Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem se dostal k vymene kol na manzelcine autě. Trochu ucházela práva zadní ( dofoukat byla potřeba cca po 3 týdnech), tak jsem zkontroloval a vyměnil ventilek, projel okolo ráfku, zkontroloval zvenku plast a nic. No tak sundat a zkontrolovat zevnitř, od pohledu nic, ale nakonec tam byl, sv..e jedna.  

20250613_103255.jpg

• Dát hlas 4
Odesláno (upraveno)

African:Tak to držím palce. To je hrozný. To zdraví je fakt to jediný. Ostatní jsou prkotiny. Snad to bude brzy ok.

Upraveno uživatelem tommasini
Odesláno
před 20 minutami, tommasini napsal:

African:Tak to držím palce. To je hrozný. To zdraví je fakt to jediný. Ostatní jsou prkotiny. Snad to bude brzy ok.

Přesně, jak začne zdraví habrovat, stojí to za starou belu...jinak díky, bude to fajn doufám 🙏

• Dát hlas 4
Odesláno
před 12 minutami, African napsal:

Přesně, jak začne zdraví habrovat, stojí to za starou belu...jinak díky, bude to fajn doufám 🙏

Tvl a já se od včera rozčiloval, že nám odešla venkovní vodárna. Nakonec přijel chlap, vyměnil nějaký díl, vzal si 15 stovek a odjel. Proti tobě prd. Takže držím palce, ono je to samozřejmě celkově na hovno, ale když ještě vím, jak moc máš (stejně jak já) rád muziku, tak to bolí ještě o něco víc. Tak ať je to brzo dobrý.

Odesláno
Před hodinou, zceyee napsal:

Jak si vyměnil ventilek ? 

Celej vnitřek, jako u cyklo. Okolo to taky neutikalo. 

Odesláno
před 11 hodinami, warann napsal:

Tvl a já se od včera rozčiloval, že nám odešla venkovní vodárna. Nakonec přijel chlap, vyměnil nějaký díl, vzal si 15 stovek a odjel. Proti tobě prd. Takže držím palce, ono je to samozřejmě celkově na hovno, ale když ještě vím, jak moc máš (stejně jak já) rád muziku, tak to bolí ještě o něco víc. Tak ať je to brzo dobrý.

Normálně máš stovku starostí, když jsi nemocný jen jednu 😉

@African držím palce 😉 slyším blbě, jedno ucho, druhé šum. Je to blbý, ale kolikrát, když mluví žena, nebo věřitelé....😁

• Dát hlas 2
Odesláno
před 20 hodinami, warann napsal:

Dík, bude to ok. Uši propláchla, mám je nadále nějaké podtlakované nebo co, takže jsem vyfasoval kapky a měli by se srovnat. Aspoň už slyším mnohem lépe, gramec se zatím prodávat nebude 😅 Včera jsem od ušní odešel jak z knajpy po deseti pivech, nebylo mě úplně do skoku, takže vejšlap začínáme dnes....batoh a hurá do světa :guitar:

• Dát hlas 5
Odesláno
Před hodinou, African napsal:

Dík, bude to ok. Uši propláchla, mám je nadále nějaké podtlakované nebo co, takže jsem vyfasoval kapky a měli by se srovnat. Aspoň už slyším mnohem lépe, gramec se zatím prodávat nebude 😅 Včera jsem od ušní odešel jak z knajpy po deseti pivech, nebylo mě úplně do skoku, takže vejšlap začínáme dnes....batoh a hurá do světa :guitar:

Na proplach se  na ušní chystám už víc než rok. Nevím proč, ale nechce se mi tam ( aspoň neslyším všechny pokyny od manželky). 

