Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No, a tak já si dovolím toto téma doplnit. Dnes ráno Strakonická. Všichni zipují. S jednou výjimkou. Panský kočí v Superbu. Po té, co zazipovat musel (Dodge RAM), zapnul výstražné modré světlo, zapnul výstražné zvukové znamení, a po sekundě jej vypnul 🙂 Kokot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 43 minutami, polifka napsal:

Dnes na D11 u Nymburka. Cca 7 km se jelo krokem v obou pruzích směrem na HK než se oba pruhy sjely do jednoho (v pravém pruhu se rekonstruuje a stál tam porouchaný kamion. Celou dobu za mnou nějaký idiot v kamionu blokoval osobáky v levém, trošku rychlejším pruhu, aby nemohly předjet. Za mnou bylo i zhruba až 100m volno protože pravý pruh byl pomalejší a oba vyfocené kamiony schválně jely vedle sebe . Prostě zamindrákovaný dement, který nikoho před sebe nepustí. 

20230913_133328.jpg

O kamionech mi nemluv, Praha - Dortmund, cestou se predjizdelo nekecam snad 100 kamionu, to jsou strasny kokoti, ja bych jim to zakazal

Odkaz ke komentáři

Dnes na D11 u Nymburka. Cca 7 km se jelo krokem v obou pruzích směrem na HK než se oba pruhy sjely do jednoho (v pravém pruhu se rekonstruuje a stál tam porouchaný kamion. Celou dobu za mnou nějaký idiot v kamionu blokoval osobáky v levém, trošku rychlejším pruhu, aby nemohly předjet. Za mnou bylo i zhruba až 100m volno protože pravý pruh byl pomalejší a oba vyfocené kamiony schválně jely vedle sebe . Prostě zamindrákovaný dement, který nikoho před sebe nepustí. 
20230913_133328.jpg.b21aea715b3d62d9372211297780dce5.jpg
A nebo mu jen došla trpělivost s osobáky, co kličkující z pruhu do pruhu, protože si myslí, že ten druhý pruh jede rychleji. Neobhajuji jeho chování, ale není to jen o řidičích kamionu.
Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Bert napsal:

Jedno z mála tvrzení, které bych v soudní síni nerad vyvracel 🙂

Vyhrabal jsem Zemanův projev z roku 2016 tedy z doby ,kdy se zdál ještě normální.

To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní, dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Těmto lidem – je to tedy polovina národa – uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa.“ 🤪

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, Conrad napsal:

Vyhrabal jsem Zemanův projev z roku 2016 tedy z doby ,kdy se zdál ještě normální.

To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní, dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Těmto lidem – je to tedy polovina národa – uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa.“ 🤪

Sorry, překlep správné datum je 1992

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, polifka napsal:

20230913_133328.jpg

"... Celou dobu za mnou nějaký idiot v kamionu blokoval osobáky v levém, trošku rychlejším pruhu, aby nemohly předjet. Za mnou bylo i zhruba až 100m volno ...

:D Aha, takže kdyby je nechal předjet, byly by za tebou a blokoval bys je ty, že jo. Kolona krokem - co to je 100 m x 7000 m.

Když to jede krokem v obou, byť jeden je trochu rychlejší, tak tohle mě fakt nechává chladným.

Odkaz ke komentáři

Ročně najezdím několik desítek tisíc kilometrů. Nebudu komentovat tenhle konkrétní případ, ale taky nemám rád, když se nějaký kamión nacpe v koloně do levého pruhu (i tam, kde pro ně platí zákaz jízdy). Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale to, co většina z nich předvádí (hlavně Poláci), tak to je minimálně na facku....

Odkaz ke komentáři

Nejmladší dospořila svou pokladničku a tak byla pořádná zabíjačka. Ovšem proměnit 20 a 50 na papírovky, to je opravdu pro otrlé. Drtivá většina poboček bank či spořitelny už nemá pokladny, pošty mají plno zrušených poboček. Byla to slušná anabáze, naštvanej jsem poměrně hodně a jen si říkám, proč mě tahle doba tak s..e - každej mi tlačí elektromobil, elektrokoloběžku, bezhotovostní styk, ani jedno nechci, je nás i poměrně hodně co jsou na tom stejně ( na poště, ve frontě u jediné hotovostní pokladny jsem si to krásně ověřil ), ale pár blbů mi bude neustále vnucovat, co je pro mě dobrý. Fakt nechci.

Příště asi budu spořit malé virtuálně či co. To mi ta dobrá nálada po dovče dlouho nevydržela.

Odkaz ke komentáři

Delaj, ale pri takovem poctu minci to asi nebude uplne free. Stejne jako kdyz chces vymenit mince za papirovy, nebo naopak. Vetsinou je to zadara do 100ks od kazde nominalni hodnoty (nekde do 100ks bez ohledu na hodnotu) a na poste me rovnou madam poslala do patricnych mist, ze je to placena sluzba a konec. 

Upraveno uživatelem Pepino777
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, M.K. napsal:

Pochopil jsem to tak, že chtěl vyměnit kováky za bankovky a ne vkládat na účet..?

Přesně, papírovky dostane k vlastní potřebě, už má naplánované nákupy ( s manželkou, já to nedávám ).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...