shaggy Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Novy tah. Skvele prevedenie s rychloupinanim a mikroregulaciou. Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) před 1 hodinou, michalval napsal: Ty jsou moc zajímavý Jaký mají průměr pouzdra? 40mm. Viac info možno nájsť tu https://www.kickstarter.com/projects/direnzowatches/drz-03-eclipse-premium-automatic-swiss-made-watch/ Upraveno 24. února 2021 uživatelem krizko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Konečně na slunci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 LUM TEC B19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Dnes dotahovačka spring drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Ak odomna niekto nieco este bude chciet tak rychlo, odhlasujem sa za chvilku z fora radsej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 @Kostra Nádhera. Až to pude, supr by byla srovnávačka těch našich.. jak ti jdou přesně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 3 minutami, tomtur napsal: Ak odomna niekto nieco este bude chciet tak rychlo, odhlasujem sa za chvilku z fora radsej.... slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 2 hodinami, michalval napsal: Bobr...mlátí mi cepínem do hodinek a ještě přidrzle kouká To je přece svišť, co myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 14 minutami, Micey napsal: @Kostra Nádhera. Až to pude, supr by byla srovnávačka těch našich.. jak ti jdou přesně? Počkat, to nejsou stejné hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Drzoune, dyk sou úplně jiný!:) https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga201g https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga283g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 28 minutami, Micey napsal: Drzoune, dyk sou úplně jiný!:) https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga201g https://www.grand-seiko.com/global-en/collections/sbga283g Ajo, sem vidlák. Ty tam máš víc železa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 A průhled, což pro mě byla, upřímně řečeno, největší motivace. Jinak menší pouzdro by se mi líbilo.. taky tah je jinej, plus se mi líbí u těch mejch výřez na cifru na rezervu. Jak řikám, dobrá by byla foto srovnávačka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 A průhled, což pro mě byla, upřímně řečeno, největší motivace. Jinak menší pouzdro by se mi líbilo.. taky tah je jinej, plus se mi líbí u těch mejch výřez na cifru na rezervu. Jak řikám, dobrá by byla foto srovnávačka..No bať, uplně jiné hodinky:-) Jinak přesnost jsem tu někde už psal, plus 5 sekund za tři týdny, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 9 hodinami, Pivas napsal: Moje nové, zatím velká radost... Tyjo, nestačím koukat - super! To máš teda místo PO oranžád? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 2 hodinami, Toblin napsal: To je přece svišť, co myslíš? No je to možné. Vzhledem k tomu, že mi tu figurku přivezla dcera z Tater, tak ten bobr tam opravdu moc nepasuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 @junior300- jojo černá zvítězila ,ale ne proto,že modré jsou horší, ale mám moc modrých hodinek. A oranžové indexi mě dostali @Radik- byla to těžká volba,PO jsou nádherné, ale musel bych pustit bondovky a vyhodnotil jsem,ze pro mě budou bondovky lepší. A ty orisky jsou jako bonus! Moje první orisky a zatím jsem mile překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Včera, dnes a zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se