alky Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Ztratil jsem Leathermana na poli...krucifix...už jsem to pípápem prošel dvakrát, a nic. Zítra poslední pokus, a kašlu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna @alkyNepropadej panice - sice nepíšeš kdes ten cajk měl, ale po letech si troufám říct že tyhle věci se s oblibou vykutálejí (a zapadnou do nejtemnějších míst) spíš v autě nebo při převlíkání, v kopce trávy (zasraní trávníkáři ) jsem multitool ztratil/hledal/našel jenom jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 10 hodinami, alky napsal: Ztratil jsem Leathermana na poli...krucifix...už jsem to pípápem prošel dvakrát, a nic. Zítra poslední pokus, a kašlu na to. Hmm, znám a zamrzí to...klukovi jsem dovezl za Švajcu krásný nůž s motivem Matterhornu a ten zůstal někde na hoře Říp Hodně jsme z toho byli tenkrát smutný, nedovřel batoh a byl fuč raz, dva, ale dějí se horší věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna ..no, to ja minulou sobotu ztratil multifokalni bryle se zatmavovacimi UV skly v obrouckach Ray Ban - jednak to tedy boli financne, ale horsi je, ze mi jako trochu chybi a nove nejsou hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 58 minutami, African napsal: Hmm, znám a zamrzí to...klukovi jsem dovezl za Švajcu krásný nůž s motivem Matterhornu a ten zůstal někde na hoře Říp Hodně jsme z toho byli tenkrát smutný, nedovřel batoh a byl fuč raz, dva, ale dějí se horší věci. Afri, třeba ho to naučí si dávat na věci větší pozor. Měl jsem to podobně. Dostal jsem ve 3. třídě za komančů od strýce z Německa krásny Victorinox s pilkou, nůžkama atd. Vzal jsem ho na tábor a tam jsem o něj přišel (nevím jestli ztratil, nebo ho někdo nutně potřeboval). No obrečel jsem to fest. Od té doby jsem si na svoje věci dával mnohem větší pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 14 minutami, Kotlick napsal: Afri, třeba ho to naučí si dávat na věci větší pozor. Měl jsem to podobně. Dostal jsem ve 3. třídě za komančů od strýce z Německa krásny Victorinox s pilkou, nůžkama atd. Vzal jsem ho na tábor a tam jsem o něj přišel (nevím jestli ztratil, nebo ho někdo nutně potřeboval). No obrečel jsem to fest. Od té doby jsem si na svoje věci dával mnohem větší pozor. Přesně tak Kluk ho obrečel a na tábor pak chtěl půjčit můj Victorinox, který se mnou hodně zažil a mám ho moc rád. Říkám si, je to jenom věc, snad se ponaučil a jaká byla radost, když ho dovezl zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Nakup svihadla 2 mesice zpatky zjevne nebyl nejlepsi napad. Dvoje skakani a poslednich 7 tejdnu me poboliva koleno.Dneska ortoped, poprve v zivote injekce do kolene a narizeny 3 tydny klidu. Muzu prej max chodit, ale kolo, beh, drepy, plavani - nic. Achjo. Tak hlavne aby to pomohlo, prej je jinak kloub v zasade v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna V padesáti by proste chlapi neměli skákat jako zajíci no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna @KFL jedna nevyžádaná - začal bych pátrat po příčině, pokud to není vyloženě chronická záležitost (záněty, chrupavka v prdeli), bude to nejspíš špatnej pohyb, kompenzace něčeho co nefunguje správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna [mention=6759]KFL[/mention] jedna nevyžádaná - začal bych pátrat po příčině, pokud to není vyloženě chronická záležitost (záněty, chrupavka v prdeli), bude to nejspíš špatnej pohyb, kompenzace něčeho co nefunguje správně. No.. koupil jsem si svihadlo a skakal dva dny po 40 minutach. K tomu beh, drepy, kolo, vypady a tak… za me klasicky pretizeni, kdy jsem do Vanoc nedelal extra nic moc a pak do toho skocil zas naplno. Pak jsem se zvedal z podlozky, pichlo me v koleni a od ty doby se mi stehuje pnuti zezadu dopredu a naopak. Pockam ty 2-3 tydny, jestli se mi ulevi a pak kdyztak budem s doktorem pokracovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna V padesáti by proste chlapi neměli skákat jako zajíci no.S tim souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 12 minutami, Frantik napsal: V padesáti by proste chlapi neměli skákat jako zajíci no. já včera 10km běh, a dnes chodím jak naprcanej kačer...děti se mě od rána tlemí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 14 minutami, African napsal: já včera 10km běh, a dnes chodím jak naprcanej kačer...děti se mě od rána tlemí .......ani běhat jako zajíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Maximálně tak vobskakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 28 minutami, KFL napsal: S tim souhlasim Vidím Tvoji budoucnost ve vodě. Počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 23 minutami, geometr napsal: Maximálně tak vobskakovat. Jednou tejdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 34 minutes ago, hopa26 said: Vidím Tvoji budoucnost ve vodě. Počkám. To taky nesmim. A nezapomeň, že jsem asi jedinej člověk na planetě, co si totéž koleno zprasil při plavání 6 let zpátky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Tak story o tom, jak si někdo odrakví koleno ve vodě jsem asi propásl, nicméně- pak asi zbývá jen rotoped a nebo gauč ( ještě bys mohl rozdávat rady, jak na ten sport - trenovat ), ale to už bys byl populárnější než je zdrávo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna (upraveno) před 28 minutami, KFL napsal: To taky nesmim. A nezapomeň, že jsem asi jedinej člověk na planetě, co si totéž koleno zprasil při plavání 6 let zpátky . Nemyslel sem plavání samo.. Upraveno 17. dubna uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 2 hodinami, African napsal: já včera 10km běh Ale copak,Matacek se blíží,a dušička se boji o fyzičku..?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se