Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, VitekB napsal:

Takže pošta neúčtovala 300 za zastoupení? Já si taky vše vyplnil, zařadil do správných kategorií a stejně sem platil za zastoupení.

Nic navíc. Asi usoudili, že takové hodinky si koupí jen socka, tak mě nechali být. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 minutami, Radimk napsal:

Nic navíc. Asi usoudili, že takové hodinky si koupí jen socka, tak mě nechali být. 

Ty moje byly prave levnejsi, tak premyslim, co jsem udelal jinak. Ale, asi nic. Jakmile prisel email, všechno jsem vyplnil dle sazebniku a pak mi prislo uz jen clo/dph a poplatek.

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, VitekB napsal:

Ty moje byly prave levnejsi, tak premyslim, co jsem udelal jinak. Ale, asi nic. Jakmile prisel email, všechno jsem vyplnil dle sazebniku a pak mi prislo uz jen clo/dph a poplatek.

Tak potom je to o štěstí, kdo to dostane do ruky.

Teď mi jde z US hodinková krabička. V podstatě prázdný obal. Jsem zvědavý, jak to zařadím, a co mi doměří :)

Odkaz ke komentáři

Jsem prostě nepoucitelnej, zarekl jsem se, ze hodinky budu kupovat/ měnit jen tady a porusil to. Domluva jak s cca triletym, ale budiž, předání des a hrůza ( spletl si adresu, patro,.....). Nic pro mě vyhodneho- hodinky ve stejne cenovce, jen me komplet a skoro fungl nove za hodinky bez papiru, co jsem fakt moc chtěl. A jen za jízdu domu mam 10 zprav, zda jsou hodinky prave, protože k....t neumí zadat  typ hodinek do vyhledávače a kouknout se ( kdyz tedy nechce napsat do prodejny, zda je faktura a zarucak prava),........ Nekdy si myslím, že,  radši nic. Musel jsem si ulevit.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Xenomorfus napsal:

...tak uz ne jen: "fotit na kuncaka", ale uz i: "kupovat na kuncaka"

;-). :-D.

...ses proste mistni legenda! :-D.

Jo, obvinil me z toho, ze jsem mu prodal fejky s papirama, poda na me trestní oznámení a zítra cituji, jde k Bechinemu ověřit pravost.

Odkaz ke komentáři

Kuncaku, at Te provazi sila. Ja sem neco takhle prodaval (Bazos, Avizo and shit) asi pred 10-ti lety a problemy. Zarekl sem se, ze uz nikdy. Pak asi 2 roky zpet sem to porusil, ze prodam 100m balik CYKY kabelu, co mi zbyl z rekonstrukce. Rikal sem si, ze to muze chtit jen nejaky elektrikar, ze to bude OK. A oser! Ted nez bych mel neco řešit pres nejaky obecny prodejni server, tak to fakt radeji vyhodim. Je to peklo.

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Xenomorfus napsal:

Kuncaku, at Te provazi sila. Ja sem neco takhle prodaval (Bazos, Avizo and shit) asi pred 10-ti lety a problemy. Zarekl sem se, ze uz nikdy. Pak asi 2 roky zpet sem to porusil, ze prodam 100m balik CYKY kabelu, co mi zbyl z rekonstrukce. Rikal sem si, ze to muze chtit jen nejaky elektrikar, ze to bude OK. A oser! Ted nez bych mel neco řešit pres nejaky obecny prodejni server, tak to fakt radeji vyhodim. Je to peklo.

To ja mam na bazosi furt neco v inzerci a kupuju tam taky vesmes pravidelne a zadny problem, spise naopak, potkal jsem i lidi co nemeli problem s vracenim zbozi kdyz nefungovalo (a penize hned zpet na ucte). Clovek ale musi vyfiltrovat ty zjevny vojeby, kdy chce clovek zalohu hned a tak. To treba mam z minulyho mesice zkusenost s vracenim z eshopu .. celkem znameho a nebudu jmenovat. Objednal jsem tam neco .. po tydnu furt neodeslali, tak sem jim napsal ze to chci stornovat. Oni ze to nejde ze balik uz maji na ceste a ze to budou odesilat. Tak jim rikam ze to tedy vratim ve lhute 14ti dnu. Zmrdali me ze priste at objednam jen kdyz opravdu neco potrebuju a tak (pritom sem tam objednaval vicekrat uz a nikdy zadnej problem). A ze to teda stornujou. No po 14ti dnech od stornovani a jedne me urgenci stale nemam penize zpatky na ucte. Zlatej bazos, tam clovek taknejak hned odhadne s kym ma tu cest. :)

Odkaz ke komentáři

Tak to bud rad, ze mas dobrou zkusenost. Ja uz nikdy vice. Asi karma :-D.

