John_Lenon Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 (upraveno) Jen takovej povzdech při neděli. "Tak jsem tu měl zase na návštěvě maminku.. Povídala mi, jak ji nasrala ukrajinka v CAčku, protože měli na zboží black friday a nebylo ve slevě. A ta "zasraná" ukrajinka jí řekla, že je to omyl. A už to jelo. Ukrajinci zasraný, berou nám peníze, který by jinak byly na důchody. Zbrojíme zbytečně, jen kvůli nato a američanům. To, že ukrajinci víc odvádí, než přispívají je nesmysl. Proč, protože je to nesmysl, to nemůže nikdy vyjít, když berou minimální mzdu. Doufám, že ukrajinci prohrajou a že bude Zelensky viset za nohy! A do nata jsme nechtěli. A my starý víme, co bylo lepší, protože máme srovnání. Tam radši už nepokračovala, protože viděla můj výraz ve smyslu "nechceš mi tu tvrdit, že za komunismu bylo líp, že ne?" Pak se uklidnila o odleja ve svém šestiválcovém suv německé výroby do svého 170m bytu v 8. patře nejužšího centra Prahy." Maminka má téměr 70 roků, doktorka práv. A současně je konzumentka toho nejhoršího, co řetězáky dokážou vyplodit. Už deset let nevim, co s tim. Budiž příkladem že mi od roku 2014 tvrdí, že Malajskej boeing sestřelili Ukrajinci letounem SU-25... Upraveno 1. prosince 2024 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 (upraveno) Ja jsem stastnej, ze nasi nemaj internet. Staci, ze maji CNN Prima News a Blesk, ale to aspoň neni úplná žumpa. Takze to jde. Upraveno 1. prosince 2024 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Tchýně má sousedy, prodavačku v sámošce a lidi v trolejbusu. A to jsou normální lidi, řešící běžné problémy, takže ví o čem mluví. A je to teda hukot… Už dva měsíce s náma nemluví, protože jsme hovada, volili jsme Pavla, čímžtopádem jsme naše děti poslali na smrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 U nás jsou na vině řetězáky. To, co jim chodí, to je naprostej odpad. Ale co s tim má člověk dělat, zakázat jim to nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Tchánovi jsem pohrozil, že pokud mi bude řetězáky přeposílat, dám ho do spamu. Naposled mi poslal, že Drahoš dosadil svou dceru někde do akademie. Paní byla o 13 let mladší než on. To sám uznal, že je to blbost, ale ostatní je pravda, posílal mu to přece Pepa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 (upraveno) Mne naposled tata poslal loni na jaře, ze se Fiala klaní pomníku nacismu někde v Německu. byl březen a na stromech zelený listí. A na zdi napsáno německy Obětem hitlerovské diktatury… Upraveno 1. prosince 2024 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Stastny ten, kto nema takyto pripad v rodine. Ale mam pocit, ze u vas v CR je konkretne tych protiukrajinskych nalad nejak viac. I vo vlaku cestou zo SEW som to pocul. Cim myslite, ze to je? Nechcem nejak konspirovat, ale vidim to ako priamy vysledok Ruskej hybridnej vojny a dlhodoby plan toho ich vrchneho chuja. U nas su zase kazdu chvilu vyhrazky bombami na skolach . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Těžký něco dokázat. Ale mám Twitter a často pozoruju, že jistá skupina účtu často ve stejný den a dobu zveřejňuje podobný obsah se stejným narativem. je jen otázka, jestli čerpají z jednoho zdroje, nebo je to trolí farma. Ale je to ve finále jedno. cílem, podle mě, není tu společnost obrátit na něčí stranu. Ale poštvat ji vzájemně proti sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 před 5 hodinami, nickolas napsal: čímžtopádem jsme naše děti poslali na smrt Mi jedna dáma, solidně upravená s decentním projevem, těsně před druhým kolem popřála "tak si užijte povolávací rozkaz", načež jsem dostal nefalšovaný záchvat smíchu, což je asi stejně nejlepší reakce. před 2 hodinami, bluman napsal: Ale mam pocit, ze u vas v CR je konkretne tych protiukrajinskych nalad nejak viac. I vo vlaku cestou zo SEW som to pocul. Cim myslite, ze to je? Myslím si, že je to typický hromosvod frustrace. V ČR jede vždycky jedna hlavní vlna, která se neštěpí do vícero směrů. Před Ukrajinou byl COVID, co bude po Ukrajině, kdo ví, ale něco určitě. Hlavně aby se dala zaujmout jasná protipozice. Všiml jsem si jedné věci, vždycky se objeví něco, co už jede nějakou dobu např. na 4chan, s odstupem času se toho chopí telegramové účty, a pak už to jede masově. Ty narativy, fotky, videa, jak přes kopírák, jen to potřebuje 48hodin - 1 měsíc, než to "proteče" na telegram, e-maily, pak i Twitter (FB už roky nesleduju). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 před 52 minutami, John_Lenon napsal: Těžký něco dokázat. Ale mám Twitter a často pozoruju, že jistá skupina účtu často ve stejný den a dobu zveřejňuje podobný obsah se stejným narativem. Ano, je to tak, a není to žádné konspirování. Za mnohými českými účty stojí propojená skupina osob, někteří mají zdvojené účty, atd atd. a sledují nějaké své cíle (nebudu se pouštět do spekulací), jiní to dělají jen z přesvědčení. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Když vás čtu, tak se hlásím mezi štastlivce - máma tohle nesleduje, nekomentuje a i bez toho žije štastným a spokojeným životem důchodce. Sejří mě jinejma věcma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Před hodinou, kuncák7 napsal: Když vás čtu, tak se hlásím mezi štastlivce - máma tohle nesleduje, nekomentuje a i bez toho žije štastným a spokojeným životem důchodce. Sejří mě jinejma věcma. Uklidnim tě, krom Ukrajiny nejvíc mámu sere táta. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 před 8 hodinami, stosi napsal: Ano, je to tak, a není to žádné konspirování. Za mnohými českými účty stojí propojená skupina osob, někteří mají zdvojené účty, atd atd. a sledují nějaké své cíle (nebudu se pouštět do spekulací), jiní to dělají jen z přesvědčení. Výbornej byl o tomhle teď nedávno podcast, myslim Vinohradská 12, kde rozebírali české sekty - začali na šíření svejch názorů používat program, který využívá umělou inteligenci na tvorbu obsahu. Jednou za 24 to vygeneruje nějaký video na tiktok, třeba 100 příspěvků na twitter atd. Největší otázkou je, kde se ten program vzal. Je prý neuvěřitelně sofistikovanej. Asi není náhodou, že ho začala používat sekta, která šíří proruské názory. Kdyby byl zájem, můžu dohledat. Momentálně si nemůžu vzpomenout na jméno té sekty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 AllatRa - Tvoriva spolecnost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 To je vono! Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 V 1. 12. 2024 v 22:31, bluman napsal: Stastny ten, kto nema takyto pripad v rodine. Ale mam pocit, ze u vas v CR je konkretne tych protiukrajinskych nalad nejak viac. I vo vlaku cestou zo SEW som to pocul. Cim myslite, ze to je? Nechcem nejak konspirovat, ale vidim to ako priamy vysledok Ruskej hybridnej vojny a dlhodoby plan toho ich vrchneho chuja. U nas su zase kazdu chvilu vyhrazky bombami na skolach . Tak Slováci a Madaři již informační válku s Ruskem prohráli, Čr to čeká příští rok až Babiš vyhraje volby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 V 1. 12. 2024 v 22:31, bluman napsal: Stastny ten, kto nema takyto pripad v rodine. Ale mam pocit, ze u vas v CR je konkretne tych protiukrajinskych nalad nejak viac. I vo vlaku cestou zo SEW som to pocul. Cim myslite, ze to je? Nechcem nejak konspirovat, ale vidim to ako priamy vysledok Ruskej hybridnej vojny a dlhodoby plan toho ich vrchneho chuja. U nas su zase kazdu chvilu vyhrazky bombami na skolach . Taky mám takový pocit. Oni Ukrajinci bojujou za sebe i za nás, tak jim přeji úspěch. Rusové jsou mistři v propagandě a potom jim u nich (u rusů) jde do kopru ekonomika, to se tady neříká, ale to že Ukrajinci ztrácejí to tady ví každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 před 22 hodinami, John_Lenon napsal: Výbornej byl o tomhle teď nedávno podcast, myslim Vinohradská 12, kde rozebírali české sekty - začali na šíření svejch názorů používat program, který využívá umělou inteligenci na tvorbu obsahu. Jednou za 24 to vygeneruje nějaký video na tiktok, třeba 100 příspěvků na twitter atd. Největší otázkou je, kde se ten program vzal. Je prý neuvěřitelně sofistikovanej. Asi není náhodou, že ho začala používat sekta, která šíří proruské názory. Kdyby byl zájem, můžu dohledat. Momentálně si nemůžu vzpomenout na jméno té sekty. Ten TikTok a i ty krátký videa na youtube to je problém. Ty videa jsou dělaný tak aby zaujala a nic důležitého neřekla. TikTok je čínská věc, ale v Číně to funguje jinak, tam jsou ty videa vzdělávací, lidi se tam něco naučej, u nás jenom zmagořej (uživatelé). Ve své podstatě Čína funguje vlastně dobře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Česká pošta opět boduje... rodný list nám jde už od čtvrtka z Prahy 8 na Prahu 19. Údajně přes třídirnu v Malešicich, tak snad tam neskončí ve spalovne... cokoliv jiného by mě asi tak nesralo, ale já nemůžu princeznu přihlásit na pojišťovnu, doktorka už je úplně šílená, protože nemáme rodné číslo a matrika mi ho do telefonu neřekne, protože GDPR (tomu rozumím). Jediná možnost je zažádat matriku datovkou, ale to taky bude trvat týden, než vyřídí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Teď mě napadlo, že mi vlastně měla přijít edenred karta, kterou mi taky poslali někdy minulý týden... tak se dívám a taky je od 27. V Malešicich... pošta jede tak snad přijde včas, abych ty body stihl do konce roku spotřebovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se