Adamsson Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 3 hodinami, Vit napsal: Moc heké hodinky. Díky! Moc rád je nosím. SPM je prostě povedený design co do pohodlí ..a vůbec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Jediné správné Bondovky SMP 300 jsou modré, ale tahle černá verze je zase fotogeničtější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 21 hodinami, Sphinxx napsal: No ... pořádnou pecku, jak kdo to vnímá ... viz. výše. SMPc s heliákem alá víko od Ostravara, ten mě tahá za oči, ale jinak super. Ta keramika je pecka, ten číselník, tohle Omega umí, dosud jsem byl zvyklý na hladkou keramiku, ale ty vlnky mají něco do sebe. Poprvé na denním světle. Jinak ty Tvoje Zenith si zaslouží ostrou fotku taky na denním, jsou super, měl jsem je v 45mm Felix Baumgartner a jsem debil, že jsem je prodal, ten průhled na El Primero, to je lahůdka. @rekib1: Děkuji, jedno z TOP chron z Le Locle. Aeronef Montre (48), které zmiňuji v inzerci jsou taky parádní, vůbec nejhezčí pilotky, ale měly "jen" Elite a to je velká škoda. Ty nové smpc jsou super hodinky, hodně muziky za rozumný peníz. Byl jsem až překvapený, jak tahle nová verze působí na ruce oproti starší, pocitově je větší o více než jen papírový 1mm. Fotím jen founem, ale už pošilhávám po něčem pořádném Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 2 hodinami, johny357 napsal: stabilně jedny z nejhezčích fotek ve vlákně! Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 (upraveno) Ty nove SMPc jsou boží, za mě zatím nejhezčí verze!! Ja si pořád užívám Pam pa dam pam Mimochodem, kolego co jsi tu měsíc a hned sem plácneš Pateky a chceš zavírat vlakno, dej tu lepší fotku, jsme velmi zvědaví. Tohle vypadá skoro jako nejaká koláž a hodinky vystřižené z papíru totiž... Upraveno 19. listopadu 2020 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 4 hodinami, pkd napsal: dosahl jsem ne svaty gral horologie.. timto povazuji toto vlakno za uzavrene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Podzim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 3 hodinami, krutor napsal: Novy prirustek... Jen se po nich zaprášilo za tu cenu nebylo co řešit. Jaký jsou dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 1 hodinou, Karussell napsal: Jen se po nich zaprášilo za tu cenu nebylo co řešit. Jaký jsou dojmy? Budu si muset zvyknout na ty rimske cisla a uvital bych hezci korunku. Ale jak rikas za ty prachy safir, eta a plny tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 V 5. 11. 2020 v 16:51, Daemonultimate napsal: Nic jinýho nebude To už je fakt docela vážný! U mě někdy tak a jindy onak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Nová akvizícia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Dneska s krokoušem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 A já na náramku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 6 minutami, M-72 napsal: A já na náramku Jj, je to krása:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Začal víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Netrpělivé čekání na kurýra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Dnes se vrátily ze servisu. Mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Druhý týden na ruce, přesnost se ustálila na cca +2s za den, bronz už přestává zářit a chytá první známky patiny - směrem do hnědo/červeného odstínu.... jak taková blbost za pár kaček dokáže rozehnat chrono-depku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Potápky od HelmutaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Ultimatni zalesaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se