Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 34 minutami, Gustaf napsal:

Asi sem píča 

Kdy budeš mít autogramiádu?

dddddd.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Asi sem píča 

Jestli jsi schopnej teto sebereflexe, tak te zklamu, ale nejsi. Nemuzes to o sobe prohlasit sam. Musi nekdo jinej.
Gustu osobne neznam, ale muze tady nekdo relevantne napsat jestli je fakt pica?
  • Like 1
  • Haha 2
Odesláno

Aplikace DPD neumi zobrazit kod pro vyzvednuti z boxu, takze je treba to hledat nekde na mailu nebo skrz SMS. No aspon ze zasilky ze zahranici dorucuji vzorne a nepredavaji to ceske poste.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 14 hodinami, AndyAaron napsal:

Jestli jsi schopnej teto sebereflexe, tak te zklamu, ale nejsi. Nemuzes to o sobe prohlasit sam. Musi nekdo jinej.
Gustu osobne neznam, ale muze tady nekdo relevantne napsat jestli je fakt pica?

Já né, já ho viděl na vlastní voči a můžu na svou šest prohlásit , že vypadá spíš jako ňákej chlap….rozhodně nevypadá jako ňáká taková genitálie …..kerou sem viděl na vobrázku vod  F.Ringo Čecha….. 

Odesláno

Začíná mě děsit, jak se stáří začíná propisovat na osobnosti mých rodičů. Pokud jim nemůžeme ihned vyhovět - nemáme je rádi. Každá změna v aplikaci v chytrém telefonu je rozčílí a vydeptá, že už světu nerozumí, atd. Naštvanost na ostatní. A to jsou defakto zdraví, finančně zajištění, atd. jen prostě nemají kamarády, protože si je posledních 15 let neudržovali... 

Sakra.. to mě také čeká, až mi bude 72 let? 

Odesláno
před 14 minutami, safi napsal:

Začíná mě děsit, jak se stáří začíná propisovat na osobnosti mých rodičů. Pokud jim nemůžeme ihned vyhovět - nemáme je rádi. Každá změna v aplikaci v chytrém telefonu je rozčílí a vydeptá, že už světu nerozumí, atd. Naštvanost na ostatní. A to jsou defakto zdraví, finančně zajištění, atd. jen prostě nemají kamarády, protože si je posledních 15 let neudržovali... 

Je mi 59, prášky na tlak, železné koleno, mírná nadváha, hýbu se, brýle na čtení, sociální kontakty udržuji, v rodině pohoda, jen ta životospráva by mohla být lepší. Tak nějak ale cítím, že pomalu jedu z kopce. Rčení, že věk je jenom číslo, je neskutečný blábol. Chvíli jsem přemýšlel založit téma "Stáří", ale asi by to nebylo moc veselé čtení.

• Like 4
  • Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, safi napsal:

jestli ti to pomůže, tak rozhodně nejsi sám….

my si se ženou už dali závazek, že pokud to spolu doklepeme do důchodu a někomu se zhorší nenávratně stav neslučující se s kvalitou života, tak spolu podstoupíme dobrovolnou eutanázii 

Odesláno
před 1 hodinou, safi napsal:

Neházej flintu do žita ,to budeš mít ještě  11 let čas

Al Pacino je v 83 letech opět otcem

Odesláno
před 2 hodinami, vzduch napsal:

Je mi 59, prášky na tlak, železné koleno, mírná nadváha, hýbu se, brýle na čtení, sociální kontakty udržuji, v rodině pohoda, jen ta životospráva by mohla být lepší. Tak nějak ale cítím, že pomalu jedu z kopce. Rčení, že věk je jenom číslo, je neskutečný blábol. Chvíli jsem přemýšlel založit téma "Stáří", ale asi by to nebylo moc veselé čtení.

Velký respekt. To je právě u nich problém - absence sociálních kontaktů. 

Odesláno
před 2 hodinami, Ajaj napsal:

jestli ti to pomůže, tak rozhodně nejsi sám….

my si se ženou už dali závazek, že pokud to spolu doklepeme do důchodu a někomu se zhorší nenávratně stav neslučující se s kvalitou života, tak spolu podstoupíme dobrovolnou eutanázii 

Já pořád říkám, že než umřít v 80 s hadičkami, tak radši v 65 při hromadných orgiích s alespoň 5 slečnami.  

• Like 2
Odesláno
před 3 hodinami, safi napsal:

Safi, co z toho máš, akorát třetí místo v počtu příspěvků v tomto vlákně a další důvod přemýšlet nad něčím co máš malou šanci změnit.  :) Budeme stejní, jen kulisy budou maličko zase jiné než dnes. Vem si jak rychle šla doba a vývoj všeho dopředu, ty to třeba tolik nevnímáš, protože jsi v nejlepších letech a změny vstřebáváš dobře nebo dokonce je vítáš. Tvoje rodiče neznám, ale v tomto je chápu. Už jsem se několikrát načapal jak si říkám: Tvl. co je toto kolem za svět. :D

• Like 4
  • Dát hlas 5
Odesláno

@Jeronimo Máš pravdu, u rodičů se musím smířit s tím, že ten "sešup" nějak už začal. Tento rok se to nějak zlomilo, že i když jim dáš čas, pozornost, praktickou pomoc, hromady telefonátů, tak vlastně jsi větší a větší nevděčník, blb a někdo koho špatně vychovali... 

• Dát hlas 3
Odesláno
před 14 minutami, safi napsal:

Já pořád říkám, že než umřít v 80 s hadičkami, tak radši v 65 při hromadných orgiích s alespoň 5 slečnami.  

Staří je hodně individuální, znám takových mega happy sedmdesátníků ba i mnohem starších lidí, že by jsme jim tu pohodu mohli závidět :guitar: Samozřejmě že život si na tebe může nachystat nějaké to překvápko v podobě zákeřné nemoci, ale pokud ne, za mě je klíč ke spokojenému dožití v teple a nejlépe s výčumem na moře 👍 Aspoň mě nějaké to Portugalsko nebo Řecko na dožití vůbec vadit nebude....

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, safi napsal:

@Jeronimo Máš pravdu, u rodičů se musím smířit s tím, že ten "sešup" nějak už začal. Tento rok se to nějak zlomilo, že i když jim dáš čas, pozornost, praktickou pomoc, hromady telefonátů, tak vlastně jsi větší a větší nevděčník, blb a někdo koho špatně vychovali... 

raději nic

Odesláno
Před hodinou, safi napsal:

To je právě u nich problém - absence sociálních kontaktů. 

Posaď je na celej den do MHD a uvidíš jak vobživnou.

• Haha 5
Odesláno (upraveno)

:guitar:

před 49 minutami, YPO napsal:

Posaď je na celej den do MHD a uvidíš jak vobživnou.

No ono těch mladejch a neklidnejch je   taky někdy až až.

Je ti hol těžký napřed jsi mladej a neklidnej ,za chvilku tě popadne krize středního věku a než  se naděješ je z tebe protivnej důchodce.🤣

• Haha 3
Odesláno
před 6 hodinami, safi napsal:

Tvle ještě že jsem si to přečetl, zrovna jsem chtěl napsat jak mě sere aktualizace androidu, že nechápu proč mě to dělají, že uz tomu nerozumím 😂.

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno
před 2 hodinami, safi napsal:

Můžeme si měnit příběhy 😉

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...