Gustaf Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna @kuncák7 Ou...tak to je nepříjemný, ale snad to je nějaký řešitelný problém i z dovolené... tak se drž a ať vše dobře dopadne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Bohuzel to neni resitelne odnikud ( zdravi rodičů a vaznej uraz u druheho ), ale manželka by to nedala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Ajaj.... držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Upřímně doufám, že dopadneš lépe než já před časem mě obrátili při cestě od Chorvatska již v Rakousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Jasny, jde jen o dovcu, tech snad ještě pár dam. Holt je to letošní ( při tech mých premetech- stehovani,......)jediná dovca. Jsem ale dospělej a chlap a musím podržet manželku. A pozitiva? Už se těším ze si pořádně zařídím na cestě zpět a něco zbyde na hodinky ( máme manzelky dopadla operace dobre a ostatní zdravi neni horší). Jo a synovec, co mi dnes cestou z nemocnice u nás opřel auto manželky o obrubník, tak vcelku nic neznicil, takže paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna (upraveno) Od ledna Ukrajina nepustí ropu do ropovodu Družba, jsem zvědav jak to vyšroubuje cenu benzínu. Upraveno 30. srpna uživatelem Tobi slovo 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 30 minutami, Tobi napsal: Od ledna Ukrajina nepustí ropu do ropovodu Družba, jsem zvědav jak to vyšroubuje cenu benzínu. Nijak, místo Slovnaftu budeš tankovat Shell. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna @Tobi dopadne to stejně jako s plynem od Rusáka: po letech lhaní, vydírání a šroubování cen se zjistí že "vono to šlo" i bez něj. @kuncák7 Chápu Tvůj pocit zodpovědnosti za zbytek rodiny, ale z toho mála co pouštíš ven mi uniká čemu vlastně tím masochistickým přerušením dovolené a okamžitou cestou domů pomůžete? A teď to fakt neberu finančně - tyhle zbrklé "záchranné akce" jsou akorát magnet na další průšvihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 27 minutami, Radek124 napsal: @Tobi dopadne to stejně jako s plynem od Rusáka: po letech lhaní, vydírání a šroubování cen se zjistí že "vono to šlo" i bez něj. @kuncák7 Chápu Tvůj pocit zodpovědnosti za zbytek rodiny, ale z toho mála co pouštíš ven mi uniká čemu vlastně tím masochistickým přerušením dovolené a okamžitou cestou domů pomůžete? A teď to fakt neberu finančně - tyhle zbrklé "záchranné akce" jsou akorát magnet na další průšvihy Snad máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 19 hodinami, kuncák7 napsal: Jasny, jde jen o dovcu, tech snad ještě pár dam. Holt je to letošní ( při tech mých premetech- stehovani,......)jediná dovca. Jsem ale dospělej a chlap a musím podržet manželku. A pozitiva? Už se těším ze si pořádně zařídím na cestě zpět a něco zbyde na hodinky ( máme manzelky dopadla operace dobre a ostatní zdravi neni horší). Jo a synovec, co mi dnes cestou z nemocnice u nás opřel auto manželky o obrubník, tak vcelku nic neznicil, takže paráda. tak to zamrzí, hlavně ať je vše o.k. Nějak si to doma porovnat a jet ještě aspoň někam odpočívat, zkus to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna V 30. 8. 2024 v 15:47, Radek124 napsal: @Tobi dopadne to stejně jako s plynem od Rusáka: po letech lhaní, vydírání a šroubování cen se zjistí že "vono to šlo" i bez něj. @kuncák7 Chápu Tvůj pocit zodpovědnosti za zbytek rodiny, ale z toho mála co pouštíš ven mi uniká čemu vlastně tím masochistickým přerušením dovolené a okamžitou cestou domů pomůžete? A teď to fakt neberu finančně - tyhle zbrklé "záchranné akce" jsou akorát magnet na další průšvihy Radku, priznam se, ze sam uplne netusim, čemu pomůžeme. Manzelka s dcerou a babičkou mají vztah, který uplne nechápu, ale nemělo cenu zůstávat. Vladka byla hotová, dcera ji brečela do telefonu. Stejně bylo po dovolený. A moje nejsmutnější každoroční foto ( uz jsem doma, 14 hodin jizdy- relax až na cestu v CR, klasicky ). