bohus76 Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Kuwa Frantu,takovou osobnost a tak ho zaříznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 V 30. 12. 2023 v 13:42, Murphy97 napsal: @Fiona Vsiml jsem si Tveho prodejniho prispevku, hlavne tedy toho uvodu. Mozna by stalo za to se o tom trochu rozepsat, pripadne dat koment do hodnoticiho vlakna prislusneho clena... Zdravím v Novém roce kolegové. V mém případě to není Luboš, ale jedná se o člena Alex77. Nezmiňoval jsem ho , protože nejsem ještě úplně přesvědčený , že mě fakt chce ošidit. Tvrdí, že je ve špitále, mám i jeho dvě fotky z nemocnice, ale je to 2 roky, co z něj ty hodinky tahám a není schopný zařídit , aby mi hodinky nekdo předal, nebo mi poslal prachy - kupoval jsem je před časem od něj a on zařizoval servis. A štve mě to, protože jsem se sním i mnohokrát viděl a troufal jsem si tvrdit, že jsme i kamarádi. Ale ted komunikuje jen po sms, nedá se mu ani zavolat, je to prostě divný, ale jak píši, ještě ho nechci označit za podvodnílka, dějou se fakt různy věci. Takže výsledek je , že jsem naštvanej a hodinky mě přestaly těšit. Nosim jen Garminy. Ale není všem dnům konec. Zdravím Vás všechny a at to tiká:-) Fiona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 @Fiona Diky za reakci a preju, at vse dobre dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 (upraveno) před 21 hodinami, Fiona napsal: .........Tvrdí, že je ve špitále, mám i jeho dvě fotky z nemocnice, ale je to 2 roky, co z něj ty hodinky tahám a není schopný zařídit , aby mi hodinky nekdo předal, nebo mi poslal prachy - kupoval jsem je před časem od něj a on zařizoval servis...... Zajímavá paralela. Fotek Luboše Buleje v nemocnici mám plný Messenger a nejsem sám. Příhod a příběhů co zažil v jednom týdnu já nezažil za celý život. Hotový lidový vypravěč. Edit: Samozřejmě všem přeji aby to pro poškozené co nejlépe dopadlo. Jak ve věci L.B tak nějakého Alex77. Upraveno 3. ledna 2024 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 před 33 minutami, Jeronimo napsal: Zajímavá paralela. Fotek Luboše Buleje v nemocnici mám plný Messenger a nejsem sám. Příhod a příběhů co zažil v jednom týdnu já nezažil za celý život. Hotový lidový vypravěč. Edit: Samozřejmě všem přeji aby to pro poškozené co nejlépe dopadlo. Jak ve věci L.B tak nějakého Alex77. No to jsi mě uplně neuklidnil:-) Ale jsem realista, moc s tím už nepočítám. Očividně jsou fotky ze špitálu in. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 před 34 minutami, Fiona napsal: No to jsi mě uplně neuklidnil:-) Ale jsem realista, moc s tím už nepočítám. Očividně jsou fotky ze špitálu in. Ano, Luboš Bulej a špitál je klasika. A když ve špitále není, tak z nějakého důvodu stejně na schůzku nedorazí. Fakt špatná zkušenost a nikdy více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 před 18 minutami, Otzi napsal: Ano, Luboš Bulej a špitál je klasika. A když ve špitále není, tak z nějakého důvodu stejně na schůzku nedorazí. Fakt špatná zkušenost a nikdy více. Tak to mám s Alexem, který se nakonec jmenuje Aleš úplně stejně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 Tak zase po roce Datova schranka a statni sprava. Loni jsem tu psal, proc musim mit aktivni Datovou schranku pro fyzickou osobu podnikatele, prestoze mam dlouhodobe pozastavenou zivnost. A zaroven jsem se divil, proc se duplikuje datova schranka pro stejnou fyzickou osobu, respektive proc stat vytvari dve ruzne datove schranky pro 1 fyzickou osobu. Datovou schranku jako fyzicka osoba (obcan) nemam. Proc tedy ted se mnou Financni urad komunikuje do datove schranky podnikaatele, ohledne platby dane z nemovitosti, ktera nema s podnikanim nic spolecneho, dokonce tam nemam ani trvale bydliste ktere by se dalo brat jako sidlo fyzicke osoby podnikatele. Pouze nemovistost jako fyzicka osoba/obcan vlastnim. Fakt neuveritelnej bordel. Tak hlavne ze se vlada pak pochvali, jak pohnuli s digitalizaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 Vloni mne totéž dokopalo ke zrušení léta pozastaveného ŽL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 Zkurvena prace fakt uz Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 Zajímavá paralela. Fotek Luboše Buleje v nemocnici mám plný Messenger a nejsem sám. Příhod a příběhů co zažil v jednom týdnu já nezažil za celý život. Hotový lidový vypravěč. Edit: Samozřejmě všem přeji aby to pro poškozené co nejlépe dopadlo. Jak ve věci L.B tak nějakého Alex77. Napada me , muzes mi poslat fotku Luboše? Dik Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 Všechny fotky co mi posílal, tak byly bez obličeje. Ani nevím jestli byly opravdu reálné nebo třeba stažené. Ani jsem ho osobně nikdy nepotkal, neviděl. před 18 minutami, Fiona napsal: Napada me , muzes mi poslat fotku Luboše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Fiona napsal: Napada me , muzes mi poslat fotku Luboše? Dik Sent from my iPhone using Tapatalk @long ho zná osobně, třeba pomůže Tady nějaká dost neurčitá https://www.chronomag.cz/clanek/2018-08-01/rozhovor-s-hodinarem.html Upraveno 3. ledna 2024 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 před 2 hodinami, Quarantine napsal: Zkurvena prace fakt uz Přestřihni červený drát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 (upraveno) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 4. ledna 2024 uživatelem Hans Gruber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Uz zase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Stále stejná událost, ale nyní už i fotka svědka a video pachatelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Aha. Ted to bylo i v krimi zpravach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 Juniper sa preda HPE. Chapem, ze Bob Friday uz ma dost $ a chce sediet doma v Los Gatos, alebo si kupit ostrov v Karibiku...a my zakaznici uz v zivote neuvidime zo stajne Juniper Mist nic dobre. A svoje nezmyselne velke buffre uz nezmensia, takze na vyriesenie ich problemov s bufferbloat mozeme zabudnut. https://blog.cerowrt.org/post/juniper/ F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 A to sem si doted myslel ze slovensky rozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se