JoyStick Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 20h, akorat cas na kadernici.
nickolas Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Ja kdyz vidim nekde Majsyho, tak se dycky bojim podivat!
long Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Už chvíli v kuse . Ball Fireman Racer NM2088C-SJ2. Ta čitelnost a navic 40mm je vražedná plusová kombinace . Navic pro mne ten vintage look. Jediné co je takové trochu jiné, je ten tah , co u nožek i u spony 20mm, ale když je na vikend prohodim za Garmin Instinct , tak se na ty moje “koule” zase těším. Když svoje “koule” miluješ, není co řešit.
Micey Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 @nickolas Jo, nebejt chudej tak ti ukazu. Vam vsem!
Karussell Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 @clockyclock takhle ma vypadat Rlx, parada. @michalval pravda je, ze kombinace velikosti(a predevsim vysky 10mm, coz je s antimagnetickym stinenim krasa), WR a tahu z nich dela totalni univerzaly, kdybych mel ukazat na jedny, asi by to taky byly tyhle Ingy. Jsou to typicky sportovni hodinky s integrovanym tahem, jak hodinkovy zakon kaze, ale umi zaskocit v roli vodnich hodinek(zamerne nerikam potapek, ale 12BAR je dost OK) a ten modrej cifr je (nejen) ve vode pecka. Tohle se povedlo a jsem zvedav, jestli se IWC vrati ke Genta designu a co tam pripadne daji za strojovnu.
Kostra Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Beemanovky v teple rodinného krbu
Vit Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 před 1 hodinou, shewcza napsal: Furt dobrý! Perfektní fotka hodinek v mrazivých barvách.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se