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Radku, priznam se, ze sam uplne netusim, čemu pomůžeme. Manzelka s dcerou a babičkou mají vztah, který uplne nechápu, ale nemělo cenu zůstávat. Vladka byla hotová, dcera ji brečela do telefonu. Stejně bylo po dovolený. A moje nejsmutnější každoroční foto ( uz jsem doma, 14 hodin jizdy- relax až na cestu v CR, klasicky ). Stejně ale Kuncáku, tys musel tvl bejt v minulým životě aspoň bratranec Mengeleho nebo tak něco... S takovejhlema věcma se nic moc jinýho vymyslet nedá, udělals dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna @kuncák7 Úkolem a posláním gentlemana je jednat tak, aby se lidé v jeho přítomnosti cítili co nejpohodlněji a nejrespektovaněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 48 minutami, Zmizík napsal: Stejně ale Kuncáku, tys musel tvl bejt v minulým životě aspoň bratranec Mengeleho nebo tak něco... S takovejhlema věcma se nic moc jinýho vymyslet nedá, udělals dobře. Woe , jsem agresivní de..l, jen zenskejm neumim říct ne. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna A když jsi ohledal situaci jak to vidíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna V 30. 8. 2024 v 15:47, Radek124 napsal: @kuncák7 Chápu Tvůj pocit zodpovědnosti za zbytek rodiny, ale z toho mála co pouštíš ven mi uniká čemu vlastně tím masochistickým přerušením dovolené a okamžitou cestou domů pomůžete? A teď to fakt neberu finančně - tyhle zbrklé "záchranné akce" jsou akorát magnet na další průšvihy On to tak dělá normálně. Pro druhé se rozkrájí na tisíc kousků, pak se zase pomaličku složí dohromady a tak to dělá pořád dokola. Je prostě takový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 3 hodinami, Jehlan napsal: @kuncák7 Úkolem a posláním gentlemana je jednat tak, aby se lidé v jeho přítomnosti cítili co nejpohodlněji a nejrespektovaněji. Moc pěkně napsáno.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna V 30. 8. 2024 v 12:31, Tobi napsal: Od ledna Ukrajina nepustí ropu do ropovodu Družba, jsem zvědav jak to vyšroubuje cenu benzínu. To by bylo super, protože už pojedeme na ropovod Ingolštad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září před 15 hodinami, Conrad napsal: A když jsi ohledal situaci jak to vidíš? Ze tu budu platnej. Jako taxikar a osetrovatel a hlidac psů. Stryc (74) leží v nemocnici na Kladně ( tam je to špatný), teta (76) leží s náhradou kolenní kloubu v Moste, maminka manzelky po operaci zlomeniny krčku v Litoměřicích, ma máma (71) v FNKV Praha ( nastesti jen kolaps z vedra ), a synovec (18) cekajic na operaci achilovky v Teplicích. Do toho neteř s manželem musi do Náchoda zarizovat pohreb babicky (96) a kolaps maminky (71) a musi se starat o tátu (76). Dcera manzelky se z toho trochu složila a tak tu mam 3 psiska- 13,5, 8 a 3 měsíce, co se navzajem nemusej a plno rozvozu. A to se přihodilo během 14 dni dovolené, parada ( teta byla planovana a synovec je wul, co tu achilovku mel řešit dávno a ne kdyz ma rodiče na dovoleny ). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Ty, Kuncáku, raději už nikam nejezdi, jinak tu bude do týdne převrat. Držíš republiku pohromadě, rozumíš?! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se