Conrad Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 2 hodinami, African napsal: Ještě jednou díky všem za podporu Musím to mega zaťukat, ale z nejhoršího jsme snad vybruslili, je to silný chlapec. Veškerá důkladná vyšetření, testy a odběr mozkomíšního moku z páteře prokázali že v těle již žádný zánět není a je tam i pravděpodobnost že hodnoty boreliózy v krevním obraze ukázala jiná viróza. Další výsledky budou za tři týdny, možná se i dohledáme přesnější příčiny, ale kluk jde zítra z nemocnice domů a prý bude v pořádku Ačkoliv mám občas na naše zdravotnictví smíšené názory, tak tentokrát doktoři opravdu, aspoň doufám, nic nepodcenili a opravdu na klukovi zamakali Kdyby dnešní test dopadl špatně, kluka by si nechali týden na vnitrožilní aplikaci antibiotik a to bych asi psychicky nedal, protože už teď jsem za těch pár dní zestárnul asi o deset let. Vše musím hlavně zaťukat a nic nezakřiknout, ještě pokračujeme...... Upřímně gratuluji,sám s borelkou nyní laboruji takže vím o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 9 minutami, Conrad napsal: Upřímně gratuluji,sám s borelkou nyní laboruji takže vím o co jde Jop, žádná sranda to opravdu není Máš tu potvoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 (upraveno) před 28 minutami, African napsal: Jop, žádná sranda to opravdu není Máš tu potvoru? Zatím jsem měsíc požíral antibiotika, zažívák v háji cítím se pod psa tak uvidím co bude dál Upraveno 20. září 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 51 minutami, Conrad napsal: Zatím jsem měsíc požíral antibiotika, zažívák v háji cítím se pod psa tak uvidím co bude dál Ach sakra, tak to je průšvih jako dělo Přeji ti hodně síly a rychlé uzdravení. Já se nikdy nějak moc o tady sračku nezajímal, ale jedná se opravdu o nebezpečnou a hlavně nevypočitatelnou nemoc. Na klíšťata jsme pedant, opravdu ty naše děcka důkladně prohlížíme, hlídáme, nikdy žádný flek, ale když mě řekli že je možný přenos i přes komáry a různé mušky, tak jsem málem omdlel. Nám přijdou další výsledky do 14 dnů, tak ještě není úplně vyhráno, ale už tak nějak věřím v lepší časy. Drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 (upraveno) @African Potvrzuju, že je to fakt humus. Já ji chytil v létě 2020, první ATB v září, další v březnu 21, v lednu 22 lumbálka a potvrzení neuroborelie, takže kapačky a dodnes se potýkám s následky… Tak jsem se nechal aspoň naočkovat proti encefalitidě, oboje už bych opravdu nedal… @Conrad @African Držím palce, ať je to u vás v pohodě. Upraveno 21. září 2023 uživatelem Fester Doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 (upraveno) Je to svinstvo. Mam v blizkom okoli pripad kde bola borelioza prenesena bodavym lietajucim hmyzom. Drzim palce. Upraveno 21. září 2023 uživatelem saboter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 před 26 minutami, saboter napsal: Je to svinstvo. Mam v blizkom okoli pripad kde bola borelioza prenesena bodavym lietajucim hmyzom. Drzim palce. Já první borelku jsem chytil před 26 lety, tenkrát byla silná antibiotika, to jsem 5 dní scal krív. Při poslední borelce, před 7 lety už jsem tak silný atb. nedostal.Chodime celý rok do lesa, tak se pořád nějaký to klíště chytne. Vony ty potvory se taky dostávají pořád do větších nadmořských výšek .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Hrozný když to člověk slyší... encefalitidu bouchneme také jsme se rozhodli, na boreliózu bohužel nic není. Nejhorší že dnes už to opravdu přenáší kdejaká havěť. Kluk už je doma, hodně unavený, ale bude fajn. Příští týden dorazí poslední testy z mozkomíšního moku, ale doktor pevně věří v to, že dostal malou dávku, nebo to pocházelo z jiné virózy a tělo se s tím vypořádalo samo. Hned to zaklepu a ještě týden se budu modlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 V 20. 9. 2023 v 18:29, Conrad napsal: Zatím jsem měsíc požíral antibiotika, zažívák v háji cítím se pod psa tak uvidím co bude dál Já ji měl také, nebo spíš zase -už potřetí Dostal jsem ATB, ale jen na 20 dní, tak asi jsem měl slabší průběh. Je pravda, že se mi udělala ta červená skvrna, takže jsem šel na jisto . Během užívání to bylo úplně v pohodě, ani žádný střevní problémy - zaplaťpánbůh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 (upraveno) Většina slušně vychovaných infekčních nemocí po prodělaní zanechává jakous takous imunitu, tahle mrcha ne. Upraveno 22. září 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Pánové, upřímně přeju ať se z toho svinstva dostanete bez následků Napsal bych že mě celý týden štvalo jak jsem (hlavně kvůli dceřině nástupu na vejšku) musel fungovat v režimu "oslíku otřes se" a ještě u toho poslouchat blbé kecy - ale v porovnání se zdravotními lapáliemi typu Borelióza jsou nějaké mrzké peníze fakt jenom banální prkotina A taky mě před chvílí naštvalo že jsem při pokecu se sousedem před hospodou musel být u toho jak dva přiožralí pitomci měli potřebu zahájit víkend tím že si "na férovku" rozmlátí ciferníky. Štěstí že se tam našlo víc ochotných "spolupíčů" odtrhnout je od sebe, jinak by to možná skončilo tím že by se svorně pustili do mě a místo jednoho z těch blbounů bych teď čekal ve špitále s otřesem mozku na CTčko. Tyhle radosti chlapům sloužícím v sanitkách a na pohotovosti fakt nezávidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 To je prd,to tá naša hádka k vůli místu k zaparkování ...... https://www.novinky.cz/clanek/krimi-konflikt-ridicu-v-uherskem-hradisti-skoncil-strelbou-zraneny-muz-ztratil-pul-litru-krve-40444562 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 před 36 minutami, bohus76 napsal: To je prd,to tá naša hádka k vůli místu k zaparkování.. Bobe, nebylo to zas u toho Kauflandu jak tam po hádce jeden druhého přejel? https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/ridic-chtel-ukoncit-hadku-na-parkovisti-jednoho-mladika-prejel.A100726_155419_krimi_cen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 jj, je to stejné parkoviště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Ano. asi prokleté parkoviště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 karma bývalých kasáren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Tak jsem si krasne narovnal figuru, utrhla se semnou hrana schodů z půdy, další dva jsem vzal s sebou. K moji smůle byly ve schodnici natluceny stary skoby a hřebíky. O ty jsem si roztrhnul ruku. To by všechno ještě šlo ale chytil jsem se i tahem bondovek, nakonec nevydržel, no. Pět stehů na ruce, tetanovka a tah X. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 A na šití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Jednou se chce člověk podívat na rugby na ČT... už 25 minut se hraje a na ČT pořád simulují nějaký basketbalisti. A ještě si tam plácejte s fandama, potom 50 sponzorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 @atim Je to pešek, ale lepší, že povolily hodinky než ruka. Tah možná půjde opravit. Přeji brzké uzdravení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se