Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, kuncák7 napsal:

Tak to mám úplně totéž, jen test na covid je negativní. Takže u mě jen rýmička.

Je úplně běžné, že ti to test neukáže a máš ho. V této době ho má opravdu každý druhý mě připadne....aspoň v našem městě. Překvapilo mě že pokud máš lehčí příznaky, tak tě doktor na klid pošle do práce šířit ho dál. O těžké průběhy taky není stále nouze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Frantik napsal:

Jako loni, vlastně takový větší nachlazení. Teď je k tomu teda i rýma a ta me sere nejvíc. Ale preziju!

Preju brzke uzdraveni. Ja mel v zari to same, z rymy se vyklubal zanet vsech dutin a pleskal jsem se v tom 2 mesice s tremi ATB…..

Odkaz ke komentáři

před 52 minutami, Americkej napsal:

@Afri Asi už lockdownů stačilo a vydali se potichu cestou přirozenýho promoření. Roušky ani očko zakázaný nejsou, každýho volba.

Jasný, je pravda, že ve většině případů jsou ty příznaky velmi lehké a lidi snad rozumný ....

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Americkej napsal:

Tady se jednoznačně shodujeme. Já chtěl jenom vypíchnout osobní zodpovědnost každého jednotlivce za sebe. 

S tou osobni odpovednosti to vidim stejne. Kdyz kaslu a mam teplotu, tak sedim/lezim doma a je mi sumak, jestli je to covid nebo rymecka.

Odkaz ke komentáři

Toto me lehce vyvedlo z miry. Dlouha leta ticho po pesine a pry jen nekolik nabidek na odkup podilu na par pozemcich. Temer vzdy jen dopisy s nabidkami. A ted matka prisla s tim, ze ji prislo toto. Lze se tomu nejak branit? Podily na pozemcich prodavat nechce, jde o male veci s nizkou hodnotou, ale je to v rodine jiz XY let. Lze to vubec pozadovat za platnou predzalobni vyzvu, kdyz neslo o doporucenou zasilku ale jen obycejny dopis hozeny do schranky? Nejsou tam cisla parcel, atp.

EDIT: v katastru jsou opravdu na vsech parcelach jako jeden ze spoluvlastniku, ale nikde nejde o velky podil, proste nekdo ze spolumajitelu prodal svuj podil, aniz by o tom informoval ostatni

IMG_0439.thumb.jpeg.398d9fbc4d26f28321c79e3c0f830b6b.jpeg

Upraveno uživatelem Pepino777
Odkaz ke komentáři

Ak je tam uvedeny list vlastnictva, bude to asi dostatocne identifikovane?
Myslim ale ze otazka neobsahuje dostatok info, aby tu niekto mohol radit.
Co tak naservirovat im ich vlastnu medicinu? Oznamit ze neregistrujete ich predosle ponuky na odkup ich podielu, ale poziadat aby Vam ich zaslali, ze zvazite? Mozno by Vam stalo za to dat dokopy ostatnych - aspon majoritnych - spoluvlastnikov a postupovat spolocne.

Mimochodom, ako sa stali spoluvlastnikmi? Ten kto im to predaval nemal povinnost ponuknut najprv svoj podiel ostatnym spoluvlastnikom? Ak ponukol, ako ste reagovali? Ak ponukol a su to male podiely, preco ste si pustili vos do kozucha? Ak neponukol, co tak domahat sa neplatnosti zmluvy alebo predaja podielu (Vam?). Otazkou je, ako dlho uz su vlastnikmi, su tam asi nejake lehoty, pises dlouha leta...
Nebral by som to na lahku vahu, su to celkom zaujimave existencie:
https://recenziste.cz/viagem/
https://www.viagem.cz/spoluprace-entit/spekulanti

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se za nedostatek informaci, posilal jsem to narychlo. Jak jsem zminil, jsem z toho rozcarovany. 

Zitra budu rozhodne kontaktovat ostatni spolumajitele vsech pozemku a budeme resit dalsi postup. 

Dle toho, co jsem nasel na internetu, jiz (od r.2020) spolumajitel pozemku nema zadne predkupni pravo a kdokoli muze svuj podil prodat prakticky komukoli, aniz by oslovil ostatni spoluvlastniky. 

Dle udaju v katastru je tato firma vlastnikem podilu temer 2 mesice, predpokladem, ze pokud bychom od nich chteli podily odkoupit, nebude to za uplne vyhodnych podminek... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...