• Haha 2
Odesláno
před 2 hodinami, African napsal:

Tvl to ti tam nemohli rovnou udělat ventilek na dorovnávání tlaku? Ty bys to využil :D

Jo, uši podceňujeme. Před rokem jsem měl s nimi problém, ne že bych ohluchnul, ale slyšel jsem jen tlumené rozmazané zvuky, a samotného mě prekvapilo, jak mě ten nedobrovolnej sociální hendikep rozhodil. Šílenej pocit naprostý izolace uprostřed lidí.

Odesláno
před 3 minutami, martar napsal:

Tvl to ti tam nemohli rovnou udělat ventilek na dorovnávání tlaku? Ty bys to využil :D

Jo, uši podceňujeme. Před rokem jsem měl s nimi problém, ne že bych ohluchnul, ale slyšel jsem jen tlumené rozmazané zvuky, a samotného mě prekvapilo, jak mě ten nedobrovolnej sociální hendikep rozhodil. Šílenej pocit naprostý izolace uprostřed lidí.

Uši nepodceňovat, prý to důležitá součást těla je to. Já co mě naposledy odešel sluchový nerv a své tělo jsem nekontrolovaně odhodil do škarpy a pak strašně moc času strávil v barokomoře, tak od té doby mám takový panický strach kdykoliv přestávám trochu slyšet. Takže vždycky čím dřív se začnou uši řešit, tím menší průser. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 15 minutami, martar napsal:

Šílenej pocit naprostý izolace uprostřed lidí.

Někdy to zase nemusí být tak špatné, když ty lidi kolikrát poslouchám 🤔😀

• Haha 3
Odesláno
V 13. 6. 2025 v 10:38, kuncák7 napsal:

Dnes jsem se dostal k vymene kol na manzelcine autě. Trochu ucházela práva zadní ( dofoukat byla potřeba cca po 3 týdnech), tak jsem zkontroloval a vyměnil ventilek, projel okolo ráfku, zkontroloval zvenku plast a nic. No tak sundat a zkontrolovat zevnitř, od pohledu nic, ale nakonec tam byl, sv..e jedna.  

20250613_103255.jpg

Jó od doby železné už to lepší nebude…..🙈

Odesláno

Tak začíná jít do tuhýho, asi jsem fakt naletěl, přišel o peníze, a hodinky z Německa nikde. Už se v tom kruhu motám druhý měsíc, ale dnes to dostalo nějaký jasný náznak, že to tak dopadne. Nejraději bych si nakopal do prdele 🤯 Ale asi jsem byl zaslepen desítkami nákupu a prodejů, nejen hodinkových, které dopadly vždycky dobře.

Odesláno
před 18 minutami, Micey napsal:

To mi nerikej, a tracking se tvari jak? Kazdopadne drzim palce.

Tracking se tváří od 12.5. stále stejně, že je balík někde v DHL centru u Lipska. Ale je otázka zda to tak je a co v tom balíku případně bude, protože dnes po měsící a půl ticha inzerent upravil cenu svého inzerátu. Hned jsem to na německém fóru nahlásil, inerát smazali, člena zablokovali a to je asi tak všechno. Údajně mi kvůli GDPR nemůžou dát další kontaktní údaje a já prý pak můžu nahlásit stížnost.

• Confused 1
Odesláno (upraveno)
před 12 minutami, Gustaf napsal:

Tyvle, to snad ne.... nejde tam někam na to DHL zavolat? Nebo napsat, ať se po tom podívají?

Vzhledem k tomu, že včera došlo k zajímavé aktivitě, kdy byla po skoro dvou měsících aktualizovaná cena v inzerátu u hodinek, které jsem zaplatil, tak se zřejmě jedná o podvod. Řeším to na všech stranách. Kontaktoval jsem i německé fórum, kde zrušili účet tomu členovi a smazali inzerát. Pokud je balík na cestě, tak kdo ví, co v něm bude. DHL komunikace jak v Německu nebo i ČR je něco jako přehazování horkýho bramboru. No, už jsem se smířil s tím nejhorším.

Upraveno uživatelem Zdenek1307

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...