Conrad Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 (upraveno) Aktivisté v Brně vypustili pneumatiky desítkám SUV Aktivisté v Brně vypustili v noci na úterý v Brně pneumatiky několika desítkám aut. Případ, k němuž se přihlásila skupina Tyre Extinguishers, řeší městská policie zatím jako přestupek. Kreténí z Tyre Extinguishers pro ty ještě tupější ještě přidávají návod It’s quick, easy and anyone can take part! Simply print out our leaflet and read on… Locate an SUV. In towns and cities, you won’t have to walk far to find one. Target posh / middle-class areas. Unscrew the cap on the tire valve. This is usually very easy to find on the wheel. Usually, you turn the cap to the left to unscrew it, right to tighten it. Remember: righty-tighty, lefty-loosey. To get the air out of the tyre, there must be something pushing down on the pin located in the center of the valve. Drop a small bean (we like green lentils, but you can experiment with couscous, bits of gravel, etc) inside the valve cap. Replace the cap, screwing it on with a few turns until you hear air hissing out. Even if it’s only hissing out a little bit, that’s enough - it will deflate slowly. The whole process should take about 10 seconds. Print this leaflet (at home, in an internet cafe, at the library, wherever) and leave it under the windscreen wipers, so that the owner is aware that the car is unusable and gets an explanation as to why this has been done. When you’re done, anonymously let the local press know what you’ve done, where you’ve done it and why. You can use a free secure email service like Protonmail or Tutanota. Send a report to tyreextinguishers@riseup.net so we can keep track! Tell us roughly where it happened and how many SUVs you have disarmed. Join the Telegram group for updates. Repeat, repeat, repeat. Upraveno 25. dubna 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 To sou ti stejne smyslejici co chteji zavest cosi jajo socialni kredit? :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Další hodní kluci. Vypuštění pneu velkým autům, aby neznečišťovala ovzduší. To nevymyslíš.https://www.idnes.cz/brno/zpravy/tyre-extinguishers-vypousteli-pneumatiky-klima-aktiviste-suv-vandalismus.A230425_110226_brno-zpravy_cochDouble, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 .... a nemohli by taky vypustit duši? ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Dříve nebo později je někdo chytí a pak bych nechtěl být v jejich kůži… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 (upraveno) O ulici vedle přistál dnes kolem poledního vrtulníček a teď mi volají, že jeden z mých fantastických kamarádů Robert, co se mnou dělal nějaké projekty v kopcích a hlavně letos bylo hodně domluveno.... šel ze střechy kde měl brigádu a po hodině oživování zemřel Do prčic, jsem úplně hotovej... Upraveno 27. dubna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Tvl Afri .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 4 hodinami, African napsal: O ulici vedle přistál dnes kolem poledního vrtulníček a teď mi volají, že jeden z mých fantastických kamarádů Robert, co se mnou dělal nějaké projekty v kopcích a hlavně letos bylo hodně domluveno.... šel ze střechy kde měl brigádu a po hodině oživování zemřel Do prčic, jsem úplně hotovej... Nebyl to ten muž, co spadl včera ze sv. Jakuba v Brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 6 minutami, Hudson10 napsal: Nebyl to ten muž, co spadl včera ze sv. Jakuba v Brně? To nebyl on.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/jaderne-elektrarna-jezy-vodni-elektrarna-prehrady-zeleni.A230427_183133_zahranicni_dyn?zdroj=top Tak vodní elektrárny jsou prý taky fuj. Přemýšlím, co touhle demontáží civilizace progresivní zelení soudruzi z NDR a NSR vlastně sledují... a jediné, co mě napadá je, že je nemá nikdo rád. Že doufají v zahřívací tulení v jeskyni nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Domnívám že že v odůvodněných případech- ochrana pacienta nebo okolí- je možno nařídit ochranou psychiatrickou léčbu tady by to sedělo jak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Odstrihnout od financnich zdroju a bude klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Závistivých magorů a ignorantů co chtěli spasit svět bez ohledu na následky bylo v každé době dost, mění se jen témata a prostředky. Provokování Římanů, zpochybňování odpustků, selské rebelie, volnost-rovnost-bratrství-guilottina, hony na následníky trůnu, konečná řešení postavená na mordování dle etnického/třídního klíče - no a u dnešní progresivně změkčilé mládeže holt frčí "zelená agenda", hraní si na advokáty domnělých obětí a vteřinové lepidýlko (mezigenerační závist a vidina profitu z přerozdělování zůstává), v zájmu civilizace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Krasne shrnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 8 hodinami, Radek124 napsal: ... ignorantů co chtěli spasit svět bez ohledu na následky bylo v každé době dost, mění se jen témata a prostředky... Jo, mi napadá ten, čo svojvoľne vysušil Červené more. Našťastie voda vcelku svižne zas pritiekla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Že jsem furt blbej jak v patnácti. Nezapnout kapsu u bundy na motorce rovná se šrajtofle v čudu. Těch pár set éček sper čert, ale už se vidím, jak zas obíhám komplet doklady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Tento týden mi nějaký kolega vyprávěl, že na portálu občana si doklady jde objednat a pak jenom vyzvednout, pokud máš tedy přihlášení - bankovní identitu, mobilní klíč či jiné možnosti přihlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Obávám se že kolega tak trochu kecal, vzhledem k tomu že dnes si Tě chce ouřad při podávání žádosti o doklad (pas/občanka/řidičák) i fyzicky vyfotit Pozitivní je že formuláře za tebe vyplní úředník a v podstatě je po odsouhlasení fotky a údajů jenom podepíšeš - a i vyřízení bývá vesměs rychlejší než oficiální lhůta, teda aspoň u nás v prdelákově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Doklady jde opravdu objednat přes Portál občana, podmínkou je mít Bankovní identitu a Datová schránka, doklad stačí pak jen vyzvednout. A s tou fotkou je to následovně - musí ji úřady samozřejmě mít. Já si měnil ŘP po 5 letech, při žádosti mi portál nabídl foto z minulého dokladu a požádal o schválení k použití. Takže kdo už jednou byl na doklad focen, zvládne to on-line. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Presne tak. Stejna zkusenost. Pani vse vyplnila a fotka zustala z minuleho foceni. Takze jsem jen podepisoval pac jsem tam byl osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se