kuncák7 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 21 minutami, guzmic napsal: Nemáš kupovat tolik hodinek... Letos jen dvoje a jedny prodané. Letos se krotím:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Takže furt jedny v plusu, předpokládám že aspoň v ceně čtvrtletních příjmů chudáka kominíka. Se nediv že za tebou fachmani nechtějí chodit, buržouste... Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 23 minutami, Radek124 napsal: Takže furt jedny v plusu, předpokládám že aspoň v ceně čtvrtletních příjmů chudáka kominíka. Se nediv že za tebou fachmani nechtějí chodit, buržouste... Asi ano, světla GS :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Pokus o přezutí na letní sadu se pánům v servisu moc nepodařil. Prima dopoledne. Od mýho servisáka, dva jiný pneuservisy, až po Stratos na Proseku... nikdo si s tim neporadil. Bezva. Příští týden pokračování, až teda borci vymyslej, jak to z toho dostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Dabl, pardon. Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 To je strašná rakovina ty bezpečáky. Já už to na autě nestrpim, po té, co jsem měl jednou nebo dvakrát na mále. Držím palce, hlavně ať to disk přežije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ja mam bezpecaky na autech roky a nikdy zadnej problem, teda jednou, kdyz jsem nemohl najit klic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Kedysi dávno sa mi začala zasekávať brzda na zadnom kolese (odpadla, keď som po kolese pobúchal). Samozrejme, začiatok dovolenky, auto pred výjazdom poupratované a kľúč zostal uprataný doma v garáži. Tak som z Piešťan išiel domov do Bratislavy bez brzdenia, celkom zábavné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Příšermě mě ve ST nasral pokrývač, který mi loni na podzim slíbil střechu na garáži, nabídka a matroš odsouhlaseno, pak to posunul na jaro (ok), a ted na jaře to zrušil úplně, a ještě měl tu drzost mi napsat, že jsem se mu já neozval a že jako moje chyba a poslal mi jen sms. K*rva to je velkej problém, a říct, pane SX, sorry? Já kdybych takhle sral na svoje klienty, tak zhebnu za půl roku hlady... Tvl, ještě ted mám zvedlej tlak, když to píšu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ja som to riesil minuly rok v lete (samozrejme piatok pred zaverecnou)... na aute defekt, dojebal som orech (moja chyba). Ani servisak to nevedel dat dole. Normalne znacky maju sady tych orechov (napr. VW group), ale ford neee. Po utrapach sa podarilo zalepil dieru bez sundavania kolesa. Musel som objednat novy orech (vo forde samo 2x tak drahy a 2x dlhsie dodanie ako inde, ako som neskor zistil), nove bezpecaky s inym systemom (radsej neorigo) a rovno nove gumy. Nastastie s novym orechom to islo dole, matica nebola dojebana. U teba to bude zlozitejsie. Ak nic nepomaha tak sa to navaruje na gola kluc, no hrozi dodrbanie disku. Vela stastia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ano, jiná cesta asi nebude — navařit a pak povolit. Bohužel. Kuadrát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Opatrně odvrtat SK vrtákem-dělal jsem to klukovi , povedlo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Těsně vedle Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Klasika. Na jare a na podzim se auta na povoleni bezpecaku mnozi i u nas. Tedy u firmy, ktera se specializuje na generalky hlav, hlinik a podobne. Nejlepsi raritka byla, kdyz prijelo auto na odtahovce a misto kola melo orezanou hvezdici. Machri v servisu to kolo (hlinikove lite) orezali a stejne to nebyli schopni sundat. Nastesti si za ty roky vetsina autorizaku v Ostrave zvykla jezdit rovnou k nam, nez to domrvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Mam na kolech origo bezpecaky (Volvo) uz leta, zasadne si je pred cestou do pneuservisu na prezuti sundavam sam (mam to 1 km), pak je zase sam davam a dotahuju jen s citem rukou. A nikdy nebyl problem... Kamosovi utahli vsechny srouby razakem a pak jeste momentakem. Odvrtavali pak 3... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 (upraveno) Po tomdle na nějaký bezpečňáky z vysoka... kašlu. Takle sem to koupil s autem, a nechal bejt. Teď pudou. Do pryč. Upraveno 9. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Kdyby se v každým servisu hned nehnali na bezpečnostní šrouby rázovým utahovákem, tak bys toto neřešil. Nechal bych je to zaplatit šmejdy. V návodu ke šroubům to zakazujou a vědí proč. Já z toho vždycky v servisu rostu. Málokdo to dělá ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Což oni to cvaknou. Aspoň vedoucí povídal. Stál sem od borce křížem přes auto, takže sem ho neviděl. Ale prej na to šel ručně, a pravda vzduch sem taky neslyšel. Nevim. Možná byl už načnutej vořech. I to je možný. Zas na druhou stranu, už když sem dojel, byl pěkně nasranej, že ho tam parťák nechal ve štychu. Takže si taky mohl jen ulevit na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Tak objednej novej orech, na tom baleni je cislo a podle toho ti poslou novej, uz jsem to taky jednou delal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Ještě mě napadlo, kdyby se ti do hlavy šroubu podařilo vyvrtat třeba 2 díry, tak by to možná šlo povolit univerzálním ořechem o správném průměru. viz obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se