milomac Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července před 5 hodinami, Tittus napsal: Nějakej kretén mi na parkovišti urazil levé zpětné zrcátko. Kdyby tam alespoň nechal papírek s omluvou. Nic... To tenhle pán měl kliku, rychlá reakce a dopadení frajera, co ujel od poškozeného auta: https://www.krimi-plzen.cz/a/ridic-po-nehode-ujel-poskozenemu-zpusobil-skodu-za-zhruba-100-tisic-korun/ 1
kuncák7 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Chtěl jsem tady už jen vždy reagovat na zprávy z dopravy, ale poruším to. Od pondělí jezdím s manželkou po nemocnicích - postupně diagnostikovano ( to jak u auta)- zánět tlustého střeva, zánět žaludku a teď, když sedíme a čekáme na kolonoskopii, tak telefon z hygieny- salmonelóza. Ani netuším, zda to jde mít všechno dohromady. Ach jo. 6
milomac Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) před 4 hodinami, kuncák7 napsal: Chtěl jsem tady už jen vždy reagovat na zprávy z dopravy, ale poruším to. Od pondělí jezdím s manželkou po nemocnicích - postupně diagnostikovano ( to jak u auta)- zánět tlustého střeva, zánět žaludku a teď, když sedíme a čekáme na kolonoskopii, tak telefon z hygieny- salmonelóza. Ani netuším, zda to jde mít všechno dohromady. Ach jo. Bolest břicha a vnitřních orgánů je ksindl. Já se potýkám s bolestí břicha už 15 let, co mně zjistili při koloskopii mnohočetné divertikly v esovité kličce tlustého střeva. Zrovna před týdnem jsem byl odeslán na chirurgickou ambulanci, protože mě začalo bolet břicho na levé straně a záda přes bok až nahoru do žaludku - závěr - u mě to můžou dělat ty divertikly. Po týdnu se bolet přesunula na pravou stranu a do zad. Přitom CRP při odběru krve vždy v normě, takže zánět by tam být neměl ... Tak proč to bolí? Nikdo neví. Ať jdu znovu, už potřetí, na koloskopii a nebo nejlíp na operaci ... Salmonelózu měla dcera, ale při té nastoupily hned průjmy a horečka. Nejsem doktor, ale zajímám se o střevní potíže a vesměs jsou vyvolány bakteriální infekcí. Napiš, prosím, jak to dopadlo. Hlavně ať je manželka brzy v pořádku. Upraveno 24. července uživatelem milomac
African Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Jsem vyfasoval po prvním STK v 52 pilulky na Cholesterol a týden po užívaní obrovské křeče do lýtek a bolesti zad...hmm, tak aspoň už zase nic neberu no
ragu Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 39 minutami, African napsal: Jsem vyfasoval po prvním STK v 52 pilulky na Cholesterol a týden po užívaní obrovské křeče do lýtek a bolesti zad...hmm, tak aspoň už zase nic neberu no Nevím cos dostal ale celkem funguje běžně dostupnej Monakolin K, je to normální statin. Samozřejmě pokud máš problém s lékem na stejný bázi, je to k ničemu.
milomac Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Mně před měsícem na cholesterol doktorka napsala ATORIS 10 mg (rozhodla, že zjištěná hodnota už je na prášky), od jednoho známého jsem slyšel taky nějaké nedobré vedlejší účinky, tak ho zatím neberu. Poněvadž je mně blbě od břicha resp. střeva, tak si nechci ještě přitížit .... Ale jsem v tomhle blb po tátovi, ten prášky taky raději uzdravoval záchod .
African Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července 1 hour ago, ragu said: Nevím cos dostal ale celkem funguje běžně dostupnej Monakolin K, je to normální statin. Samozřejmě pokud máš problém s lékem na stejný bázi, je to k ničemu. Nějaký Atorvastatin 10 mg... prý je hafo léků a musíme vymyslet ten správný, ale teď nemám čas to řešit a doktorka se stejně válí na pláži.
African Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července 2 hours ago, Bert said: @African No nekecej vole Rosucard? No, jo no, stárneme, co si budeme namlouvat Prý jestli miluji bůček, fuj tajbl... pak ještě nějaké dotazy a prý že to mám dědičný Atorvastatin 10mg" Nechci brát nic, ale postrašila mě tedy řádně z dopadů vysokého cholesterolu, to jako jsem se fakt lekl po dlouhé době.
filltos Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července A kolik kdo máte toho špatnýho cholesterolu? Já to teď taky trochu řeším...
