Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Někteří rodiče jsou fakt kreténi....jsme kluka taky nedali letos na tábor kvůli průjmu, doktorka říkala že všude samá salmonela, naštěstí kluk negativní a dnes přijde e-mail od vedoucího tábora v tomto znění....hazard se zdravím děti a někteří rodiče by upřímně potřebovali dostat pres držku 😮‍💨

2. do dalších let budeme opravdu rádi, když pošlete děti, které se setkali doma s průjmem či zvracením před táborem na tábor raději později. Předejde se "komplikacím", které přišli hned na začátku tábora u části dětí. Ale nebojte, nešíří se to. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele ono to ted lita vsude. Sousedka od pondelka chcije pr*eli a bratrankova zena a dcera (bydlime spolu v baraku) taky. Respektive dneska uz dobre. Nikdo z nich na zadnem tabore ani s jinyma deckama, nebyl. Sousedka je spise samotarsky typ a mala dole (od bratranka) ani nechodi ven (kdyz nespi je na mobilu/tabletu/PS5). A ja a bratranek v pohode. (I kdyz ja mam trochu vyssi odolnost vzhledem k praci). Takze to muze prijit odkukoliv.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, kral083 napsal:

Ta samá situace u nás na příměšťáku. Kluk druhej den zvracení, průjem. Od dva dny později to vykosilo zbytek rodiny. Zas jsem ale shodil dvě kila, takže vlastně dobrý 😃

Tady jde o to že v tom stavu pošleš dítě na tábor....to že to chytí na táboře je právě zásluhou těchto dementních rodičů, kteří tam již nemocné dítě pošlou 🤪

Odkaz ke komentáři

@African podle mě je to trochu jinak. Ty rodiče tam pošlou už "zdravý" dítě, respektive dítě co už třeba dva dny nesere a neblije, jí normálně. Jenže infekční je pořád. Takže nakazí další děti. Nám se tohle kdysi povedlo taky, takže od tý doby víme, že další aspoň 4 dny nikoho pokud možno nepotkáváme.

Nejhorší je, když celá rodina blije jak šakal a ty víš, že si další na řadě. Tak jsem si aspoň namíchal pořádný giny s tonicem, ať to stojí za to 🙂

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, kral083 napsal:

@African podle mě je to trochu jinak. Ty rodiče tam pošlou už "zdravý" dítě, respektive dítě co už třeba dva dny nesere a neblije, jí normálně. Jenže infekční je pořád. Takže nakazí další děti. Nám se tohle kdysi povedlo taky, takže od tý doby víme, že další aspoň 4 dny nikoho pokud možno nepotkáváme.

Nejhorší je, když celá rodina blije jak šakal a ty víš, že si další na řadě. Tak jsem si aspoň namíchal pořádný giny s tonicem, ať to stojí za to 🙂

Jasný, tak to neovlivníš, bych neřekl ani píp....ale sem bohužel již rodiče vezli děti srající a blijící 😆 Už mají své plány, přišli by o storno poplatek 1.000,-Kč tak klidně ať tam to mé dítě zdechne a zkazím tábor několika dalším. Pro mě úplně nepochopitelná věc, navíc podepisuješ papír o bezinfekčnosti kde je uvedena horečka, průjem, žaludeční problémy a další, a ty to podepíšeš že nic, všechno cajk, takže lžou o ohroužují tím zdraví ostatních....no nic, debilové no. Já tu jednu rádoby rodinu znám, takže mě to ani nepřekvapilo.

Odkaz ke komentáři

V 19. 8. 2024 v 18:13, antitomas napsal:

Prosel si uz nekdo martyriem zvanym KB+ Nova Era? Rok mi chodi mail, jak bude Komercka zase ve vsem nejlepsi a minuly tyden v pondeli teda prisla vyzva na prevod, pry otazka 10 min. Na uvod zacali "novinkama" Nove Ery...

Premiovy ucet, ktery jsem mel cca 10 let zdarma - rusime. Bude vam stacit Standard za 39/mesic.

Zlata karta vc. pojisteni a vyhod - rusime vyhody, machrovat s ni muzete dal

Vyber z bankomatu po celem svete zdarma - rusime.

Nicmene - prevod nelze dokoncit, pokud nesouhlasite se zrizenim dodatecnyho pojisteni za 99/mesic, ktery nasledne nelze 12 mesicu vypovedet. V tom pripade musi prevod dokoncit bankovni poradce (nikoliv infolinka). A na jeho zavolani uz cekam tyden... i kdyz mi tvrdi, ze mobilni apku lze pouzivat, tak je zablokovana (i prihlaseni na PC) u duvodu nedokoncenyho prevodu.

Nemit tam hypoteku, tak uz jsem davno na KB zapomnel, musim tam mit ucet s nejakym obratem a pohybama. Zbytek jsem par mesicu zpet prevedl do RB, kde to alespon zatim funguje dle domluveneho... 

