gunman Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 z holek, který jsou v dětství podobný fotrovi, vyrostou neskutečně krásný baby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Velký Manín... můj běžecký rajón, jen dnes bych uběhnul možná kilometr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Tam jsem taky nebyl Mám to trochu z rukyOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Když to dáváte sem. Sobota s nejmladší, 20 km celkem. Postranima ulickama-0 lidi, kousek po turistické trase-Václavak hadr. Svatý Jan pod Skalou a okolí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Tam jsem úplně přestal chodit kvůli lidem, vloni po dlouhý době a na pár let mám zase vystaráno.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 20 km? Já dal dneska v lese 10 a ležím jak kdybych sejmul Vemolu a složil vagon uhlí.. Respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 11 minutami, dawe009 napsal: 20 km? Já dal dneska v lese 10 a ležím jak kdybych sejmul Vemolu a složil vagon uhlí.. Respekt. Však já taky :-)). Byla neuvěřitelná. A pusa ji jela celou dobu. Večer jsem vytuhl u Bonda a ona to dokoukala a vypla TV za mě :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 20 je supr. Ja mám rekord s holkama, když nejmenší bylo 7, z Ostravice na Lysou a menší oklikou zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 @Prochy68 já jsem narozený na Valašsku, Morava je krásná jak Beskydy, Jeseníky atd....v létě kolem Mikulova, všechno cajk. Ale jak jsem se přestěhoval sem už bych neměnil, příroda na Slovensku je prostě neskutečná a kdo má rád kopce, skály a lesy, je tu v ráji. Někdy dojeď na víkend, je tu na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 @gunman díky, tak to se mám, na co těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Moje kamarádka má dceru. Její otec je boxer. Těžká váha. A taky vypadá jako boxer. Dcera kamarádky je mu velmi podobná. A obávám se, že moc hezké děvče z ní nevyroste. Už dnes (v 7 letech) sejme 13letýho kluka jak prd (má přes 40 kg). To se jí asi bude občas hodit, ale na krásu to asi neutáhne. Just sayin.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 (upraveno) Před hodinou, kuncák7 napsal: Děcka s psama sou dycky fajn.. btw kdy se stavíš ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. října 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Máro, jestli bydlíš někde poblíž tohohle místa, tak jseš skorosoused mojí švagrový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Me nastvalo kupceni, ktere se nyni deje s CR. Uz se zacaly ozyvat hyeny, ktere nam chteji "pomoct". Ja bych od EU a USA nic nebral. Bude to nasledne hodne drahy. A to nemam na mysli penize. Budou to ustupky, ktere jsme si doted drzeli na uzde. Kuci politicti, zachovejte chladnou hlavu, prosim........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Ustupky? Radsi at nas ridi Merkelova, nez hradni pan a STB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 38 minutami, mAra_ napsal: Děcka s psama sou dycky fajn.. btw kdy se stavíš ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V plánu to mám, ale přiznám se, že teď nestíhám vůbec (a ne jen v práci), spíš máma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Ustupky? Radsi at nas ridi Merkelova, nez hradni pan a STB..+1Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 1 minutou, sibirnaya napsal: Ustupky? Radsi at nas ridi Merkelova, nez hradni pan a STB.. Bud v klidu, to uz se deje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 No jo, ale ja kebab nerad....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Tvl, Andělínu ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se