Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 19 hodinami, safi napsal:

Je to lepší? Pokud máš na mysli mladou slečnu, tak jako slušně vychovaný gentleman nefotím, co není moje :-). 

IMG_4767.jpeg.8eb40fa6a5d18c0c1a3ac7aa3dd136b7.jpeg

Ted uz se to zobrazilo. Diky! :D

Odesláno

Chtel jsem zrusit elektronicke predplatne hospodarek, ale najit kde to predplatne zrusit, to je pro detektiva.

Na webu maji primo sekci Moje Predplatne, ale v nem samozrejme clovek existujici predplatne spravovat nemuze. A odkazuji se na nejake tlacitko "Zrusit obnovu". Nicmene takove tlacitko nikde neni, az po minutach hledani a badani jsem nasel, ze clovek musi do sekce Platebni karty. Tam kliknout na Vymenit platebni kartou za novou, a teprve na nasleduji strance je schovane Zrusit obnovu predplatneho.

A po potvrzeni, i tak nedojde ke zruseni, dokud clovek nepotvrdi pres link v notifkacnim emailu. Samozrejme jsem si poprve podle predmetu emailu myslel, ze je to pouze emailove  potvrzeni o zruseni, v detailu jjsem email neprecetl, takze jsem zaplatil na dalsi obdobi. 

Odesláno

Jen se snaží udržet kunčafta :)

Já když jsem rušil Respekt, přišel mi mail od šéfredaktora, kde se slušně ptal na důvod. Byl to hromadný mail, po čase, určený všem odcházejícím. Odpověděl jsem a vysvětlil důvod (přečetl jsem jen zlomek a ještě né vždy, raději si koupím tištěný, když je tam něco, co mě opravdu osloví). Po čase mi odpověděl, omluvil se za prodlení, poděkoval za podporu a napsal že mi naprosto rozumí. Skoro jsem měl chuť to znovu předplatit :D

Odesláno

Právě me nasrala Česká pošta. Čekám nějaké strapy z CNS, ve schránce odpoledne nic a teď koukám na tracking a že prý zásilka doručena. Balíček v prdeli a prachy taky. Vynikající...

• Like 1
Odesláno
před 23 minutami, bacil.357 napsal:

Právě me nasrala Česká pošta. Čekám nějaké strapy z CNS, ve schránce odpoledne nic a teď koukám na tracking a že prý zásilka doručena. Balíček v prdeli a prachy taky. Vynikající...

Česká pošta mě začíná srát čím dál  víc. Podáš doporučenej dopis (drahý je to jak prase) a po šesti dnech v trackingu zjistíš, že ho ještě nezačali doručovat. Posledního tak půl roku se to děje běžně. Nechápu. Obyč dopis dle informací zákazníků kolikrát dojde druhej nebo třetí den. Parádně rozesranej podnik. A přitom zaměstnanci, s kterýma přijdu do styku, jsou všechno v pohodě lidi, včetně listonošek, chlapů, co vozej u nás balíky... Myslím, že jejich vrchnost to parádně dosrala.

Odesláno
před 47 minutami, geometr napsal:

Česká pošta mě začíná srát čím dál  víc. Podáš doporučenej dopis (drahý je to jak prase) a po šesti dnech v trackingu zjistíš, že ho ještě nezačali doručovat. Posledního tak půl roku se to děje běžně. Nechápu. Obyč dopis dle informací zákazníků kolikrát dojde druhej nebo třetí den. Parádně rozesranej podnik. A přitom zaměstnanci, s kterýma přijdu do styku, jsou všechno v pohodě lidi, včetně listonošek, chlapů, co vozej u nás balíky... Myslím, že jejich vrchnost to parádně dosrala.

Ryba smrdí od hlavy

Odesláno
před 1 hodinou, spineshank napsal:

co to máš za model?

Crocs,krysy a švábi přežijí i nuke 😆

InMotion Clog. Jsou extra měkké, vzal jsem je kvuli bolave patě. Jsou lepene ze trech dilu, coz je asi ten problem. Cinske jsou z jednoho, tam se to stat nemuze 🙂

A nebo se do nich nesmi s mokrejna nohama?

Tyhle: https://www.4camping.cz/p/pantofle-crocs-inmotion-clog/?gad_source=1&gad_campaignid=22058335636&gbraid=0AAAAADwDJTwVgtluHTkAZ-fDeDXCIpafm&gclid=EAIaIQobChMItJnvhPWKjgMVOTkGAB3CfhyKEAQYAyABEgJ4ifD_BwE#42-43-modra-bila

Odesláno
před 9 hodinami, bacil.357 napsal:

sms nic, email nic...obálka s CD narvaná do schránky... co přečnívalo doručovatel zalomil (kartonová výztuha) aby to tam zalezlo....jako, jsem doma ehm...  

Naštěstí plastové tvrdo-obaly to daly bez úhony 🙂

Další objednávka na cestě jsou Vintage LP D.Bowie (1981) a 2 nové LP-KC:D -Jan Valta ... snad to bude jinej doručovatel 🤣

Odesláno
před 10 hodinami, odjinud napsal:

InMotion Clog. Jsou extra měkké, vzal jsem je kvuli bolave patě. Jsou lepene ze trech dilu, coz je asi ten problem. Cinske jsou z jednoho, tam se to stat nemuze 🙂

A nebo se do nich nesmi s mokrejna nohama?

