Ohm-Aztec Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Na ruce asi poprvé... Asi půjdou do prodeje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wolfesh Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Dnes jsem vzal na chvíli vyvenčit Master Control Date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Drevo, vsude same drevo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Zavolej na pomoc kolegu Kuncáka - slyšel jsem že na skládání dřeva je tu prý největší machr
Ohm-Aztec Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 před 8 hodinami, Diablo1st napsal: S týmito Breitlami ma veru riadne dráždiš Aby som len nekecal tak dnes Biatec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky mam je rád!
nickolas Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Před hodinou, Radek124 napsal: Zavolej na pomoc kolegu Kuncáka - slyšel jsem že na skládání dřeva je tu prý největší machr No tak s tim samo pocitam!
pebe Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Kuncák srovná dřevo i zlobivou manželku
HondzaX Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Hanhart Pioneer Mk1Odesláno z mého BBF100-6 pomocí Tapatalk 1
bandicoot Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 @HondzaX seděj ti supr. 40mm jsou nejvyváženější, vždycky jsem se trochu bál, že by mohly vypadat malý.
jsiska Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 [mention=27306]HondzaX[/mention] seděj ti supr. 40mm jsou nejvyváženější, vždycky jsem se trochu bál, že by mohly vypadat malý. Bandi, ony maj celkem dlouhy nozky. Klidne na ruku 18 a 19cm si myslim, ze nebudou vubec vypadat nepatricne.
junior300 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krutor Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 U rybniku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Na setkání s indiány jedině GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 I v neděli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Krásné to máte, pěkná koloběžka i tudorovci Já dnes na D1. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se