kuncák7 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 před 32 minutami, zceyee napsal: Takze si vedome jel s autem zjevne nezpusobilym k provozu? Neni tam 6-12 mesicu zakaz? Jen sem te chtel nasrat, neber si to osobne. Kdysi si tu psal o tech zelenejch sloupkach, me to vyrostlo u baraku a fakt me to tam sere, tusim ze si psal ze to pri narazu nezpusobi zadnou skodu, je to jeste takhle? Nerad bych tam zustal stat. Kdyby mě zastavil orgán, tak bych mu to asi nepřál ( asi bych byl zatčenej ), byl jsem nepříčetnej. Balisety jsou ohebné, klidně si to vyzkoušej rukou. A jinak, kdybys mi nevěřil, na facebooku se lidi chlubí tím, že na tom parkujou a ta baliseta je pod autem celá a nic se autu nestane. Je to plast, našroubovanej do asfaltu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 před 56 minutami, Petr11 napsal: hele přesně:-D já červenej diplom z ekonomie a příklad Hejného v sešitu 1. třídu mi dal celkem zabrat:-D konkrétně ty autobusy jestli si vybavuješ?Nechci vidět co budou probírat třeba v 5. třídě Přesně tak. Autobusy jsem prostě nepochopil. Dokud mi paníčelka nevysvětlila, že si to mám jako celý vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/zakon-o-potravinach.A200528_124917_ekonomika_fih Nevim jestli to dat sem nebo do humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Čvarga čierna mi ukradla z auta strieborné čiapočky z ventiliek. Žena ich zbadala a nahúkala na nich tak zdrhli. Jedného pozná zo školy. Volá sa Fabrício. Ktovie aká telenovela išla vtedy v telke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Čéče, já ti vůbec neruzumím, Zhrado. Co že se to stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 banda černá / stříbrné čepičky ventilů ? Fabricio - Deméter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Siwi, tys nečetl za komančů detektivky ve slovenštině, nebo co? Tehdy mě ten ediční plán 50cz : 50sk štval, a dneska jsem za to rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 (upraveno) Jinak teda když už jsem tady, tak si musím postesknout: vývoj kauzy zakleknutýho asi-padělatele a brutàlního policisty v USA. Panečku, "tavící kotlík", výkladní skříň multietnický společnosti, a najednou všem spadly z očí barvoslepý brejle a všude se zdůrazňuje barva pokožky jednotlivejch aktérů. Utvrzuje mě to v nàzoru, že je to jak v Libanonu nebo na Balkáně... dokud se maj všichni fajn a není problém, zdánlivě to funguje. Jakmile vznikne nějaká krize nebo konflikt, jdou všechny kecy o rasismu a utopický ideály k šípku. Edit: politika, já vím. Klidně si pár dní odpočinu. Upraveno 30. května 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 (upraveno) Martare, s tebou si někdy musím pokecat u piva. Upraveno 30. května 2020 uživatelem Tom4 Typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Siwi, tys nečetl za komančů detektivky ve slovenštině, nebo co? Tehdy mě ten ediční plán 50cz : 50sk štval, a dneska jsem za to rád No nečet, no... Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 (upraveno) Siwi, třeba chandlerovky s Marlowem v edici "3x" - nejmíň půlka titulů ve slovenštině. Vždycky v nejnapínavější chvíli člověk musel přerušit četbu a hledat ve slovníku Tom4: já bych rád, ale jsem strašnej zápecník. Upraveno 30. května 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Jo, s Marlowem jsem četl Nevadský plyn. Vzpomínám si, že se mi to tehdy děsně líbilo. Ale bylo to v češtině teda. Jinak se slovenštinou problémy nemívám. Léta jsem studoval se Slováky z různých koutů Slovenska, což se v jejich řeči hodně odráželo. Jen mi tu hned nedošlo, jaká je souvislost s čepičkami ventilků na fabii a telenovelou...Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 (upraveno) Cikáni kradli čepičky. Cikán sa volá Fabrício... Ja som väčšinu xy knižiek prečítal v češtine. Dabing filmový ste mali tiež oveľa kvalitnejší. Tak ja problém nemám. Upraveno 30. května 2020 uživatelem zhrado Kua, som sa domotal, asi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Lidem asi totálně jeblo...kde se tam vzalo tolik vandalů a proč to ještě bezpečnostní složky nemají pod kontrolou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Jak já bych k tomu něco napsal. Ale nechám si to někam na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Co Ti jebe...to jsou zvířata a ne lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 (upraveno) Bruslíte na tenkým ledě A co štve mě? Že to dnes stojí v práci za prd, od rána už 7 návštěv - strážníci, lidi a musím říct, že se snažej každou další návštěvou, trumfnout toho předcházejícího :-(. Ještě že jsou ty roušky, grimasa není vidět. Upraveno 1. června 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 K tématu. Kdo by Johnovi odmitl dat sprej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Hurá, Vojta žije! Ses nějak odmlčel, potom, cos tu psal, že ti nefungují brzdy na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se