Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal:

k tym uhorkam, snad 10 rokov sme nekupili ine, cesky vyrobok, Veseli nad Luznici

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tak ja som mal asi v poslednej dobe smolu. Prestal som ich kupovať, párkrát boli mäkké, ako nakladané žaby. Začal som s takými malými z Lidla, tuším Freshona. Možno efko skúsim zase, tieto nakladané veci vždy efko mávalo dobré. Kupujem od nich napr. také malé biele cibuľky, akurát po otvorení do nich ešte strčím jedno-dve chilli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal:

k tym uhorkam, snad 10 rokov sme nekupili ine, cesky vyrobok, Veseli nad Luznici

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

In sider informace - jako jediní v CZ mají v této značce jen české okurky (cca 9000 t/rok), mají ještě druhou značku, Machland, a v té používají okurky z Maďarska, něco málo z Polska. Znojemské okurky , myšleno značka, patří do skupiny Orkla (předtím Hame), a před roky začali dávat do této  značky, okurky z Turecka, Vietnamu, ale cca 3 roky zpět už zadali celou výrobu do Turecka. 

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, vaba napsal:

In sider informace - jako jediní v CZ mají v této značce jen české okurky (cca 9000 t/rok), mají ještě druhou značku, Machland, a v té používají okurky z Maďarska, něco málo z Polska. Znojemské okurky , myšleno značka, patří do skupiny Orkla (předtím Hame), a před roky začali dávat do této  značky, okurky z Turecka, Vietnamu, ale cca 3 roky zpět už zadali celou výrobu do Turecka. 

Máš na mysli teda ty "efko"? Pochopil jsem to dobře?

Odkaz ke komentáři

před 27 minutami, rmx napsal:

Moje zkušenost se znojemskejma  okurkama byl, že pokaždý za poslední rok, obsahovaly nějakej bordel. Takže mezi zubama křupaly jak placka pečená na Sahaře.

Nezaměnitelnou chuť těch placek jim dává to, že jsou pečené na velbloudím trusu

Odkaz ke komentáři

My jsme měli do nedávná ještě jednu sklenici Znojmia v lednici (když sem někam někdo dal ten odkaz na článek, co s tím ti Turci vyvedli). Po nějaké chvíli jsem je otevřel, ochutnal a vyhodil. Byly to podle obalu už ty echt turecký. Ale myslím, že loni na vánoce jsem měl ještě sklenici dobrejch (nevím teda, jak dlouho před tím byla koupená). Kdyby chutnaly ale, jako ty, co jsem vyhodil, šly by taky. Takže co do salátu, že jo? Ke tchyni, kde bych si vyzvedl domácí (nechutnají mi tak, jako mi chutnávaly Znojmia, ale vím odkud jsou a kdo je vyrobil), pojedu až po štědrém dnu. Taky jsem používal ten lák k ochucování, ten z těch vyhozenejch  byl nepoužitelnej (neříznej, nijakej).

Odkaz ke komentáři

Arval, to je taky hodně zvláštní parta. Půl roku máme u dealera objednané 4 Octavie Scout. Tři už stojí u dealera, Arval až po urgencích poslal zimní sady, no každou v jiném rozměru (u jednoho auta se k našemu překvapení trefil). Ale vypadá to, že si stejně auto před svátkama nepřevezmu, protože teď jim pro změnu už 2 týdny trvá přihlášení.

A úplně nejlepší je, že když tam zavoláte, tak po chvilce hovoru zjistíte, že lidem v Arvalu je to úplně jedno...

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, antitomas napsal:

Arval, to je taky hodně zvláštní parta. Půl roku máme u dealera objednané 4 Octavie Scout. Tři už stojí u dealera, Arval až po urgencích poslal zimní sady, no každou v jiném rozměru (u jednoho auta se k našemu překvapení trefil). Ale vypadá to, že si stejně auto před svátkama nepřevezmu, protože teď jim pro změnu už 2 týdny trvá přihlášení.

A úplně nejlepší je, že když tam zavoláte, tak po chvilce hovoru zjistíte, že lidem v Arvalu je to úplně jedno...

Stejná zkušenost loni v listopadu. Skladové i30, trvalo dostat na firmu 3 měsíce. V únoru jsem ho dostal.

Odkaz ke komentáři

Nejspis maji splnenej rok, tak presouvaj auta do roku pristiho, aby si zajistili cisla na prvni kvartal .

Obecne jsou firmy s operakama na presdrzku vsechny (cest vyjimkam, ze zkusenosti napr. Jarov), at uz jde o setreni na servisu nebo nesmyslnou buzeraci pri vraceni auta. Po 4 letech po cloveku chteji defacto novy a netknuty auto a kazdou malickost si nechaji zaplatit.

Obvzlast dneska je cela situace usmevna, kdyz leasingovka koupi auto za 600, za 4 roky dostane na splatkach 800 a pak auto za dalsich 600 proda. Pricemz servis se dela u Franty, po jehoz peci auto mesic pachne nevyvetratelnym smradem bezdomoveckyho brlohu (vlastni zkusenost), protoze autorizak je moc drahej.

Nejslavnejsi historka z naseho fleetu je, kdyz si uzivatel nalepil na palubku do novyho auta drzak na mobil a po 4 letech ji chtela pri vraceni leasingovka vymenit asi za 80 tisic (na nase naklady) kvuli tmavsimu kolecku po “lepidle”, coz klasifikovala jako nevratne poskozeni. Bylo potreba asi 5 meetingu, nez se toho frajeri vzdali a flek jen nechali vycistit .

Odkaz ke komentáři

náhodou já mám s Arval naprosto super zkušenost. Někdy minulém rok poslali, že máme okamžitě vrátit všechna auta, protože s naší firmou nechtějí nic mít. Tak jsem našemu Fleet-Admin napsal, že mě to nezajímá, protože nejdříve chci objednat nové auto. Ten to přeposlal na Arval a po dotazu co jako, jsme jim odpověděl to stejný. Asi za 3 měsíce se ozvali, že teď teda už jako musím vrátit. Tak jsem odpověděl, ať si to u mě doma vyzvednou, že nikam nejedu, protože mám HO. Žádná odpověď. Abych se posichroval, kdyby někdo interně prudil, tak asi za 3 týdny pošlu připomínku kdo/kdy přijede….prej že ještě hledaj. Tak už jsem se nikdy neozval. A nakonec to trvalo ještě dalšího půl roku, než to převzali. 

Odkaz ke komentáři

Přijde mi to, že každej rok imaginárně soutěžím o to, kdy si koupím poslední hodinky v daném roce - už 3x jsem si jel pro hodinky 31.12. ( rekord byl v 18.30 ), 2x 30.12,......... Celej rok mám poměrně vše pod kontrolou, ale úderem 15.12 mě to nějak popadne a nemůžu si pomoct. Zatím tomu ani to manželství moc nezabránilo ( i když ta snaha tam je patrná ). 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...