tikzot Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Jako mám přezuto na jaro, ale kdy bude fakt nevim noo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Koule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Moony ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Dneska zase modráky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Turny a paty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Káva in process. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Pěkný ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 2 hodinami, ondrejm napsal: Káva in process. Já ráno na procházce, ale pršelo fakt hodně, takže tyhle kávičkový fotky ... jinak Zenith je moje srdcovka, to víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Super fotka, Davide! Když nám ta zime porát nechce prchnout, hodil sem vlnky na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Před hodinou, Sphinxx napsal: Krasna fotka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 1 hodinou, Sphinxx napsal: Já ráno na procházce, ale pršelo fakt hodně, takže tyhle kávičkový fotky ... jinak Zenith je moje srdcovka, to víš. Vím vím, tobě ty pamy sedí skvěle a jak jsem nikdy nemusel keramiku, tak mi poslední dobou leží v hlavě. Takové defiky, to by bylo.. Hodinky jsem chtěl odpoledne měnit, ale po kávě jsem zapomněl vypnout chrono, tak je už dnes dotáhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Trocha německé kvality při sobotě Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Parádní cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Máš recht, ta zelená jak není vyřvaná, ale spíše decentní, se skoro nedá zachytit foťákem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 @Maxel - @honza71 - @ondrejm: Pánové, jsem rád, že se líbí a děkuji. Fotka vznikla spíš z recese, člověk mokrej, jak slépka, hodinky taky, prostě PAMy do každé rodiny a počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se