kuncák7 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 V kterém obchodním řetězci je mají? Pro inspiraci, testnul bych je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 38 minutami, kuncák7 napsal: V kterém obchodním řetězci je mají? Pro inspiraci, testnul bych je. Billa Tesco Košík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 1 minutou, Conrad napsal: Billa Tesco Košík dík, předám svému nákupčímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: k tym uhorkam, snad 10 rokov sme nekupili ine, cesky vyrobok, Veseli nad Luznici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ja som mal asi v poslednej dobe smolu. Prestal som ich kupovať, párkrát boli mäkké, ako nakladané žaby. Začal som s takými malými z Lidla, tuším Freshona. Možno efko skúsim zase, tieto nakladané veci vždy efko mávalo dobré. Kupujem od nich napr. také malé biele cibuľky, akurát po otvorení do nich ešte strčím jedno-dve chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 @kuncák7, @tikzot tak to teda chutnají jinak, nejsou dobrý, ta vlastní okurka je prostě jiná. Lák taky. A je to vojeb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Mam radsi nejmensi vyberove 3-6 cm, stejny vyrobce (efko), kupuju v Makru nebo na Rohliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal: k tym uhorkam, snad 10 rokov sme nekupili ine, cesky vyrobok, Veseli nad Luznici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. In sider informace - jako jediní v CZ mají v této značce jen české okurky (cca 9000 t/rok), mají ještě druhou značku, Machland, a v té používají okurky z Maďarska, něco málo z Polska. Znojemské okurky , myšleno značka, patří do skupiny Orkla (předtím Hame), a před roky začali dávat do této značky, okurky z Turecka, Vietnamu, ale cca 3 roky zpět už zadali celou výrobu do Turecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Efka sou dobry, nebo takovy ty obyc cornichons z Lidlu, za ty prachy, dost fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Pravdu máš, z Lidlu jsou fajn, naposled když jsem koupil Znojmia mělo to konzistenci jak maršmeloun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 10 hodinami, vaba napsal: In sider informace - jako jediní v CZ mají v této značce jen české okurky (cca 9000 t/rok), mají ještě druhou značku, Machland, a v té používají okurky z Maďarska, něco málo z Polska. Znojemské okurky , myšleno značka, patří do skupiny Orkla (předtím Hame), a před roky začali dávat do této značky, okurky z Turecka, Vietnamu, ale cca 3 roky zpět už zadali celou výrobu do Turecka. Máš na mysli teda ty "efko"? Pochopil jsem to dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Mě je úplně jedno jestli jsou okurky z jedné nebo z druhé strany kopce. Stejně si nejraději děláme domácí. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Před hodinou, geometr napsal: Máš na mysli teda ty "efko"? Pochopil jsem to dobře? Ano, Efko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Moje zkušenost se znojemskejma okurkama byl, že pokaždý za poslední rok, obsahovaly nějakej bordel. Takže mezi zubama křupaly jak placka pečená na Sahaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 27 minutami, rmx napsal: Moje zkušenost se znojemskejma okurkama byl, že pokaždý za poslední rok, obsahovaly nějakej bordel. Takže mezi zubama křupaly jak placka pečená na Sahaře. Nezaměnitelnou chuť těch placek jim dává to, že jsou pečené na velbloudím trusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 My jsme měli do nedávná ještě jednu sklenici Znojmia v lednici (když sem někam někdo dal ten odkaz na článek, co s tím ti Turci vyvedli). Po nějaké chvíli jsem je otevřel, ochutnal a vyhodil. Byly to podle obalu už ty echt turecký. Ale myslím, že loni na vánoce jsem měl ještě sklenici dobrejch (nevím teda, jak dlouho před tím byla koupená). Kdyby chutnaly ale, jako ty, co jsem vyhodil, šly by taky. Takže co do salátu, že jo? Ke tchyni, kde bych si vyzvedl domácí (nechutnají mi tak, jako mi chutnávaly Znojmia, ale vím odkud jsou a kdo je vyrobil), pojedu až po štědrém dnu. Taky jsem používal ten lák k ochucování, ten z těch vyhozenejch byl nepoužitelnej (neříznej, nijakej). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Arval, to je taky hodně zvláštní parta. Půl roku máme u dealera objednané 4 Octavie Scout. Tři už stojí u dealera, Arval až po urgencích poslal zimní sady, no každou v jiném rozměru (u jednoho auta se k našemu překvapení trefil). Ale vypadá to, že si stejně auto před svátkama nepřevezmu, protože teď jim pro změnu už 2 týdny trvá přihlášení. A úplně nejlepší je, že když tam zavoláte, tak po chvilce hovoru zjistíte, že lidem v Arvalu je to úplně jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 13 minutami, antitomas napsal: Arval, to je taky hodně zvláštní parta. Půl roku máme u dealera objednané 4 Octavie Scout. Tři už stojí u dealera, Arval až po urgencích poslal zimní sady, no každou v jiném rozměru (u jednoho auta se k našemu překvapení trefil). Ale vypadá to, že si stejně auto před svátkama nepřevezmu, protože teď jim pro změnu už 2 týdny trvá přihlášení. A úplně nejlepší je, že když tam zavoláte, tak po chvilce hovoru zjistíte, že lidem v Arvalu je to úplně jedno... Stejná zkušenost loni v listopadu. Skladové i30, trvalo dostat na firmu 3 měsíce. V únoru jsem ho dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Nejspis maji splnenej rok, tak presouvaj auta do roku pristiho, aby si zajistili cisla na prvni kvartal . Obecne jsou firmy s operakama na presdrzku vsechny (cest vyjimkam, ze zkusenosti napr. Jarov), at uz jde o setreni na servisu nebo nesmyslnou buzeraci pri vraceni auta. Po 4 letech po cloveku chteji defacto novy a netknuty auto a kazdou malickost si nechaji zaplatit.Obvzlast dneska je cela situace usmevna, kdyz leasingovka koupi auto za 600, za 4 roky dostane na splatkach 800 a pak auto za dalsich 600 proda. Pricemz servis se dela u Franty, po jehoz peci auto mesic pachne nevyvetratelnym smradem bezdomoveckyho brlohu (vlastni zkusenost), protoze autorizak je moc drahej. Nejslavnejsi historka z naseho fleetu je, kdyz si uzivatel nalepil na palubku do novyho auta drzak na mobil a po 4 letech ji chtela pri vraceni leasingovka vymenit asi za 80 tisic (na nase naklady) kvuli tmavsimu kolecku po “lepidle”, coz klasifikovala jako nevratne poskozeni. Bylo potreba asi 5 meetingu, nez se toho frajeri vzdali a flek jen nechali vycistit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 náhodou já mám s Arval naprosto super zkušenost. Někdy minulém rok poslali, že máme okamžitě vrátit všechna auta, protože s naší firmou nechtějí nic mít. Tak jsem našemu Fleet-Admin napsal, že mě to nezajímá, protože nejdříve chci objednat nové auto. Ten to přeposlal na Arval a po dotazu co jako, jsme jim odpověděl to stejný. Asi za 3 měsíce se ozvali, že teď teda už jako musím vrátit. Tak jsem odpověděl, ať si to u mě doma vyzvednou, že nikam nejedu, protože mám HO. Žádná odpověď. Abych se posichroval, kdyby někdo interně prudil, tak asi za 3 týdny pošlu připomínku kdo/kdy přijede….prej že ještě hledaj. Tak už jsem se nikdy neozval. A nakonec to trvalo ještě dalšího půl roku, než to převzali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Přijde mi to, že každej rok imaginárně soutěžím o to, kdy si koupím poslední hodinky v daném roce - už 3x jsem si jel pro hodinky 31.12. ( rekord byl v 18.30 ), 2x 30.12,......... Celej rok mám poměrně vše pod kontrolou, ale úderem 15.12 mě to nějak popadne a nemůžu si pomoct. Zatím tomu ani to manželství moc nezabránilo ( i když ta snaha tam je patrná ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se