Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Je to blbý, ale když u tebe někdo zazvoní strčí peníze do ruky (a kdoví co ještě), je to asi neodolatelné..... 
Tak asi je to o nejakem charakteru, kdyz se s nekym dohodnu, tak bych to mel dodrzet. Mozna moje blbost, ale ja jsem tu neprodal, ani kdyz mi preplaceli, kdyz uz jsem udelal rezervaci pro nekoho.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=36709]Prochy68[/mention] Samozřejmě charakter je otázka peněz, když budeš prodávat hodinky za 150 tis. a někdo nabídne 200 tis. tak vidíme jak se charakter mění či ne...
To je pravda a duvody prodeje taky clovek nezna
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Oplt
před 6 minutami, Josef01 napsal:

@Prochy68 Samozřejmě charakter je otázka peněz, když budeš prodávat hodinky za 150 tis. a někdo nabídne 200 tis. tak vidíme jak se charakter mění či ne...

Myslím, že jsou prostě věci které se nedělají a dělat nemají.

Odkaz ke komentáři

Hoši bohužel doba je divná a pokřivená, lidi ( bohužel většina, nemyslím tím toto fôrum, tady to je bych řekl pořád na vlně fair play ). Lidi neví nebo už zapomněli co je slovo chlapa, já bych se styděl kdybych nedodržel slovo nebo dohodu, ale spoustě lidem je to jedno a za pár korun tě prodaj. Největší průšvih je, že i systém ve kterém žijeme těmto šmejdům nahrává, tady tě někdo vojebe o 2 mega , vyhlásí na sebe osobní bankrot a nic se neděje. Dluží 2?mega tobě , 600 korun za popelnice, 5000 u právnka se kterým to vse pěkně nachystá a pohodička, z dluhu pres 2 mega zaplatí něco kolem kila a nikomu to nevadí. Systém tady nikoho neučí a nevychovává žít spořádaně a poctivě. Každého zloděje a podvodníka bych trestal, myslím fakt trestal a vyjimky bych dělal kdyby prokazatelně šlo o krádež chleba pro své hladové děti v tíživé životní situaci. 

Odkaz ke komentáři

[mention=36709]Prochy68[/mention] Ale i v takovým případě se to dá aspoň slušně vykomunikovat. Navíc Boudy nemá (pravděpodobně) v plánu mu rozbít ciferník, ale adekvátně to popsal do hodnotícího vlákna a každej ať si to přebere...
No to samozrejme, ja to psal spis v souvislosti, ze tahle moznost mi proste hned nenapadla. Clovek (ja) na to kouka ze sveho pohledu a hned mu vsechny varianty nedojdou.
Odkaz ke komentáři

Dnes mi přistála v mailu žádost Netflixu na filmovací zábor u nás. Důvod natáčení? Záběry ze střílení v Moldavskem městě. Opravdu skvělé načasování, lidi budou mít určitě plně pochopení pro noční výbuchy a střílení před domem :-((((.

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Radek124 napsal:

@kuncák7 No a proč jim to normálně nezamítneš, s ohledem na nevhodnou společenskou situaci? Samozřejmě že se ve správní lhůtě odvolají, ale to už se nejhorší buď přežene a nebo naopak budou mít i páni filmaři úplně jiné starosti...

Mají tichej souhlas místostarosty. Umějí v tom dobře chodit. Na zamítnutí jsem malej pan. 

Odkaz ke komentáři

I místostarosta je malej pán, když taktně naznačíš žes dostal instrukce z vyšších pater a že zveřejnění by mohlo mediálně otřást i jeho politickou pozicí.

A nebo sem rovnou pošli detaily (údaje o žadateli + místostarosta A/B/C/D) a zítra ten prima nápad na "střelbu a výbuchy v Praze 10" může být ve zprávách, na kterých teď každý visí... :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Zkus Netflix a jeho místostarostu taktně odkázat třeba na tohle - když už i pravidelnou středeční zkoušku sirén CO hasiči pro jistotu ruší, aby UKčka nepanikařily a důchodci nekolabovali "že už máme rusáka i tady" :skull:

PS: A ještě jednou se omlouvám za to jak to v noci mohlo vyznít, už jsem tu "mediální" narážku nestihl odmáznout -_-

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...