Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

před 1 hodinou, Frantik napsal:

Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole 

Lidé, co pracují v rostlinné a živočišné výrobě vytváří hodnoty. I pro tebe. Na rozdíl od těch týpků, co se lepí na silnice...

před 3 hodinami, Frantik napsal:

Mi serou vidlaci s traktorama na magistrale a policajti, co jim asistujou, misto aby jim dali lopatama pres drzku a poslali je zpatky na pole 

jako vážně ?

Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované...

Před hodinou, elloco napsal:

Brambory z Izraele, cibule z Nového Zélandu, jablka z Austrálie - a vyplatí se to! Nebude přece jenom na té euro agrární politice něco blbě? A to nemluvě o rozdílné míře dotací u starých unijních zemí, kvótách (zákazu pěstování) atd., atd. Jestli ono to není přeregulované...

Souhlas 👍

Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. 

před 56 minutami, Leviathann napsal:

Dneska jsem si na tréningu zlomil kost v ruce pri sparingu. To že mám sádru, fajn. To že musím na operaci, ok. To, že jsem nepoužitelnej, budiž. Ale že nemůžu nosit Hodinky na levačce, to mě jako fakt točí. 

Nic co by nešlo rozleštit/vyřešit ;)... taky se mi před pár lety zadařilo. Přeji brzké uzdravení :cheers:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

před 10 hodinami, Leviathann napsal:

Je to jen o zvyku 😀 A pravačka má taky něco do sebe 😂