyhledávání, a ukázalo se, že to asi způsobil můj patch na streamy. Modifikoval jsem ho. Vyhledávání by mělo být v pořádku. Dejte prosím vědět, jestli se něco nepokazilo s těmi streamy (Aktivity, všechny aktivity, nepřečtené)... zadání bylo, aby se jednotlivé komentáře v rámci vláken neopakovaly. Podle všeho je to tohle nastavení sledů: A nastavil jsem ho i defaulntímu sledu (Všechny aktivity) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Zkontroloval jsem vyhledávání, a ukázalo se, že to asi způsobil můj patch na streamy. Modifikoval jsem ho. Vyhledávání by mělo být v pořádku. Dejte prosím vědět, jestli se něco nepokazilo s těmi streamy (Aktivity, všechny aktivity, nepřečtené)... zadání bylo, aby se jednotlivé komentáře v rámci vláken neopakovaly. Podle všeho je to tohle nastavení sledů: A nastavil jsem ho i defaulntímu sledu (Všechny aktivity)Diky, potvrzuju ze uz funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Díky, funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Poslední dobou mi tohle začíná fakt silně vadit, děje se to bez ohledu na typ připojení a platformu a i v sobotu navečer, kdy mám za to, že je tu relativně mrtvo (ve srovnání se všedním dnem dopoledne): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Pridavam sa, deje sa to aj teraz. Aj Tapa aj PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Stejny problem i nekolikrat denne.Plus co se mi jeste stava, tak se mi v tom nahledu nechteji nacist vsechna vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Uz to tak je peknych par dnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Jo jo, potvrzuji. Opět opruz. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Taky se přidám, děje se to tak asi dva týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 A já nevím proč. Opět jsem aktivoval Adaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 před 2 minutami, Bert napsal: A já nevím proč. Opět jsem aktivoval Adaska. Díky, šéfe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adasek Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 před 15 hodinami, geometr napsal: Poslední dobou mi tohle začíná fakt silně vadit, děje se to bez ohledu na typ připojení a platformu a i v sobotu navečer, kdy mám za to, že je tu relativně mrtvo (ve srovnání se všedním dnem dopoledne): Ahoj, dík za nahlášení - dle reakcí to asi trápí všechny Chápu-li správně: není to nějaký konkrétní sled aktivit, ale občas se u některého či více sledů stane, že jsou nějakou dobu vyprázdněné. Doba by mohla být kvantovatelná 15min, což je myslím platnost cache. Zatím to vypadá jako výkonnostní problém; proberu to s @Bert Mimochodem - na menší aktivitu v podvečer se nedá spoléhat, pro Chronomag je špička 8:00-23:00 (níže je graf počtu uživatelů, který ale nemusí odpovídat zatížení serveru - některé činnosti jsou prostě mnohem náročnější než jiné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 @adasek ano, přesně tak, nehledě na platformu, typ připojení, nehledě na denní dobu. Prostě to občas hodí prázdný sled. Někdy pomůže okamžitý refresh, někdy na refresh počkat pár desítek vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se