Tittus Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července V 23. 4. 2026 v 1:21, Tittus napsal: A taky mě štve, že jsem kdysi pro nějakého zahraničního partnera mého exšéfa zařizoval s plnou mocí virtuální sídlo firmy jeho s.r.o. a při podpisu smluvy jsem nějak přehlédl, že jako podpisující fyzická osoba přebírám távazky a budoucí dluhy. Zahraniční partner se na to vysral a mně dorazila do datovky předžalobní výzva, že mám zaplatit 27k. Jasně, je to moje blbost. Nalítal jsem se kolem toho a nikdy jsem neviděl ani korunu. Blbeček nereaguje na telefon, mail, na nic. Už za komančů platilo: Nemluv! Když mluvíš, tak nepiš! Když píšeš, tak nepodepisuj! A když podepíšeš, tak se nediv! No já tomu člověku věřil, takže to teď padlo na mě. Co nadělám. Tak tren blb mi po delší komunikaci doporučil založit Revolut, že prý to jinam převést nemůže. OK, proč ne. Ale ani po dvou měsících nic. Že prý musím ještě počkat. Já to musel zaplatit hned. Jasně, na životě mě to neohrozí, ale je to jen další poučení. Jen tak někomu nevěřit. 2
Josef01 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července V 24. 7. 2026 v 19:34, African napsal: Nějaký Atorvastatin 10 mg... prý je hafo léků a musíme vymyslet ten správný, ale teď nemám čas to řešit a doktorka se stejně válí na pláži. Beru to asi dva roky (Atorvastatin nebo Atoris) a cholesterol mám na těch minimálních hodnotách, líp to ani nejde.
Josef01 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července @Tittus tyhle příběhy zná spousta lidí ze zdejšího fóra, nejlepší je zapomenout a budeš mít klid.... 1
kuncák7 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července V 24. 7. 2026 v 15:41, milomac napsal: Bolest břicha a vnitřních orgánů je ksindl. Já se potýkám s bolestí břicha už 15 let, co mně zjistili při koloskopii mnohočetné divertikly v esovité kličce tlustého střeva. Zrovna před týdnem jsem byl odeslán na chirurgickou ambulanci, protože mě začalo bolet břicho na levé straně a záda přes bok až nahoru do žaludku - závěr - u mě to můžou dělat ty divertikly. Po týdnu se bolet přesunula na pravou stranu a do zad. Přitom CRP při odběru krve vždy v normě, takže zánět by tam být neměl ... Tak proč to bolí? Nikdo neví. Ať jdu znovu, už potřetí, na koloskopii a nebo nejlíp na operaci ... Salmonelózu měla dcera, ale při té nastoupily hned průjmy a horečka. Nejsem doktor, ale zajímám se o střevní potíže a vesměs jsou vyvolány bakteriální infekcí. Napiš, prosím, jak to dopadlo. Hlavně ať je manželka brzy v pořádku. Pokračování máme, není radostné - kolonoskopie se nekonala, se salmonelou smůla, novej termín 4.8. , ale, teď sedíme v nemocnici v Roudnici n.l. - manželce se nic nelepsi, do toho ji začal bolet bok (jako u slepaku) a křeče. Už nevím, snad bude doktor vědět. 2
milomac Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 12 hodinami, kuncák7 napsal: Pokračování máme, není radostné - kolonoskopie se nekonala, se salmonelou smůla, novej termín 4.8. , ale, teď sedíme v nemocnici v Roudnici n.l. - manželce se nic nelepsi, do toho ji začal bolet bok (jako u slepaku) a křeče. Už nevím, snad bude doktor vědět. Já jdu příští týden na SONO, jak mně říkal naposledy doktor chirurg, v břiše můžou bolesti mj. vyvolat např. různé srůsty (většinou pooperační), při divertiklech po zánětech zase zúžení střeva apod., u žen onemocnění spec. orgánů. Protože mně to nedá a problémy mám, tak si hledám na netu (i když to doktoři nemají rádi). Měli by to diagnostikovat, metody na to mají : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 1 hodinou, milomac napsal: Já jdu příští týden na SONO, jak mně říkal naposledy doktor chirurg, v břiše můžou bolesti mj. vyvolat např. různé srůsty (většinou pooperační), při divertiklech po zánětech zase zúžení střeva apod., u žen onemocnění spec. orgánů. Protože mně to nedá a problémy mám, tak si hledám na netu (i když to doktoři nemají rádi). Měli by to diagnostikovat, metody na to mají : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Diagnóza z Roudnice byla zánět tenkého střeva. Nemocnice v Ústí n.l nás doslova vyfakovala, že na tohle vše nemají odborníka, takže jsem od 7.30 v Mělníku v nemocnici a čekáme, tady prý odborník je. Stav se trochu zlepsil, ale žádnej šlágr to není. Takže už neznám jen nemocnici Kladno a Slaný( Prahu máme komplet ). To je jak posílání od čerta k ďáblu.
