bobi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) @Sphinxx : JJ,mám blue i white . Mockrát jsem už chtěl jedny poslat do pryč,ale furt se nemohu rozhoupat,které .... . Obojí jsou skvělý,yes. Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 ale jako proč ne, to rozhodování Ti nezávidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Davide, jestli jsem to dobře pochopil, tak místo Chronomatů 47 GMT, jsou to nakonec modré "vlnky"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Radek: nikoli, GMT jsou jen steel, blacksteely (černé) mi utekly na Chronu24 o hodinu. No a protože něco přibylo, něco musí z kola ven. Černý Petr padnul na Hujery 02. Více případně v SZ, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 ... KD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, bobi napsal: @Sphinxx : JJ,mám blue i white . Mockrát jsem už chtěl jedny poslat do pryč,ale furt se nemohu rozhoupat,které .... . Obojí jsou skvělý,yes. Jéé, já se tady nervuju, jaká by to byla rozcapenost jen vyměnit jetý za nový a tady pán, ten má hned dvoje. No už jsem klidnej, yééés Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Ač mám rad velké hodinky,tak mohu říct,ze mi tato menší velikost vůbec nevadí a nosí se výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 (upraveno) pilot Upraveno 6. ledna 2021 uživatelem jenik77 edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Večer v hokně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Expy od Tudoru. Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Člověk se k těm Moonwatchům tak nějak rád vrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Štajny. V roce 2012 jsem je dostal od ženy. Po-Pá na ruce od 7-14:30, prostě pracovní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Pár lidí se mě na ně ptalo, tak sem je vytáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Opatrně... a zase půjdou dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Porad jsou na ruceOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Přišla zima, přišla do Prahy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Dnes Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 pauza na čaj s Archimede H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Modrasky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se