Jo Nová Era. :D Řeším dva a půl dne z dovolené s osobní bankéřkou.. Až na infolince mi potvrdili, že kokot nejsem já, ale lidi na pobočce, kteří mi tvrdili něco co nová aplikace ještě neumí, ale služba je teprve v přípravě. 

Odkaz ke komentáři

@Jeronimo u me se to dostalo uz na tyden. V utery konecne prevod dokoncen. Potrebuji zakladni ucet jen kvuli hypotece, chtel jsem Standard prevest na tarif Start, ktery je zdarma.

I pres ujisteni bankerky a nasledne infolinky, ze zmena pres apku je otazkou minut, tak od utery mi vyskakuje hlaska, ze ucet nelze zmenit. Volal jsem na pobocku: "osobne nelze, na to mate aplikaci. Ale v te to nejde - tak to vam pane nepomuzu, nashle".

Pres infolinku jsem zadal technickou podporu pro vyreseni, pred chvili dorazila sms, ze se tomu prioritne venuji a na vyreseni maji 30 dni 🙈😂

Dival jsem se do diskusi na FB KB a vypada to, ze vsechny prevadi na placeny tarif s tim, ze si to muzou zmenit, ale ta funkce nikomu v apce nejde. Pri milionu klientu je od od kazdyho 39 kacek mesicne slusny vydelek za nic.

Jedno se KB povedlo - nastvat dost lidi a rozhybat je k prechodu jinam.

Odkaz ke komentáři

Ja teda nechci nikoho s KB nasrat, ale me ta změna apky sla napoprvé asi za 10 minut a teď jsem si změnil ten tarif na bezplatnej a taky to prošlo. Jsem u KB přes 20 let a ma to svoje mouchy, ale me to teda funguje cajk 🙂 Jedinej problém je, ze ta apka se mi zda trochu pomalá, ale ne zas tak moc.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Frantik napsal:

Ja teda nechci nikoho s KB nasrat, ale me ta změna apky sla napoprvé asi za 10 minut a teď jsem si změnil ten tarif na bezplatnej a taky to prošlo. Jsem u KB přes 20 let a ma to svoje mouchy, ale me to teda funguje cajk 🙂 Jedinej problém je, ze ta apka se mi zda trochu pomalá, ale ne zas tak moc.

Já to co potřebuji přes IB Nové ery udělat nemůžu i když mi tak bylo na pobočce řečeno, že tak udělat mám. Pak následně ještě několikrát za dva a půl dne v emailové komunikaci...  Dle vysvětlení člověka na lince mi bylo nakonec sděleno, že musím jít na pobočku fyzicky jelikož tento pokyn v novém rozhraní IB učinit zatím nelze a je v přípravě..  Jsem mimo ČR a jaksi operativně to řešit nemůžu a čeká na mě pár lidí až se pohnu. Takže v pondělí jdu na kafe. 39,- Kč je mi jedno. Jako chápu, že se najíždí na nový systém který se bude ladit. Spíš mi vadí ty dva dny řešení o ničem. 

Edit: Jako v tom co denně člověk musí řešit je mi to defacto jedno a stejně na tom nic nemůžu změnit. 

Edit2: Přes staré rozhraní to taky nepůjde, jelikož se systém koliduje a pod mým přihlašovacím jménem mě to vyhazuje do firemního účtu kde jsem člen SVJ. Taky ověřeno a potvrzeno přes infolinku.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Zase scéna na chatě :(

Sousedé byli zvyklí jezdit přes náš pozemek na svůj, což by mi zas tolik asi nevadilo, ale veškeré návštěvy i oni přes nás několikrát denně courají a dohoda není žádná.

V LV není žádné věcné břemeno ani služebnost.

Nechcete někdo pozemek v Českém ráji? Já už na to nemám nervy.

Odkaz ke komentáři

Dnes na přeplněném koupališti/parkovišti. Když BMW stojí přes dvě místa - fajn - HAHA - klasika, ale přes 4 místa je už k pláči. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, moco napsal:

Dnes na přeplněném koupališti/parkovišti. Když BMW stojí přes dvě místa - fajn - HAHA - klasika, ale přes 4 místa je už k pláči. 

Tohle je pro mě naprosto nepochopilný, neohleduplnost, nadutost, ap.

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, Vasa_H napsal:

A kdyz potkas ridice mas tendenci s nim diskutovat nebo to nechas?

me strasne stvou u nas pred obchodem borci s SUV kteri parkuji na invalidech/kocarkach. Ale diskuze uz jsem vzdal 😉

No zrovna tohohle řidiče bych se i zeptal, co ho k tomu vedlo. 

Jinak mám pochopení pro majitele drahých luxusních vozů, kteří se postaví přes dvě místa někde vzadu opodál na parkovišti - s tím jsem úplně v pohodě a dělal bych to taky tak, protože auta jsou čím dál objemnější a parkovací místa čím dál menší. 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...