A s velkym eshopem mam osobne podobne spatnou zkusenost s Alzou. Respektive dve. S tim, ze obe byly polozky, ktere byly specificke a jinde je nemeli. Podruhe uz sem (jako normalne) nezaplatil predem a po dvou tydnech tahani za nos sem to zrusil. 

Odkaz ke komentáři

Já toho taky prodal celkem dost přes bazoš nebo FB marketplace a někdy blbá zkušenost a někdy v pohodě. Ale předání a prodej v podstatě vždy dobrá, protože jak jsem měl blbou zkušenost již při komunikaci, tak jsem ty lidi přestal řešit a vybíral takový, kteří vypadali, že jsou aspoň svéprávní.

Odkaz ke komentáři

Pitomé je že spousta původně solidních e-shopů (Mall, CZC, Alza, přes všemožné hadrníky a nábytkáře až po nesmysly jako Kaufland :skull:) se nám po vzoru Amazonu a Alibaby horečně transformuje na "tržiště" - tj. agregační slupky inzerující pod původní firmou za provizi zboží nabízené a dodávané někým úplně jiným, pochopitelně bez možnosti odfiltrování chtěných/nechtěných účastníků. EU se nám neustále prsí jak bojuje za práva zákazníků, ale zrovna tenhle komerční paskvil pro "blbé Fantišky uživatele" (vyškolené lety výmluv "skladem u dodavatele", i kdyby mělo jít o dávno neexistujícího ad hoc bastliče někde v Asii) evidentně nechává všecky klidným :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Uplne me tyhle historky strasi, chlapci..

Ja mam u Alzy za poslednich 5 let soukromy "obrat" tak 200k, predevsim v bile technice plus nejaka elektronika a - musim zaklepat - vse cajk. Dvakrat jsem neco vracel, vzdy bez problemu. Pravdou je, ze jsem dost konzerva a vyzvedavam si prakticky vse osobne na vydejnim miste, kterych mam, diky bohu, v okoli bydliste vice nez dost.

To same v ruznych zooprodejnach - tocim cca 50k/rok a bez jedineho problemu...

Drzim vsem palce!

PS: @kuncák7 twl, Martas, co si komu v minulym zivote provedl? 😅

Odkaz ke komentáři

Já ani nevím. Komunikace od začátku byla taková, no podivná. Ale já po těch hodinkách tak toužil, že jsem to překousl a šel do toho, i když to byl provar z mé strany. A teď řeším tohle? Já jsem poměrně v klidu, výhružkám jsem se smál a to ho naštvalo asi ještě víc. Prostě si vrátíme hodinky a bude to, na rozčilování mám teď manželku :-))), hodinky mají být potěšení a radost.

Odkaz ke komentáři

Čtrnáct dní čekáme na opraváře elektrické trouby, která nám po dosažení určité teploty vyhazuje jistič. No a včera mi manželka volá, že dala na indukci dva hrnce, najednou smrad a vyražený jistič, který už nešel nahodit. Musel jsem desku večer odpojit, aby nám šel alespoň kotel a zásuvky. Oba spotřebiče staré stejně s domem, tři roky, značka Elektrolux. Když udělám výčet závad kuchyňských spotřebičů, po roce na záruku měněna lednička, myčka. Teď ta trouba a deska, mimochodem na mikrovlnce blbnou digitální čísla. Celkem dobré skóre. A že ty přístroje nebyly dvakrát levné. Myslím, že elektrolux už asi chtít nebudeme. 🤔

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, kuncák7 napsal:

Já ani nevím. Komunikace od začátku byla taková, no podivná. Ale já po těch hodinkách tak toužil, že jsem to překousl a šel do toho, i když to byl provar z mé strany. A teď řeším tohle? Já jsem poměrně v klidu, výhružkám jsem se smál a to ho naštvalo asi ještě víc. Prostě si vrátíme hodinky a bude to, na rozčilování mám teď manželku :-))), hodinky mají být potěšení a radost.

Sorry, že skáču do podělaného dne" někomu jinému :-)), ale má to pokračování - dnes mělo dojít k vrácení - v 8, v 10, ve 14 hod. a ted telefon - hýbající lunetu si zavinil sám, hodinky vzal do bagru a jebnul s nima !!! Navíc si konečně zkontroloval výrobní číslo na faktuře s číslem na dýnku a našel ty hodinky na googlu !!! Tohle fakt nee. Já toho nahoře musím asi pekelně s..t.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...