Maro Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 jestli tam neni tohle, tak je tam automatika @Tom4 let the flame begin Když říkám, že tam ten čudlik není, tak tam není Takže jsem kvůli tobě vytáhl návod a prý je to v infotainmentu, v záložce světla. A světe div se, není Takže fakt nevím, jak to sklopit aspoň trochu, protože věřím, že úplně příjemné pro ostatní to být nemusi, viz poslední fotka mě ve zpětném zrcátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 (upraveno) No tak to je jasný, máš to pokažený Upraveno 15. prosince 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Jestli máš xenony, nebo LED, tak tam to opravdu není. Tyhle systémy to mají automaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Náš vedoucí to s tím Covidem prostě nedal 60let,zdravý a už je u Chárona,no , je to v háji ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Nechci se rouhat ale napadla mě taková úplně obskurní myšlenka... Co se stavit v servisu a nechat si ty světla seřídit? Maj tam na to takovou věcičku, jmenuje se to regloskop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 29 minutami, dawe009 napsal: Nechci se rouhat ale napadla mě taková úplně obskurní myšlenka... Co se stavit v servisu a nechat si ty světla seřídit? Maj tam na to takovou věcičku, jmenuje se to regloskop. Bylo by to řešení, byť mě teda trochu štve, ze pred mesicem to bylo na vymene oleje, tak to mohli udelat nebo se aspoň zeptat, když už se ptali na dezinfekci klimy a podobné srandy... a osobně teda nutnost serizovat světla v servise považuju za bizár, i kdyz docela chapu, ze ta technologie uz je asi jinde a neni to uplne jednoduché. No ale jelikož předpokládám, že mi ho zaměstnavatel v nejbližší době sebere, tak to asi kašlu a letos už to nějak dojezdim a ať si to resi, kdo ho dostane po mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quake Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Podla toho co pises jedna sa o Octaviu 3 FL s led. Tam bol skor problem, ze tieto auta s led chodili od vyrobcu, kde nemali svetla spravne nastavene. Vacsinou svietili velmi nizko a tym padom vznikala ostra hrana medzi svetlom a tmou, ze proste to svetlo na ceste sa nestracalo plynulo ale bol tam jednoducho sek ako nejaka stena. S tymto sa nedalo jazdit tak si to davali ludia normalne nastavit pomocou regloskopu. Alebo si to nastavili samostatne, ale to je zbytocne, kedze pri kazdom starte prebieha nivelacia svetiel podla zatazenia auta a to nastavenie svetiel sa musi nakodovat. Potom to skonci ako v tomto pripade. Druhy problem je, ked je auto nalozene. Kufor a vzdadu 2/3 ludia. Tu zatial co viem nemomoze nic. Tu to system tak zle vyhodnoti to zatazenie, ze tie svetla svietia velmi nizko. Nie kazdy dokaze tieto svetla dobre nastavit, plno autorizakov ma s tym problem. Ak sa chystas niekde na nastavenie, tak musi byt plna nadrz a spravne nahustene pneumatiky. Sklopis to aj sam , svetla maju skrutky na vysku aj smer ale neodporucam to robit aby si to este viac nepokaslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 43 minutami, Quake napsal: Podla toho co pises jedna sa o Octaviu 3 FL s led. Tam bol skor problem, ze tieto auta s led chodili od vyrobcu, kde nemali svetla spravne nastavene. Vacsinou svietili velmi nizko a tym padom vznikala ostra hrana medzi svetlom a tmou, ze proste to svetlo na ceste sa nestracalo plynulo ale bol tam jednoducho sek ako nejaka stena. S tymto sa nedalo jazdit tak si to davali ludia normalne nastavit pomocou regloskopu. Alebo si to nastavili samostatne, ale to je zbytocne, kedze pri kazdom starte prebieha nivelacia svetiel podla zatazenia auta a to nastavenie svetiel sa musi nakodovat. Potom to skonci ako v tomto pripade. Druhy problem je, ked je auto nalozene. Kufor a vzdadu 2/3 ludia. Tu zatial co viem nemomoze nic. Tu to system tak zle vyhodnoti to zatazenie, ze tie svetla svietia velmi nizko. Nie kazdy dokaze tieto svetla dobre nastavit, plno autorizakov ma s tym problem. Ak sa chystas niekde na nastavenie, tak musi byt plna nadrz a spravne nahustene pneumatiky. Sklopis to aj sam , svetla maju skrutky na vysku aj smer ale neodporucam to robit aby si to este viac nepokaslal. Máš stoporocentně pravdu, To auto má závadu o které vědí ve Škodovce a odstraní ji . Vědí o tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 35 minutami, long napsal: Máš stoporocentně pravdu, To auto má závadu o které vědí ve Škodovce a odstraní ji . Vědí o tom. A neměli by to řešit formou svolávací akce, když se to týká bezpečnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 13 minutami, African napsal: A neměli by to řešit formou svolávací akce, když se to týká bezpečnosti? To mi taky přišlo na mysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Když vás tu čtu, tak zlatý kolečko. Teda když funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Na Wartburgu měl děda u každého světla zvenčí takovou malinkou páčku, to fungovalo spolehlivě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 8 minutami, straspol napsal: Na Wartburgu měl děda u každého světla zvenčí takovou malinkou páčku, to fungovalo spolehlivě... To bylo snad i u Avie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 31 minutami, Prochy68 napsal: To bylo snad i u Avie Je to možný. Tu si nepamatuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 já když si vzpomenu, jak mi svítila/nesvítila jawa 21 tak si někdy říkám, že je zázrak, kolik km v noci jsem s tím strojem najezdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Co vím od táty, tak si dělali na jednadvácu vypínač na zadní světlo, aby předek víc svítil když jezdili mezi vesnicema polnačky a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 4 hodinami, straspol napsal: To mi taky přišlo na mysl... Třeba si vzali příklad s Huindaje, ten patří mezi nejspolehlivější auta jelikož má nejméně svolávacích akcí, akorát že ten vůbec nesvolává Na našeho Wartburga se chodila za komára koukat celá vesnice, dodnes si to jako kluk pamatuji, i jak obdivovali právě ty páčky u světel A taky si pamatuji při emigraci jak si v Německu zakrývali frñáky a ukazovali nám že smrdíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 13 minutami, African napsal: Třeba si vzali příklad s Huindaje, ten patří mezi nejspolehlivější auta jelikož má nejméně svolávacích akcí, akorát že ten vůbec nesvolává Na našeho Wartburga se chodila za komára koukat celá vesnice, dodnes si to jako kluk pamatuji, i jak obdivovali právě ty páčky u světel A taky si pamatuji při emigraci jak si v Německu zakrývali frñáky a ukazovali nám že smrdíme... Jeden moc pěknej Warťas je na prodej ve Starým Vestci, kdyby jsi si chtěl udělat pod stromečkem radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 3 hodinami, straspol napsal: Na Wartburgu měl děda u každého světla zvenčí takovou malinkou páčku, to fungovalo spolehlivě... Jo, fungovalo to, ovšem když jsi v kombíku nestěhoval věci na stavbu chaty, to si svítil do korun stromů ( nebo když si ze zábavy vezl mimo sebe 14 lidí :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 1 minutou, Irwinek napsal: Jeden moc pěknej Warťas je na prodej ve Starým Vestci, kdyby jsi si chtěl udělat pod stromečkem radost Poslal bys mi pls odkaz do SZ ? To auto je má srdcovka, bylo naše rodinné, mé první,...…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se