McMarty Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Diagnóza z Roudnice byla zánět tenkého střeva. Nemocnice v Ústí n.l nás doslova vyfakovala, že na tohle vše nemají odborníka, takže jsem od 7.30 v Mělníku v nemocnici a čekáme, tady prý odborník je. Stav se trochu zlepsil, ale žádnej šlágr to není. Takže už neznám jen nemocnici Kladno a Slaný( Prahu máme komplet ). To je jak posílání od čerta k ďáblu. Jsem možná "naštěstí" z lékařské rodiny, začínám fakt pozorovat, že když nemáš ve zdravotnictví známe, je péče strašná. Tedy tak mi to přijde, jak slyším lidi okolo. Přeji pevné nervy a pokud možno rychlou správnou diagnózu. 1
milomac Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 1 hodinou, McMarty napsal: Jsem možná "naštěstí" z lékařské rodiny, začínám fakt pozorovat, že když nemáš ve zdravotnictví známe, je péče strašná. Tedy tak mi to přijde, jak slyším lidi okolo. Přeji pevné nervy a pokud možno rychlou správnou diagnózu. Tak něco podobného jsem chtěl odpovědět, cítím to taky tak. Většinou lidi s "hůře" zjistitelnými zdravotními problémy a bez známosti říkají, že než se doberou nějakého výsledku, tak je to jako chození od čerta k ďáblu ... @kuncák7 Vzpomněl jsem si, že mně někdo před lety doporučoval doc. MUDr. Pavla Kohouta v Thomayerově nemocnici, že to je výborný gastroenterolog, pokud už jste tam tedy nebyli. 1
kuncák7 Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 3 hodinami, McMarty napsal: Jsem možná "naštěstí" z lékařské rodiny, začínám fakt pozorovat, že když nemáš ve zdravotnictví známe, je péče strašná. Tedy tak mi to přijde, jak slyším lidi okolo. Přeji pevné nervy a pokud možno rychlou správnou diagnózu. My taky, ale bohužel jiná odbornost- zubaři. A bohužel jiná lokalita- Klatovy jsou od mého současného bydliště sakra daleko. před 1 hodinou, milomac napsal: Tak něco podobného jsem chtěl odpovědět, cítím to taky tak. Většinou lidi s "hůře" zjistitelnými zdravotními problémy a bez známosti říkají, že než se doberou nějakého výsledku, tak je to jako chození od čerta k ďáblu ... @kuncák7 Vzpomněl jsem si, že mně někdo před lety doporučoval doc. MUDr. Pavla Kohouta v Thomayerově nemocnici, že to je výborný gastroenterolog, pokud už jste tam tedy nebyli. Teď máme snad konečně odbornika na svém miste- MUDr. Anna Tichavska. Manželce se skutečně znatelně ulevilo, vše paní doktorka vysvětlila dopodrobna a jednání fakt profi. Jen se zítra všichni vyhněte trase Roudnice n.l.- Mělník, musím odvézt opravdu " vonavej" náklad na rozbor. Musím si z toho trochu udělat legraci, jinak bych snad brečel ( nebýt včera pana doktora v Roudnici, cizí národnosti, tak bere doted antb. která ji spíš škodila než uzdravovala ). 3
FantasticFabio Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 6 hodinami, kuncák7 napsal: My taky, ale bohužel jiná odbornost- zubaři. A bohužel jiná lokalita- Klatovy jsou od mého současného bydliště sakra daleko. Teď máme snad konečně odbornika na svém miste- MUDr. Anna Tichavska. Manželce se skutečně znatelně ulevilo, vše paní doktorka vysvětlila dopodrobna a jednání fakt profi. Jen se zítra všichni vyhněte trase Roudnice n.l.- Mělník, musím odvézt opravdu " vonavej" náklad na rozbor. Musím si z toho trochu udělat legraci, jinak bych snad brečel ( nebýt včera pana doktora v Roudnici, cizí národnosti, tak bere doted antb. která ji spíš škodila než uzdravovala ). Martine, jestli se můžu zeptat , jakého zubaře máte v KT ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se