Hudson10 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 48 minutami, Karel Vincent napsal: Dřevomorka v podlaze.... Člověka prostě nenapadne nechat ozářit zdi před pokládkou nové. Nějaká stará budova ? Roubenka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 8 hodinami, Hudson10 napsal: Nějaká stará budova ? Roubenka? Je to starý dům, kde byly staré cihlové základy u příčky. Dal jsem tam prkennou podlahu na rošt. Je tam odvětrávaná podlaha (iglu), protože základové poměry neumožnily udělat plnohodnotnou izolaci. No a aby toho nebylo málo, tak jsem v jednom místě použil dřevěný sloup (pro lepší vynesení stropu), který trochu více přiléhal ke zdi a šel až na ten beton co je na iglu tvarovkách. a od tama se svině natáhla ze zdi pro ten sloup. Ale podlaha jde jakžtakž rozebrat, takže už mám domluvenou sanaci od profíku, kteří to prohřejou mikrovlnkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Kluk náš na lezeckým táboře, ale tři dny už nelezou jelikož je pískovec mokrej Každej večer buřiny, halda vody, včera museli přerušit venkovní nocování o půlnoci, protože celou noc bez přestání dojilo...to je krach to počasí. Aspoň že dnes sluníčko měli a stihli vysušit vybavení a hadry Jsem docela zvědavý jak jim to půjde dál a pokud se situace nezlepší, příští rok ho přihlásím na nějákej vodáckej, tam je to asi jedno když prší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Hudební tábor a s sebou flétnu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července (upraveno) @AfricanPři lezení je průšvih když moc prší, pro vodáky dokonce i když je moc sucho - kamarád takhle před pár lety lamentoval že na Dyji víc jak půlku cesty museli lodě táhnout nebo nést, takže vodácká hymna by měla začínat nápěvem "Cesta je prach a štěrk a udusaná hlína..." PS: Jestli má mladej hudební hluch, můžete zkusit třeba šachy Upraveno 24. července uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Právě teď, Radek124 napsal: @AfricanPři lezení je průšvih když moc prší, pro vodáky dokonce i když je moc sucho - kamarád takhle před pár lety lamentoval že na Dyji víc jak půlku cesty museli lodě táhnout nebo nést, takže vodácká hymna by měla začínat nápěvem "Cesta je prach a štěrk a udusaná hlína..." Takže ta flétna jak píše Tom vychází z toho asi nejlépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července (upraveno) No nevím. "To jednou na hudebním táboře..." https://youtu.be/_IVk7Pk2Nos?feature=shared Upraveno 24. července uživatelem Maro 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 2 hodinami, Maro napsal: No nevím. "To jednou na hudebním táboře..." https://youtu.be/_IVk7Pk2Nos?feature=shared Rozhodnuto, na hudební tábor se nejede ... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 12 hodinami, Karel Vincent napsal: Je to starý dům, kde byly staré cihlové základy u příčky. Dal jsem tam prkennou podlahu na rošt. Je tam odvětrávaná podlaha (iglu), protože základové poměry neumožnily udělat plnohodnotnou izolaci. No a aby toho nebylo málo, tak jsem v jednom místě použil dřevěný sloup (pro lepší vynesení stropu), který trochu více přiléhal ke zdi a šel až na ten beton co je na iglu tvarovkách. a od tama se svině natáhla ze zdi pro ten sloup. Ale podlaha jde jakžtakž rozebrat, takže už mám domluvenou sanaci od profíku, kteří to prohřejou mikrovlnkou. Díky za info.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 4 hodinami, African napsal: Rozhodnuto, na hudební tábor se nejede ... Záleží na věku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Myslel jsem, že nevětší zlo je v plném provozu cyklista messenger ale mýlil jsem se .Daleko horší je koloběžkář messenger. Jel jsem za ním, co ten dokázal vyrobit nad tím zůstává rozum stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Už dva dny tu sedím a vymýšlím odůvodnění pro další cykloobousměrku - vnitřně s tímhle "zlem" v centru nesouzním a furt tu někdo otravuje s dalšíma "parádníma nápadama" na vylepšení dopravy ( přechody pro chodce pro zamezení parkování, zrcadlo na každej roh, vyhrazený parkování pro auto na chodníku, protože je širokej,....... ). Jak to předělávám, přijde mi to horší a horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 4 hodinami, kuncák7 napsal: Už dva dny tu sedím a vymýšlím odůvodnění pro další cykloobousměrku - vnitřně s tímhle "zlem" v centru nesouzním a furt tu někdo otravuje s dalšíma "parádníma nápadama" na vylepšení dopravy ( přechody pro chodce pro zamezení parkování, zrcadlo na každej roh, vyhrazený parkování pro auto na chodníku, protože je širokej,....... ). Jak to předělávám, přijde mi to horší a horší. Třeba nastává čas změnit zaměstnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 4 hours ago, kuncák7 said: Už dva dny tu sedím a vymýšlím odůvodnění pro další cykloobousměrku - vnitřně s tímhle "zlem" v centru nesouzním a furt tu někdo otravuje s dalšíma "parádníma nápadama" na vylepšení dopravy ( přechody pro chodce pro zamezení parkování, zrcadlo na každej roh, vyhrazený parkování pro auto na chodníku, protože je širokej,....... ). Jak to předělávám, přijde mi to horší a horší. Ako je to u vas v CR s parkovanim na chodniku? U nas uz par mesiacov plati celoplosny celostatny zakaz parkovania na chodniku (pokial to nie je povolene znacenim). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Už spoustu let je to u nás stejné, jako u Vás nyní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 2 hodinami, bluman napsal: Ako je to u vas v CR s parkovanim na chodniku? U nas uz par mesiacov plati celoplosny celostatny zakaz parkovania na chodniku (pokial to nie je povolene znacenim). Stejný, hele, celkove mate par věci jinak, ale vcelku je to zjednodusene řečeno stejný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 2 hodinami, Tobi napsal: Třeba nastává čas změnit zaměstnání. Je, ale na druhou stranu musim říct, že mě to baví ( kdyz se jede jak by melo, dava to i smysl- nezavislost rozhodování), nemam problém říct, že je to blbost. Jakmile je v tom politika ci se něco jen lepi, tak mě to sejri. Poslední dobou, zvlášť ted od 1.7 jsem byl i v praci upozornen, ze si můžu malovat ci stanovovat co chci, nikdo to nebude kontrolovat ci pokutovat ( obzvlast tvz ukrajinske vlajky - kombinace vyznačených zon a zakazu stani). Hlavně se potrebuju vykecat, zítra tu hovadinu nějak dolepim a hodím pod stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Obdivuju te, ze to davas. Oproti tomu je prace v korporatu noseni na rukou (alespon v mem pripade) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Dneska servis auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se