Vit Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 23 hodinami, nooski napsal: Ty Lemanie jsou fakt krásné Já dnes cestou do roboty Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Jiné se na ruku zatím vůbec nedostanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Speedy T(hur)sday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Poprvé za astronauta. Velké překvapení ze zpracování. Super "3D" rozměr, kdy na základním cifru s minutovými indexy a subcifry je položený druhý s hodinovými indexy a tachymeter je zase až těsně pod sklem. Krásné 3 patra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 @Akam To jsou. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 na dnesny homeoffice som sa odviazal : Vostina ph neutral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Před hodinou, Ondrej71 napsal: Speedy T(hur)sday Ten řemen jim sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 20 hodinami, Radek124 napsal: Podkrušnohorské Seventies... Wow, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Původně to měla být příprava na bronzové PAM 507, nevěděl jsem, jak si sedneme s tímhle materiálem. Dnes už vím, že se z toho stala láska na první pohled, vytlačily i moje nejlepší kousky, jsou to nejlepší tooly, co jsem kdy měl a žijí se mnou, mění se každým dnem a to mě na nich fest baví. Dnes po kompletním vyčištění a začínáme novou etapu přirozenou cestou. Musím se přiznat, že mám dost oblíbených modelů od různých i zvučných značek, ale tohle mě baví ze všeho nejvíc, velké překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 14 minutami, Sphinxx napsal: Původně to měla být příprava na bronzové PAM 507, nevěděl jsem, jak si sedneme s tímhle materiálem. Dnes už vím, že se z toho stala láska na první pohled, vytlačily i moje nejlepší kousky, jsou to nejlepší tooly, co jsem kdy měl a žijí se mnou, mění se každým dnem a to mě na nich fest baví. Dnes po kompletním vyčištění a začínáme novou etapu přirozenou cestou. Musím se přiznat, že mám dost oblíbených modelů od různých i zvučných značek, ale tohle mě baví ze všeho nejvíc, velké překvapení. A že Ti sedí i naživo, mohu jen potvrdit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Jojo, jsou super, kladiva, ale super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Decka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 zima,zataženo a OS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 33 minutami, Micey napsal: Decka. Uz si ich nejaku dobu vsimam, za mna naj Decka vobec. Houmoficirujem s Aquis Whale Shark a urcite nejaky cas este na ruke vydrzia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 První fotka novým telefonem. Snad jsou hodinky k poznání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 10 minutami, kuncák7 napsal: První fotka novým telefonem. Snad jsou hodinky k poznání. Řek bych tak vo 200% lepší Maťas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 @kuncák7... a pak ze to nejde . Ja dnes Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 @kuncák7 jestlis fotil Bulovy, máš tam Bulovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 2 hodinami, Micey napsal: Decka. Před hodinou, junior300 napsal: Uz si ich nejaku dobu vsimam, za mna naj Decka vobec. Houmoficirujem s Aquis Whale Shark a urcite nejaky cas este na ruke vydrzia.. Kluci, mate to vyborne. Orisky super a tie Déčka su perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se