safi Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Díky za nakopnutí :-). Domácí výchova ji na život nepřipraví. Pěkně šup do školy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 58 minutami, Xenomorfus napsal: Aby to nebylo Muffikovi lito... Dobře ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 10 minutami, safi napsal: To zrovna není problém. Pokud zrovna nebude uzavírání pololetí, tak zástupce ředitele říká “Týden na horách je lepší, než týden ve škole”. Tak bude záležet jak to prckovi bude frčet...u nás je to ve škole nastavené tak, že pokud děcko zvládá a má dobré výsledky, nejsou dva týdny dovolenky v průběhu roku žádný problém. Jinak přeji hodně štěstí, to volno je kolikrát co se dítěte školou povinné ten poslední stresík... stačí jeden agresivní idiot ve třídě a o zábavu je hnedle postaráno Kámoš jednoho takového měli v jedné škole a nikdo nebyl schopen s ním hnout, děti odmítali chodit do školy a už přemýšleli ho normálně přejet omylem autem....Ale nebudu tě strašit, škola je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Česká televize se najednou po letech probudila a začala mě otravovat na staré adrese, kde už dávno nepobývám. Prý chce nějaké poplatky... Dostalo se mi psaní do ruky, tak jsem jim napsal, že s tím nemám nic společného. Teď tam zase dorazil dopis, že jsem jim do 30 dnů neodpověděl a že byli nuceni mě zařadit do evidence poplatníků...to si dělají z lidí prdel? Jak se těch komediantů zbavit? S úlevou přejíždím hranice a se smíšenými pocity se sem vracím, jsou to občas tady bizarní věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 30 minutami, TomTomTom napsal: Česká televize se najednou po letech probudila a začala mě otravovat na staré adrese, kde už dávno nepobývám. Prý chce nějaké poplatky... Dostalo se mi psaní do ruky, tak jsem jim napsal, že s tím nemám nic společného. Teď tam zase dorazil dopis, že jsem jim do 30 dnů neodpověděl a že byli nuceni mě zařadit do evidence poplatníků...to si dělají z lidí prdel? Jak se těch komediantů zbavit? S úlevou přejíždím hranice a se smíšenými pocity se sem vracím, jsou to občas tady bizarní věci. Tak tohle u mě vyřešila datová schránka. Jediný co chodí pak fyzicky sou pokuty ze zahraničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Datovku chápu. Tenkrát jsem odpověděl, aby zbytečně neházeli psaní do schránky. Měl jsem se na ně klasicky vy..at, obyčejné psaní je do kamen a doporučené je nedoručitelné. Víc se s tou adresou stejně nedá dělat. Co jsem tak pochopil, tak mají nějakou evidenci odběratelů elektřiny, ze které "vyrábějí" poplatníky a mají v ní bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 @TomTomTom když to zkoušeli u nás, tak jsem jim poslal tohle a je klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Před hodinou, TomTomTom napsal: doporučené je nedoručitelné. to je hodne naivni a velmi nebezpecna domnenka .. existuje tzv. fikce doruceni ... https://paragraphos.pecina.cz/all/uvahy-a-komentare/fikce-vhozeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Fikce doručení může nastat jenom při nepřevzetí zásilky v místě trvalého pobytu nebo v evidenci obyvatel uvedené doručovací adresy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Jo oni to posilali uplne nekam jinam? Tak to je jina .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Posílali a budou posílat asi i dále. Předpokládám, že teď budou i vyhrožovat, že jim něco dlužím. Prostě potřebuji praktickou radu jak tohle řešit, jestli jim znovu poslat ten Brief nebo to nechat, prostě tam nebydlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Posílali a budou posílat asi i dále. Předpokládám, že teď budou i vyhrožovat, že jim něco dlužím. Prostě potřebuji praktickou radu jak tohle řešit, jestli jim znovu poslat ten Brief nebo to nechat, prostě tam nebydlím...Maj na to myslím nejakej ofiko dokument, čestné prohlášení o tom, že nemáš přijímač tv signálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Mají to přehledněna webu. Kazdej to zná. Je to v podstatě daň, takže se předpokládá, ze ji bude platit každý, kdo ma napr. elektřinu a tudíž by mohl vlastnit přijímač. Pokud se výslovně neodhlasi. Ne ze bych s tim souhlasil, ale je to proste tak :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 OK, díky pánové za rady. Pošlu jim to oficiální cestou. ČT mokré kolo... ať si to přeloží do němčiny. A prchám do Korutan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Kde teda taky platis koncesionářský poplatky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Tak jsem si myslel, jak jsem s tím už vyjebal ( holky se zajímaj o kluky a sport a ta nejmladší má své princezny, ve kterých se docela orientuju - snad ), ale segra má kluka a ten bude slavit narozky (4 roky ) a prý ted frčí nějaká Tlapková patrola nebo co. Co to sakra je? Já už fakt nechci nic studovat, dostane nějaký autíčko z mé sbírky a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Klídek, moje děti taky jedou tlapkovou patrolu https://www.google.cz/search?q=tlapková+patrola&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiL8Y-kk7P-AhVL_7sIHY6UBJ4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=899&dpr=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 před 10 minutami, kuncák7 napsal: Tak jsem si myslel, jak jsem s tím už vyjebal ( holky se zajímaj o kluky a sport a ta nejmladší má své princezny, ve kterých se docela orientuju - snad ), ale segra má kluka a ten bude slavit narozky (4 roky ) a prý ted frčí nějaká Tlapková patrola nebo co. Co to sakra je? Já už fakt nechci nic studovat, dostane nějaký autíčko z mé sbírky a bude. Chase je nejvic oblibenej, malej ho mel asi vsude. Triska se to s dinosaurama v tomhle věku, navic u dinosauru nemusis platit takovej marketing a budou je mit vystaveny dlouho. Pokud chces aby si te pamatovali, kup neco kvalitniho, treba obraz do pokoje nebo tak, budou to mit i ve veku kdy si pak na tlapkovou patrolu ani nevzpomenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 před 25 minutami, kuncák7 napsal: Tak jsem si myslel, jak jsem s tím už vyjebal ( holky se zajímaj o kluky a sport a ta nejmladší má své princezny, ve kterých se docela orientuju - snad ), ale segra má kluka a ten bude slavit narozky (4 roky ) a prý ted frčí nějaká Tlapková patrola nebo co. Co to sakra je? Já už fakt nechci nic studovat, dostane nějaký autíčko z mé sbírky a bude. To bys malymu snad neudelal ne? U nas taky frci patrola. Je toho vsude spoustu a prodavaj se i cely sady, tak nemusis resit kteryho. Prodavaj se od malejch anglicaku az po velky sety se stanici, ale to je zbytecny si myslim. Plysaci, povleceni atd. A decka jsou vdecny za cokoli s jejich oblibenejma hrdinama. Kolega ted delal svymu synovi dortik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 To teď hodně jede, o víkendu jsem byl nucen hrát s 4letou neteří tohle Dobble - Tlapková patrola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se