KFL Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 A teď si vemte, že třeba dodávka to okno vůbec nemá! A to přestože kolikrát to vnitřní zrcátko má! Já to chápu je to k vzteku, když je na to člověk naučený a taky jsem se kolikrát přistihl, že mi není příjemné, pokud kufr nafutruju po strop a nevidím vnitřním zrcátkem. Ale osobně to beru hlavně jako zdvizeny prst, že jsem já zvlčel, ztratil ostražitost a je na čase na tom zase zapracovat, boční zrcátka musí stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 U nas taky jednou polepili auta, pouze zadni sklo, a naslo se par rebelu, kterym to vadilo a argumentovali spatnou viditelnosti. Reditel jim tehdy sebral auto na mesic a poslal je do autoskoly na kondicni jizdy, aby se naucili pouzivat spravne zrcatka. Pak uz si nikdo nestezoval .I tak lze, ale já bych skla aut prostě nepolepil a polepené nechtěl. Tak nějak z principu. Taky jsem jezdil s firemními nápisy, ale na okna mi to prostě připadá chucpe. Navíc to většinou vypadá hnusně. Úplně ale vidím to manažerské macho, co mě posílá do autoškoly, protože vymyslel polepy přes okno, zažil jsem takové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 A teď si vemte, že třeba dodávka to okno vůbec nemá! A to přestože kolikrát to vnitřní zrcátko má! Já to chápu je to k vzteku, když je na to člověk naučený a taky jsem se kolikrát přistihl, že mi není příjemné, pokud kufr nafutruju po strop a nevidím vnitřním zrcátkem. Ale osobně to beru hlavně jako zdvizeny prst, že jsem já zvlčel, ztratil ostražitost a je na čase na tom zase zapracovat, boční zrcátka musí stačit. Samo, někdy musí, ale proč se kvůli polepu obírat o další zdroj informací, když to není třeba. Just saying.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Neříkám, že naštvalo, spíše k zamyšlení a nevím, kam jinam to hodit.. Bylo by docela fajn, kdyby v inzerátech u nošených hodinek byla více než jedna fotka. Doprošovat se následně o doposílání dalších fotek (obzvášť u kukaček za desítky či stovky tisíc) mi příjde přinejmenším hodně zvláštní... Obzvlášť když prodávající navíc uvede, že hodinky jsou "pravděpodobně neleštěný"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 8 hodinami, Maro napsal: A teď si vemte, že třeba dodávka to okno vůbec nemá! A to přestože kolikrát to vnitřní zrcátko má! Já to chápu je to k vzteku, když je na to člověk naučený a taky jsem se kolikrát přistihl, že mi není příjemné, pokud kufr nafutruju po strop a nevidím vnitřním zrcátkem. Ale osobně to beru hlavně jako zdvizeny prst, že jsem já zvlčel, ztratil ostražitost a je na čase na tom zase zapracovat, boční zrcátka musí stačit. Ani na parníku a v lietadle moc v spätnom zrkadle nevidieť, tak načo v aute... :). Mám na aute vzadu sklo, tak ho chcem využívať, ak sa dá. Namiesto toho tam niekto nalepí fóliu s reklamou, na ktorú aj tak každý serie. To nemá logiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Tak letadlo nebo parník s Bckem řídit ale nemůžeš ne? jako jo samozřejmě mate s Hasňou pravdu, že lepší je, když je skrz to vidět, to asi nikdo nerozporuje, na druhou stranu pokud se bez toho někdo cítí v nebezpečí, tak je fakt ke zvážení, jestli není čas zamyslet se nad svýma řidičskýma schopnostma. Já bych si to tam nedal, ale u služebaku bych to neřešil. Co třeba nepochopím je, když si tam bývalá kolegyně dala na svoje auto obrovský napis "all you need is love" přes celé zadni sklo fabie, že skrz to nebylo vidět... jo to mi přijde chucpe (obzblast, kdyz se pochlubila, ze za to zaplatila desítku), ale když tam zaměstnavatel chce mít reklamu, pomyslel bych si něco o kokotech (protože mi to taky přijde jako picovina) a nechal to asi být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Ta auta někomu patří. Ten tam ty polepy chce. Nic tím neporušuje. Vše ostatní jsou kecy o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Krom názvu firmy tam není nic - žádné kontakty. mámé polepené i komplet boky takže název firmy je vidět dostatečně. Taky by se to dalo dát na zadní nárazník nebo na zadní víko kufru. Je to fakt hrozné a nemůžu se s tím nějak vyrovnat - řekl bych, že je nás lehká většina těch kterým to vadí. Bohužel mám pocit, že je to zlehčované stylem ale prosím Tě proč koukat do zadu atd atd. Já vím, že některé doávky ani zpětné zrcátkonemají ale ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 1 minutou, Americkej napsal: Ta auta někomu patří. Ten tam ty polepy chce. Nic tím neporušuje. Vše ostatní jsou kecy o ničem. Jo to já chápu - je to majetek firmy a člověk co má na starosti marketing to rozhodl. Prostě ale večer přes tu "mlhu" není vidět a vzhledem k tomu, že jsem jako obchoďák za volantem docela často tak mě to štve a postěžoval jsem si ve vláknu "co mě naštvalo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 A to jó, s.