Frantik Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Jo, to byli taky exoti Ja jel samozrejme metrem a ted na ne koukam z kanclu, ale jen kroutim hlavou. Tak snad jim to prinese stesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Jo, to je fakt, jestli se nepletu, tak nad 3,5t je vjezd zakázán do centra, nebo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Před hodinou, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole A ještě každýmu od cesty jedny Festiny.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Moty, je to tam, ale,..... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 před 13 minutami, Gustaf napsal: A ještě každýmu od cesty jedny Festiny.... ....do prdele Link to comment Share on other sites More sharing options...
ričko Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 před 1 hodinou, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole Lidé, co pracují v rostlinné a živočišné výrobě vytváří hodnoty. I pro tebe. Na rozdíl od těch týpků, co se lepí na silnice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Nevytváří.... když jezdí Zetorem po Praze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Pro me tim, ze blokujou Prahu a vykrikujou, ze chteji odejit z EU, zrusit GD a "pryč se židozednáři" urcite zadne hodnoty nevytvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Presne! Ja navrhuju, aby to bylo jako kdysi, lide z vesnic si budou pestovat kazdy svoje a lidi z mest budou jezdit na vesnice si nakupovat! Zrusit zemedelce uplne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ričko Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Aha. Takže blbý sedláci. Proč dělá má poli, když může koupit v krámě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrycz Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 před 3 hodinami, Frantik napsal: Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole jako vážně ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayethon Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Na cloveka teda dopada silenej zmar jak to asi musi vypadat, kdyz dva relativne normalni a fajn reditele ktere si i zamestnanci chvali. To musi vypadat fakt jeste hure nez se rika a nez clovek vi. https://denikn.cz/1357058/policie-zadrzela-reditele-ustecke-a-jihlavske-nemocnice-vysetruje-podezreni-z-ovlivnovani-zakazek-a-korupce/?ref=tit Link to comment Share on other sites More sharing options...
elloco Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 A na druhý straně jakože zelená elektromobilita. K popukání. Celá EU je k smíchu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTomTom Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Před hodinou, elloco napsal: Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované... Souhlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Pokračování tohoto tématu možné již jen v Žumpě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Právě jsem se dovedel, ze mi umřel spoluzak z dopravky, smisek třídy. Ach jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathann Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Sands Posted February 19, 2024 Report Share Posted February 19, 2024 před 56 minutami, Leviathann napsal: Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. Nic co by nešlo rozleštit/vyřešit ... taky se mi před pár lety zadařilo. Přeji brzké uzdravení Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted February 20, 2024 Report Share Posted February 20, 2024 před 10 hodinami, Leviathann napsal: Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. Je to jen o zvyku A pravačka má taky něco do sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts