Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je hoši zajímavý, té mojí prošlý bonboniery pacienti nenosí. Spíš takový ty dobrý, jako Rafaello, Toffifee, Merci. Ty co já tuze rád popapám večer u televize. Nevím čím to je... No možná jeden důvod mě napadá. Zubařku asi nasrat nechceš

Odesláno

Ještě nikdy mi nic nebylo z prošlé bonboniéry. Dneska je to tak nabouchaný chemií že záruční doba je čistě legislativně vynucená a slouží pro vyvíjení tlaku výrobců na řetězce, který si to nenechají libit a kontrují zalistovacími poplatky a poplatky za umístění v regálu a pak spolu kooperují v celonárodních či regionálních (jako třeba ČR, SR, HU, RO) akcích kde se skladové hospodářství jako zázrakem sejde s obchodem. Viva la corporate ;) Ostatně mrkněte v obchodě na trvanlivost věcí o kterých byste řekli že se musí zkazit dříve než čokoláda, jako je třeba plněný závin a tak :) Ne nadarmo je chemie a potravinárstvi v jednom holdingu ;)

Jediný riziko by mohlo být u kvalitních produktů co obsahují přírodní suroviny (což komerční produkty ze supermarketu většinou nejsou;) ) a ty se nedávají :D

@Radek124 no ale Honza na ně má děsně velkou ruku! 

Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, Radek124 napsal:

Nevím jestli mám být naštvanej a nebo potěšenej, ale potom co jsem se (za účelem vylepšení rodinného cash-flow) od včerejška s krvácejícím srdcem začal rozhoupávat k puštění jedněch z "definitivních" hodinek, mě manželka(!) při taktní zmínce o výletu do Olomouce zarazila že ANI ZA NIC! - že prý radši bude dědit v naturáliích... :suicide_anim:

No vzhledem k tomu že ti přeji dlouhá léta rozhodl jsem se že předkupní smlouvu na ty modrasky uzavřu až s tvými vnoućaty až budou mít právní způsobilost 😛

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Na prošlé bonboniery a čokolády je expert moje Babička. Nevadilo by možná že byly prošlý, problém byl že z druhý strany už takový malý bílý červíci razili chodbičky 😄

Odesláno
před 4 minutami, Conrad napsal:

No vzhledem k tomu že ti přeji dlouhá léta rozhodl jsem se že předkupní smlouvu na ty modrasky uzavřu až s tvými vnoućaty až budou mít právní způsobilost 😛

Kamaráde, myslím že budeme mít jedno závažné téma k diskuzi na té avizované návštěvě  :D

Odesláno
před 9 minutami, Gustaf napsal:

Tak školy 4.1. zase off..... proč kua proooooc

U nás se to rozprsklo hlavně po školách, takže já jsem pro...aspoň si protáhneme prázdniny. 

Odesláno
před 2 minutami, African napsal:

U nás se to rozprsklo hlavně po školách, takže já jsem pro...aspoň si protáhneme prázdniny. 

No u nás to přitáhla malá ze školky...kde chodí děti bez roušek... IMHO tam je to riziko přenosu daleko větší. A ty pojedou dále...

Lockdownem si toho opravdu hodně protahnes. Z dětí budou tupci....

Odesláno

Tvl a už dost bylo těchto idiotů. Zase jsou omezení ad hoc, neřídí se ničím, zavádějí se od náhodneho data. Situace je tak nebezpečná že opatření ještě pět dní počkají. Ale už včera jsme věděli jaká bude situace za 14 dní. Uff. Ještě se někdo diví že na to někteří lidi serou?

Odesláno
před 2 minutami, Tom4 napsal:

Tvl a už dost bylo těchto idiotů. Zase jsou omezení ad hoc, neřídí se ničím, zavádějí se od náhodneho data. Situace je tak nebezpečná že opatření ještě pět dní počkají. Ale už včera jsme věděli jaká bude situace za 14 dní. Uff. Ještě se někdo diví že na to někteří lidi serou?

Tak toho 27. Je logické... přes svátky je stejně všechno zavřený...

Odesláno

@Gustaf Taky si o výsledcích nedělám iluze - jako učitel nejsem obecně proti distanční výuce, ale v současném stavu na ni systém (školy/rodiny/osnovy/hodnocení) bohužel vůbec není připravený, a to nejen na nižších stupních škol. Skoro bych řekl že uplynulý rok by měly školy radši kompletně odepsat a celostátní "propadnutí celého ročníku" využít aspoň k tomu, aby se základky mohly vrátit zpátky do "osmiletého" režimu. Protože i když mám svoje děcka moc rád, nevidím důvod proč v nastávající krizi vytrvale živit ročníky darmožroutů navíc... :thumbsdown_anim:

Odesláno
před 14 minutami, Gustaf napsal:

No u nás to přitáhla malá ze školky...kde chodí děti bez roušek... IMHO tam je to riziko přenosu daleko větší. A ty pojedou dále...

Lockdownem si toho opravdu hodně protahnes. Z dětí budou tupci....

Myslím že hlavní nesmysl byl ty děti do školek i škol dávat na dva týdny před vánoci. Jak říkám u nás to byl ke konci na základce, na gymplu a ve školce brutál jako prase. Hodně lidí bude mít tak vánoce zbytečně, ale úplně zbytečně zkažený.... Nás to tedy lízlo jen tak, tak, musim to zaťukat. A tupci z nich nevyrostou, neboj se nic ;)

Odesláno
před 3 minutami, Radek124 napsal:

@Gustaf Taky si o výsledcích nedělám iluze - jako učitel nejsem obecně proti distanční výuce, ale v současném stavu na ni systém (školy/rodiny/osnovy/hodnocení) bohužel vůbec není připravený, a to nejen na nižších stupních škol. Skoro bych řekl že uplynulý rok by měly školy radši kompletně odepsat a celostátní "propadnutí celého ročníku" využít aspoň k tomu, aby se základky mohly vrátit zpátky do "osmiletého" režimu. Protože i když mám svoje děcka moc rád, nevidím důvod proč v nastávající krizi vytrvale živit ročníky darmožroutů navíc... :thumbsdown_anim:

Já mám mladýho prvním rokem na vejšce - tam si z toho páni profesoři udělali cochcárnu - klidně vyhlásí, že přednáška bude v 19:15 a přednáší z obýváku, přičemž mu za zády lítá mrňous s letadlem. Profesorka počká, až se všichni přihlásí a pak jim řekne, že je přednáška tam a tam nahraná, ať si to poslechnou, že ona to podruhé říkat nebude. Neexistuje nad nima žádná kontrola, inspekce, nic. Co tak asi naučej?

Spolužáky ani nezná, viděl se snad se dvěma, nemůže si najít brigádu, protože nemají žádný pevný řád, mezi přednáškama má třeba 3 hodiny mezeru , co za ty tři hodiny udělá? V lednu má mít zkoušky, neví kde, jak , prostě nic. Taková škola je mu na h.... 😞

Odesláno
před 1 minutou, Irwinek napsal:

Já mám mladýho prvním rokem na vejšce - tam si z toho páni profesoři udělali cochcárnu - klidně vyhlásí, že přednáška bude v 19:15 a přednáší z obýváku, přičemž mu za zády lítá mrňous s letadlem. Profesorka počká, až se všichni přihlásí a pak jim řekne, že je přednáška tam a tam nahraná, ať si to poslechnou, že ona to podruhé říkat nebude. Neexistuje nad nima žádná kontrola, inspekce, nic. Co tak asi naučej?

Spolužáky ani nezná, viděl se snad se dvěma, nemůže si najít brigádu, protože nemají žádný pevný řád, mezi přednáškama má třeba 3 hodiny mezeru , co za ty tři hodiny udělá? V lednu má mít zkoušky, neví kde, jak , prostě nic. Taková škola je mu na h.... 😞

Tam to je samozřejmě o dost větší průšvih, já to mířil na Gustafka, protože máme děcka ve druhé třídě a myslím že tu výuku doma zvládneme levou zadní.... 

Odesláno

Tak na vysoke se predpoklada znacny zajem posluchace na vzdelani, tudiz schopnot samostudia. Prednasky  jsou trochu precenovane. Nastudovat si to musis z knih sam. Takova cvika jsou mnohem dulezitejsi.

Odesláno
před 1 minutou, African napsal:

Tam to je samozřejmě o dost větší průšvih, já to mířil na Gustafka, protože máme děcka ve druhé třídě a myslím že tu výuku doma zvládneme levou zadní.... 

Jasně, základy dáš, zvládnul jsem ho i připravit ze středoškolské  matiky na maturitu v květnu, ale tady už jsem mimo 😞

Odesláno
Právě teď, Irwinek napsal:

Jasně, základy dáš, zvládnul jsem ho i připravit ze středoškolské  matiky na maturitu v květnu, ale tady už jsem mimo 😞

Já tedy kolikrát i v té druhé třídě, abych se přiznal, diktáty má na starost manželka :lol2:

Odesláno
před 2 minutami, Baldic napsal:

Tak na vysoke se predpoklada znacny zajem posluchace na vzdelani, tudiz schopnot samostudia. Prednasky  jsou trochu precenovane. Nastudovat si to musis z knih sam. Takova cvika jsou mnohem dulezitejsi.

Souhlas, ale v prváku se musíš nějak chytit, a když nemáš kde a ani šanci to nějak prodiskutovat, tak je to ….

O cvičeních mi ani nemluv, ale zatím má všechno, co bude se zkouškama, to je ve hvězdách 😞

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...