Daemonultimate Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Všechno dávám na Ig, tak vás tu chci zas po nějaké době alespoň pozdravit. Karlštejn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Hezky vecer vsem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 B Colt 44 Zverimex = jistota kam jít s dečkama v nákupním centru,... když už je to nikde nebaví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chvilku jsem uvažoval o výměně těchhle Scubateků za ty samé s modrými vlnkami "Maldives", ale peču na to... Tyhle mají šťávu a navíc by mi brzy chyběl ten šupinatej cifr. Upraveno 5. července 2022 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Tyhle jsou brutální @martar! Dlouho jsem nad nimi slintal v inzerci a přesvědčoval jsem se k napsání PM, ale nakonec jsi mi je vyfoukl. Kdyby byly s náramkem, tak jsem neváhal, byť uznávám, že ta guma je skvělá- včetně spony. Užívej, nemaj chybu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 (upraveno) @shewcza Za mě je ta origo guma s barevným akcentem esteticky mnohem lepší a pohodlnější než náramek. Se sponou máš recht - výborný zpracování, navíc na motýlovku docela vychytaná - v jjedný polovině schovaná diver extenze a v druhý zas easy mikroregulace. Design je brutální, zpracování ale špička. Celkově mi přijde, že jsou v kategorii lepších potápek bez inhouse strojku hrozně podceňovaný... plus teda cena na krámě je taky brutal Edit: a přitom se dají vzít i ke košili Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2022 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Pohoda na chatě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Dobrou noc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 před 8 hodinami, ragu napsal: A po zálesácký jedna kávičková Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda, takhle na kafíčku jim to sluší nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Dobré zas ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 My socky musíme chodit do práce i o svátcích. :) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 (upraveno) před 10 hodinami, martar napsal: @shewcza .... Design je brutální, zpracování ale špička. Celkově mi přijde, že jsou v kategorii lepších potápek bez inhouse strojku hrozně podceňovaný... plus teda cena na krámě je taky brutal Edit: a přitom se dají vzít i ke košili Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak "podcenovany" jsou imho hlavne kvuli pultovy cene Ale hodinky jsou paradni a s tou gumou jsou to skvely volnocasovky. S tou kosili je to imho uz moc velkej punk Upraveno 6. července 2022 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Expy s kyklopem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Taková veselá letní hodinka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 … mořský koník od včera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 @honza71 I punkeři občas nosí košili Teď vážně: když jsem dělal výběrko na univerzální definitivní potápky, k těmhle jsem podle fotek, videí, specifikací a při krátké očuchàvačce na krámě měl hromadu připomínek. Jenže když byla možnost je na SEW vidět na Sonnym naživo, takříkajíc v akci... a když jsem v normálním světle viděl zpracování a detaily... změnil jsem názor. Díky dizajnu to univerzály pro většinu lidí nebudou, ale jako volnočasovky boží. Pultová cena je opravdu ambiciózní, ale to dělá i dost jiných značek, bohužel. Já měl na mysli spíš to, že tu není víc Buchererů z druhé ruky koupených za rozumnější cenu. Patravi Scubatecy jsou super, Manero Flyback z poslední gen. jsou k sežrání... Heritage Chrono, Manero Power Reserve... mají fakt řadu povedených modelů. Ať tu jen nekecám: dýnko s dvěma rejnoky manta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Motýlová spona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Diver extenze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mikroregulace s šesti kroky, da se nastavovat po rozepnutí spony v pohodě i na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Konec hlášení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Co v nich je za strojek, neco z jejich dilny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 (upraveno) Nene, inhouse si nechávají pro jiné modelové řady. https://www.carl-f-bucherer.com/en/peripheral-technology Tady je klasika ETA/Sellita. Diky tomu jsou taky ty připomínky k jejich pultovým cenám... přitom je to spíš kategorie ETA/Tag Heuer, ETA/Breitling, apod. Konec ranní siesty, jdu makat. Upraveno 6. července 2022 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se