Tyhle: https://www.4camping.cz/p/pantofle-crocs-inmotion-clog/?gad_source=1&gad_campaignid=22058335636&gbraid=0AAAAADwDJTwVgtluHTkAZ-fDeDXCIpafm&gclid=EAIaIQobChMItJnvhPWKjgMVOTkGAB3CfhyKEAQYAyABEgJ4ifD_BwE#42-43-modra-bila

no já mám doma aspon 8 modelů,ale tyhle lepené žádné,co mám zkušenost a už takové nekupuju kde je lepidlo,protože na slunku na pláži se mi pokaždý rozlepily ať jsem měl jakoukoliv značku

a mokrejma nohama to nebude,to bude že se ji nechal rozpálit na slunci si myslím

Odesláno

Dnes slavím přesně dva měsíce od chvíle, co jsem si zaplatil hodinky, které jsem nikdy nedostal. Zřejmě to budu slavit každá měsíc, abych si připomínal, jaký jsem blbec. No co, přišel jsem o pár tisíc a taky o pár věcí, které jsem kvůli tomu prodal. Takže nemám nic, to je skvělý!🍸

Odesláno (upraveno)
před 19 minutami, Zdenek1307 napsal:

Dnes slavím přesně dva měsíce od chvíle, co jsem si zaplatil hodinky, které jsem nikdy nedostal. Zřejmě to budu slavit každá měsíc, abych si připomínal, jaký jsem blbec. No co, přišel jsem o pár tisíc a taky o pár věcí, které jsem kvůli tomu prodal. Takže nemám nic, to je skvělý!🍸

Psal si mi pár informací k tomu, a myslím že si neudělal špatně prostě nic. Ten způsob jakým obchod probíhal byl obvyklý, běžný. Prodávající to měl pravděpodobně velmi dobře promyšlené (a kdyby inzerát neaktualizoval, nebylo by ani tušení že to měl takto naplánované ale vypadalo by to jako náhoda. Napadají tě body, které bys mohl udělat jinak příště? Protože mě ne. Kromě osobního předání (což je nesmysl). I kdybys platbu poslal z DE účtu a nechal si to poslat do DE (potenciálním dalším nakupujícím v DE s tímto mohu pomoci), dopadlo by to pravděpodobně stejně.

Možná by stálo za to založit pro tento případ samostatné téma a rozebrat to bod po bodu. Víc hlav víc ví a minimálně tato zkušenost bude varováním pro ostatní "co všechno se může stát" i když člověk dodrží všechno co může.

Upraveno uživatelem zceyee
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 27 minutami, Zdenek1307 napsal:

To je nemilé toto drž se🍻

Karma to vyřeší u toho šmejda 💀

• Like 1
Odesláno
před 55 minutami, zceyee napsal:

Psal si mi pár informací k tomu, a myslím že si neudělal špatně prostě nic. Ten způsob jakým obchod probíhal byl obvyklý, běžný. Prodávající to měl pravděpodobně velmi dobře promyšlené (a kdyby inzerát neaktualizoval, nebylo by ani tušení že to měl takto naplánované ale vypadalo by to jako náhoda. Napadají tě body, které bys mohl udělat jinak příště? Protože mě ne. Kromě osobního předání (což je nesmysl). I kdybys platbu poslal z DE účtu a nechal si to poslat do DE (potenciálním dalším nakupujícím v DE s tímto mohu pomoci), dopadlo by to pravděpodobně stejně.

Možná by stálo za to založit pro tento případ samostatné téma a rozebrat to bod po bodu. Víc hlav víc ví a minimálně tato zkušenost bude varováním pro ostatní "co všechno se může stát" i když člověk dodrží všechno co může.

Děkuji za všechny rady a návrhy. Já teď už jen počkám jestli s tím něco provede banka. Je to poslední šance. To ostatní zvážím.

Odesláno
před 6 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Děkuji za všechny rady a návrhy. Já teď už jen počkám jestli s tím něco provede banka. Je to poslední šance. To ostatní zvážím.

Banky zatím provedly to, že tuzemská si strhla 500,- Kč a zahraniční 15 EUR za reklamační řizení 😀 

Odesláno
před 23 hodinami, bacil.357 napsal:

Tak nakonec vše dobře dopadlo. Ráno jsem volal na doručující poštu a prý doručovatel to včera nějak předčasně naskenoval jako doručené. a doručil až dnes.. No mě se spíš zdá, že to zkusil .. a kdybych se ozval později svedl by to, že bylo doručeno, ale asi mi to někdo vytáhl ze schránky.. Od té doby, kdy dopisy doručuje pošta z okresného města a balíky z okresního města vedlejšího okresu ty služby stojí za prd. Když to vše obsluhovala místní pošta, nebyl nikdy problém.  Několikrát mi již nedoručili dopis od německých úřadů nebo od zaměstnavatele. Tam jsem si ale došel a dopis byl na personálním a měl na sobě české razítko - adresa neexistuje a vrátili to odesílateli.. no to nepochopíš.. tak jsem si ulevil..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...