shaggy Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Novy tah. Skvele prevedenie s rychloupinanim a mikroregulaciou. Parada! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krizko Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 (upraveno) před 1 hodinou, michalval napsal: Ty jsou moc zajímavý Jaký mají průměr pouzdra? 40mm. Viac info možno nájsť tu https://www.kickstarter.com/projects/direnzowatches/drz-03-eclipse-premium-automatic-swiss-made-watch/ Upraveno 24. února 2021 uživatelem krizko
Vit Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 LUM TEC B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomtur Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Ak odomna niekto nieco este bude chciet tak rychlo, odhlasujem sa za chvilku z fora radsej....
Micey Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 @Kostra Nádhera. Až to pude, supr by byla srovnávačka těch našich.. jak ti jdou přesně?
JoyStick Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 3 minutami, tomtur napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ak odomna niekto nieco este bude chciet tak rychlo, odhlasujem sa za chvilku z fora radsej.... slušný
Toblin Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 2 hodinami, michalval napsal: Bobr...mlátí mi cepínem do hodinek a ještě přidrzle kouká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je přece svišť, co myslíš?
Toblin Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 14 minutami, Micey napsal: @Kostra Nádhera. Až to pude, supr by byla srovnávačka těch našich.. jak ti jdou přesně? Počkat, to nejsou stejné hodinky?
Micey Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Drzoune, dyk sou úplně jiný!:) https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga201g https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga283g
martin151 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 28 minutami, Micey napsal: Drzoune, dyk sou úplně jiný!:) https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga201g https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga283g Ajo, sem vidlák. Ty tam máš víc železa
Micey Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 A průhled, což pro mě byla, upřímně řečeno, největší motivace. Jinak menší pouzdro by se mi líbilo.. taky tah je jinej, plus se mi líbí u těch mejch výřez na cifru na rezervu. Jak řikám, dobrá by byla foto srovnávačka..
Kostra Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 A průhled, což pro mě byla, upřímně řečeno, největší motivace. Jinak menší pouzdro by se mi líbilo.. taky tah je jinej, plus se mi líbí u těch mejch výřez na cifru na rezervu. Jak řikám, dobrá by byla foto srovnávačka..No bať, uplně jiné hodinky:-) Jinak přesnost jsem tu někde už psal, plus 5 sekund za tři týdny, nádhera
Radik Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 9 hodinami, Pivas napsal: Moje nové, zatím velká radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyjo, nestačím koukat - super! To máš teda místo PO oranžád?
michalval Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 před 2 hodinami, Toblin napsal: To je přece svišť, co myslíš? No je to možné. Vzhledem k tomu, že mi tu figurku přivezla dcera z Tater, tak ten bobr tam opravdu moc nepasuje
Pivas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 @junior300- jojo černá zvítězila ,ale ne proto,že modré jsou horší, ale mám moc modrých hodinek. A oranžové indexi mě dostali @Radik- byla to těžká volba,PO jsou nádherné, ale musel bych pustit bondovky a vyhodnotil jsem,ze pro mě budou bondovky lepší. A ty orisky jsou jako bonus! Moje první orisky a zatím jsem mile překvapen.
Jeronimo Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Včera, dnes a zítra... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se