át Tě to může. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Tak si řekni o zadní kameru. Možná vedení vyhodnotí, že je levnějši tu tapetu na okně zase oloupat. Mam taky jako služebák plechovýho Vitouše, kterej měl vnitřní zrcátko uplně na pikaču. Tak se misto něj namotoval monitor a při parkování je to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Jízda bez zpětného je jen o zvyku a překonání lenosti ze zažitých zvyků. Poslední rok střídám osobák a dlouhou dodávku pro moje běžné ježdění (baví mě s tím jezdit) a po překonání nezvyku to je úplně v pohodě. Není se čeho bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 42 minutami, Americkej napsal: Ta auta někomu patří. Ten tam ty polepy chce. Nic tím neporušuje. Vše ostatní jsou kecy o ničem. Ale prd, žiadne kecy. Do áut sa montuje mraky systémov, ktoré zvyšujú bezpečnosť. A potom niekto zalepí zadné sklo, ktoré k bezpečnosti prispieva nemalou mierou. Chráni posádku nielen tým, že šofér lepšie vidí situáciu za sebou a môže na ňu lepšie reagovať, ale aj tým, že vodič nasledujúceho auta vidí situáciu vpredu krížom cez auto a tiež môže lepšie reagovať. Mne už párkrát prdel zachránilo, že som cez auto predo mnou videl stojacu kolónu apod. Čo sa týka v ktoromsi príspevku spomenutých marketingových odborníkov, tak o ich práci som si nikdy nič dobré nemyslel, nech mi miestni markeťáci prepáčia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 4 minutami, McStinger napsal: Mne už párkrát prdel zachránilo, že som cez auto predo mnou videl stojacu kolónu apod. Chceš tím říct, že kdyby před tebou jela dodávka, tak bys to do ní narval? Tak nelez za volant. K těm systémům zvyšujícím bezpečnost... Svět je plnej blbců, co by potřebovali zabalit všechno do bublinkový folie. Hlavně, když z toho něco kápne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Reklama (na místě kde by mi to taky nepřekonatelně vadilo - ale ač mi ten marketingový kretenismus taky přijde na hovno, je to bohužel legální) vadí, ale vyvážet si zadek v poskytnutém firemním autě nevadí? Obávám se že Oliverův problém dlouhodobě nevyřeší ani zpětná zrcátka, ani "rozhořčená internetová kampaň proti fóliím" - ale jen jeho vlastní upřímná snaha aby "reklamou olepeného točvolanta" nemusel dělat vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 No, aspoň vím, z který firmy ten borec, co dělá voloviny v provozu, je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 jak jsem říkal, naprosto chápu reklamu na autě a záměr zviditelnit firmu. Ať je reklama klidně na streše, máme polepené celé boky a myslím, že se to povedlo a je to pěkné - Jen jsem si prostě postěžoval ve vlákně tomu určené na to, že v zrcátku je večer vidět akorát mlha- to je vše. Nedělám žádnou rozhořčenou internetovou kampaň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Klid, to se jen blíží Vánoce. Ale vážně teda: Zalepování zadního okna u osobáku reklamou, jako popisuješ, pokládám za zhovadilost. Navíc je to fakt hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 26 minutami, Americkej napsal: Chceš tím říct, že kdyby před tebou jela dodávka, tak bys to do ní narval? Tak nelez za volant. K těm systémům zvyšujícím bezpečnost... Svět je plnej blbců, co by potřebovali zabalit všechno do bublinkový folie. Hlavně, když z toho něco kápne. Ja si za volant poleziem celkom spokojne bez toho, že by si mi to musel odobriť Skúsim to zjednodušene. Zdá sa mi, povedzme že zbytočné, zalepiť chujovinami okno, ktoré prispieva k bezpečnosti posádky, aj okolia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se