Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Citovat

Aha, v 65 se neustále zdokonaluji...

to je něco jako optická okometrická metoda, nebo empirická zkušenost...

Upraveno uživatelem vanderB.
že já necitoval rovnou!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 9. 8. 2024 v 12:44, geometr napsal:

No, akce znamená, že je to za normální cenu. Jinak je to předražený :D

Přesně. Zrovna ta studentská pečeť tam má obrovskou vatu, v akci je každou chvíli někde a běžně se pak cena dostává na nějakých 45. Což je tak asi maximum co jsem za tu věc ochoten dát. Ale zase se kvůli tomu nemám v plánu hroutit a lkát o drahotě :D Prostě si ji nekoupím, aspoň nebudu tlustej (s malým "t") ;) 

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Rob2805 napsal:

Přesně. Zrovna ta studentská pečeť tam má obrovskou vatu, v akci je každou chvíli někde a běžně se pak cena dostává na nějakých 45. Což je tak asi maximum co jsem za tu věc ochoten dát. Ale zase se kvůli tomu nemám v plánu hroutit a lkát o drahotě :D Prostě si ji nekoupím, aspoň nebudu tlustej (s malým "t") ;) 

No tak za 45 jsem ji hodně dlouho nikde neviděl, ale za cca 65 pár dní zpět v Lidlu.

Odkaz ke komentáři

V 9. 8. 2024 v 13:06, Bert napsal:

Trochu doufám, že mu bude smutno, za to, že se chová dobytek, když už mu prošlo jak tu tu firmu panu Tlustému ukradl.

Musíme navíc říkat a psát správně, že jeho jméno není Tlustý, ale PETRŮV

Ten správný Roman Tlustý má firmu zde: https://www.firmy.cz/detail/631735-roman-tlusty-kozedelstvi-mastodont-praha-nusle.html

Odkaz ke komentáři

@longBýt to v Umerice, tak by ten vykuk ještě žijícího Tlustého zažaloval aby na něj soud uvalil doživotní zákaz používat v podnikání své jméno, "protože je chodící trademark" (viz Mark Levinson). I když u nás k pochopení "gentlemanství v podnikání"  stačí i ten "pravej a levej Prim"... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, vzduch napsal:

Dnešní návrat autem z Hvaru! 7:45 trajekt ze Starého Gradu, 23:45 doma ve Zlíně. Už jsem na to starý. Jdu si něco nalít .

Jj, chápu, já mám Hvar moc rád, tak si tu cestu nějak rozložíme. Zastávka na noc, dvě a je to sjízdné 🙂.

Odkaz ke komentáři

8 minutes ago, DavidLC said:

Jj, chápu, já mám Hvar moc rád, tak si tu cestu nějak rozložíme. Zastávka na noc, dvě a je to sjízdné 🙂.

Presne. Minuly rok BA - Klek, noc v meste Otocac. A cestou spat 6-dnova zastavka na Krku :)

Odkaz ke komentáři

pro DavidLC, shaggy: Já byl v Chorvatsku naposledy před 20ti lety a tak jsem to pojal i letos. Ale vidím, že budu muset ubrat. To přespání i s nějakým programem je na místě.  P.S. A Hvar se po těch letech nezměnil🙂

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, vzduch napsal:

pro DavidLC, shaggy: Já byl v Chorvatsku naposledy před 20ti lety a tak jsem to pojal i letos. Ale vidím, že budu muset ubrat. To přespání i s nějakým programem je na místě.  P.S. A Hvar se po těch letech nezměnil🙂

A kde jsi vubec presne byl?

Jezdím to na jeden zatah a nějak mě to zatím nevadí.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, vzduch napsal:

Jezdil jsem to vždycky na jen zátah, ale jezdil jsem na noc. Okolo 17. hod z Liberce a v 5:30 přístav ve Splitu. Navíc jsem jezdil poslední týden v květnu. To je samozřejmě daleko méně lidí.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Kupa54 napsal:

Jezdil jsem to vždycky na jen zátah, ale jezdil jsem na noc. Okolo 17. hod z Liberce a v 5:30 přístav ve Splitu. Navíc jsem jezdil poslední týden v květnu. To je samozřejmě daleko méně lidí.

