bobi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) @Sphinxx : JJ,mám blue i white . Mockrát jsem už chtěl jedny poslat do pryč,ale furt se nemohu rozhoupat,které .... . Obojí jsou skvělý,yes. Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem bobi
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 ale jako proč ne, to rozhodování Ti nezávidím.
Radek Cigi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Davide, jestli jsem to dobře pochopil, tak místo Chronomatů 47 GMT, jsou to nakonec modré "vlnky"?
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Radek: nikoli, GMT jsou jen steel, blacksteely (černé) mi utekly na Chronu24 o hodinu. No a protože něco přibylo, něco musí z kola ven. Černý Petr padnul na Hujery 02. Více případně v SZ, díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 ... KD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, bobi napsal: @Sphinxx : JJ,mám blue i white . Mockrát jsem už chtěl jedny poslat do pryč,ale furt se nemohu rozhoupat,které .... . Obojí jsou skvělý,yes. Jéé, já se tady nervuju, jaká by to byla rozcapenost jen vyměnit jetý za nový a tady pán, ten má hned dvoje. No už jsem klidnej, yééés
mlsoun1 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Ač mám rad velké hodinky,tak mohu říct,ze mi tato menší velikost vůbec nevadí a nosí se výborně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) pilot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem jenik77 edit
bobi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Večer v hokně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Expy od Tudoru. Dobre rano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Člověk se k těm Moonwatchům tak nějak rád vrací
gunman Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Štajny. V roce 2012 jsem je dostal od ženy. Po-Pá na ruce od 7-14:30, prostě pracovní hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Pár lidí se mě na ně ptalo, tak sem je vytáhl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coach Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Porad jsou na ruceOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk
siwi Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Přišla zima, přišla do Prahy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Dnes Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 pauza na čaj s Archimede H Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2021 Modrasky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se