Prochy68 Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října před 2 minutami, ragu napsal: To nevím, u mě bylo Free. Ja si kvuli tomu prave nechaval predelavat faktury z free nebo included na 0, ale nejakej rok zpatky uz to bude (bylo to ale samozrejme uz po te uprave)
kloubik Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října Mě zase vypočítávali DPH tak že tam zahrnuli i poplatek 300 za zastupování, přitom to podle mě s hodnotou zboží k výpočtu DPH nesouvisí. A u dokladu k 300 Kč je vyloženě uvedeno DPH 0 %. Neměl jsem sílu to víc řešit.
kuncák7 Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Po rušném dni jsem se těšil na klidnej večer. Prd, záchod je proti. Tyhle jemný práce mi fakt "jdou". Ale hodinky u toho musí být top - manželka si myslí, že si googlim navod, já tu zatím fotím hodinky, nadávám a přemýšlím, jak to dát dohromady. 1 6 3
Rob2805 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Jojo, geberit je za trest, člověk si při opravě připadá jako gynekolog 1
DavidLC Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu V 31. 10. 2025 v 19:08, kuncák7 napsal: Po rušném dni jsem se těšil na klidnej večer. Prd, záchod je proti. Tyhle jemný práce mi fakt "jdou". Ale hodinky u toho musí být top - manželka si myslí, že si googlim navod, já tu zatím fotím hodinky, nadávám a přemýšlím, jak to dát dohromady. To chce G-Shocky ale to tu ruku nevyndáš... 1 1
kuncák7 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 14 hodinami, DavidLC napsal: To chce G-Shocky ale to tu ruku nevyndáš... Jasný, ale kdybych se šel "převlíct" tak by to manželce docvaklo a bylo by peklo :-))))
Marapis Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu V 5. 11. 2025 v 8:19, Skarohlid napsal: Kámen.... Pěkný já minulý rok poslední cesta s cabriem před zazimovaním . A u Průhonic rána a kámen do okna tak si říkám co už nechám to na jaro . Na jaře sundám plachtu a říkám si jak budu řešit okno a koukám 2 gumy píchlé v obou hřebík . Takže nejdříve gumy a pak Carglas nechal sem to zalepit a pecka není to vůbec poznat
Ušák_linn Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu Asi prokletej den já dneska dopo taky chytil
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu Sem nevedel, ze v číně maji taky Přerov :-D. 1
Irwinek Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu před 59 minutami, Xenomorfus napsal: Sem nevedel, ze v číně maji taky Přerov :-D. No já už se skoro bojím, že číňani celej Přerov koupili jako další provincii
revue gt Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu před 1 minutou, Irwinek napsal: No já už se skoro bojím, že číňani celej Přerov koupili jako další provincii Jo,prej plánují naučit pracovat určité obyvatelstvo.
Hasňa Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu Vsak uz kopirujou cela mesta. Ale kdo by proboha chtěl kopírovat Přerov?!
Irwinek Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu před 5 hodinami, Hasňa napsal: před 7 hodinami, zceyee napsal: Vsak uz kopirujou cela mesta. Ale kdo by proboha chtěl kopírovat Přerov?! Tak někde musej začít, a tady už žili lovci mamutů, takže to má punc historie starší než jen tisíciletá říše .
zceyee Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu před 2 hodinami, Irwinek napsal: Tak někde musej začít, a tady už žili lovci mamutů, takže to má punc historie starší než jen tisíciletá říše . Blbost, mamuti přišli až po Keltech ..
Kupa54 Odesláno pátek v 08:38 Nahlásit Odesláno pátek v 08:38 Tak si tak jedu autem a najednou bum! Hodinky se válí na podlaze.
micpetr Odesláno pátek v 09:01 Nahlásit Odesláno pátek v 09:01 Tohle se mi stalo týden zpět při oblékání kabátu. Naštěstí na koberci...
Pepino777 Odesláno pátek v 09:02 Nahlásit Odesláno pátek v 09:02 Jeste ze to bylo v aute, kde jsou vsude plasty a koberce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se