Jezdil jsem Praha Primošten cca 1000 km z Prahy po půlnoci ,kolem 16 hodiny Přimošten ,dneska už bych se na to vykašlal-

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

K tomu Hvaru. Byli jsme Uvala Zastupac (malá zátoka s malým množstvím rekreantů, asi tři apartmánové domy), kousek od města Hvar, plná spokojenost. Bylo mi jasné, že jedu sobota-sobota, tak to nebude moc příjemné, ale ta cesta zpět Chorvatskem byla nervydrásající. Vzhledem k tomu, že jsme ze Zlína, volil jsem cestu přes Slovensko a Maďary, Slovinsko jsme objeli neb mají jen 7denní dálniční známku. Do HR jsme jeli na noc a jelikož jsem nevěděl, jak to pojede, volil jsem nalodění v Drveniku bez rezervace, kde je frekvence trajektů četnější a  jízdu ostrovem k ubytování. Zpět jsem měl koupený trajekt ze Starého Gradu do Splitu, nalodění v 7:45 (zcela naplněný). Ten masakr, jízdu v kolonách, ze Splitu jsem nečekal. Maďarsko a Slovensko zcela na pohodu. Jediným negativem bylo, že se nám podělalo auto, ale to jsem už psal a vyřešil s asistenční službou, která má základnu i v Chorvatsku. Naše staré se vrací domů na podvalníku a my to odjeli náhradním. Ještě jedna zkušenost, dálniční známky jsou nepřenosné a trajekt vyřešit lze. P.S. Asi budu muset pořídit nový povoz🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, vzduch napsal:

K tomu Hvaru. Byli jsme Uvala Zastupac (malá zátoka s malým množstvím rekreantů, asi tři apartmánové domy), kousek od města Hvar, plná spokojenost. Bylo mi jasné, že jedu sobota-sobota, tak to nebude moc příjemné, ale ta cesta zpět Chorvatskem byla nervydrásající. Vzhledem k tomu, že jsme ze Zlína, volil jsem cestu přes Slovensko a Maďary, Slovinsko jsme objeli neb mají jen 7denní dálniční známku. Do HR jsme jeli na noc a jelikož jsem nevěděl, jak to pojede, volil jsem nalodění v Drveniku bez rezervace, kde je frekvence trajektů četnější a  jízdu ostrovem k ubytování. Zpět jsem měl koupený trajekt ze Starého Gradu do Splitu, nalodění v 7:45 (zcela naplněný). Ten masakr, jízdu v kolonách, ze Splitu jsem nečekal. Maďarsko a Slovensko zcela na pohodu. Jediným negativem bylo, že se nám podělalo auto, ale to jsem už psal a vyřešil s asistenční službou, která má základnu i v Chorvatsku. Naše staré se vrací domů na podvalníku a my to odjeli náhradním. Ještě jedna zkušenost, dálniční známky jsou nepřenosné a trajekt vyřešit lze. P.S. Asi budu muset pořídit nový povoz🙂

Diky.

Odkaz ke komentáři

Jezdil jsem do Chorvatska cca 1000km vzdy v noci, decka to prospaly, ale ja byl z toho docela zlamany. Posledni dovolena byla jizda pres den, pres Slovensko a Madarsko. Prijezd k Balatonu v odpolednich hodinach uplne fit, ubytovani v prijemnem penzionu s bazenem, hriste, piskoviste, moznost pujceni kol, stolni tenis. Decka se vyblbli, ja si dal pivecko u bazenu, opekli jsme spekacky a sli spat. Rano kolem pate jsme vyjeli, chorvatska dalnice ucpana od Lucka, Waze nas vedl po stare kolem Plitvic. Tam jizda uplne na pohodu. Prijeli jsme svezi, vyspani a nedojebani :) Za me nejlepsi cesta do HR, pekne rozdelena napul.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 11. 8. 2024 v 1:05, vzduch napsal:

Dnešní návrat autem z Hvaru! 7:45 trajekt ze Starého Gradu, 23:45 doma ve Zlíně. Už jsem na to starý. Jdu si něco nalít .

Kde to stalo? Slovinci + Zagreb? 14 hodin ze Splitu je spatenka no...

Edit: Dobry, niz byla odpoved... :) 

Upraveno uživatelem brownwld
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...