FantasticFabio Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 2 minutami, Gustaf napsal: U nás brsalát naštěstí baští jen starší dcera a paní. Já s mladší dcerou zastáváme brkaši takže tu bych nějak dal. Pro salát dojedu k tchánovi, který ho dělá kotel a zásobuje nás každý rok. Tam je to cajk. No, řízky máme krkovici a kapra....to bude sranda ono to nějak dopadne. Babky a dědové jsou k dispozici Spíše večer a Ježíšek...no uvidíme. Pár let zpátky jsme také měli americké Vánoce až 25. ráno, pač ženu čapla brutální migréna. Já povečeřel Pick a chlebem a v tý době ještě malým dětem jsem musel vysvětlit, že dneska večer Ježíšek nepřijde, protože nejsme jako rodina všichni zdravý. To byly rozpaky...... Pick s chlebem….. tvl mě se sbíhaj sliny…… 1
Lucky Lucaso Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Prave ted. Marečku, podejte mi pero. To je nejaka AI??? Co to kurva je??
Irwinek Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Měsíc piluju koupi Jaguara XJ, handrkuju se s majitelem snad o každou matku se symbolem, mám sehnaný motor na výměnu a on mi dnes poslal meila, že s ohledem na konec automobilky Jaguar se vlastně jedná o relikvii a že chce o 50 litrů víc poslal jsem ho do pr.,., jsem na začátku a ještě se musím omluvit tomu chlapovi s motorem 1 2
Jone Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 2 minutami, Irwinek napsal: Měsíc piluju koupi Jaguara XJ, handrkuju se s majitelem snad o každou matku se symbolem, mám sehnaný motor na výměnu a on mi dnes poslal meila, že s ohledem na konec automobilky Jaguar se vlastně jedná o relikvii a že chce o 50 litrů víc poslal jsem ho do pr.,., jsem na začátku a ještě se musím omluvit tomu chlapovi s motorem …v životě se střídají dva prvky: očekávání a zklamání Tím jsem chtěl říct, že s Tebou soucítím…
Marapis Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 2 hodinami, Irwinek napsal: Měsíc piluju koupi Jaguara XJ, handrkuju se s majitelem snad o každou matku se symbolem, mám sehnaný motor na výměnu a on mi dnes poslal meila, že s ohledem na konec automobilky Jaguar se vlastně jedná o relikvii a že chce o 50 litrů víc poslal jsem ho do pr.,., jsem na začátku a ještě se musím omluvit tomu chlapovi s motorem Nebyl to náhodou Filip Turek ten si prý cení auta daleko více než mají hodnotu 1
Irwinek Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 6 hodinami, Marapis napsal: Nebyl to náhodou Filip Turek ten si prý cení auta daleko více než mají hodnotu Na tak drahé unikáty zase nemám 1
Harwey Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 @Gustaftak ako? Zvladas Vianoce?
Gustaf Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 20 minutami, Harwey napsal: @Gustaftak ako? Zvladas Vianoce? Ale jo... Paní je vcelku nápomocná, když mě viděla se trápit trochu jsme museli nastartovat děti, aby taky a něčím pomohly.... takže gut. Já si jdu otevřít pívo 1
Gustaf Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 4 minutami, Harwey napsal: Nazdravie!;) Nazdraví díky
Zdenek1307 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 By mě zajímalo jak vypadá vánoční pizza...
geometr Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 S bramborovým salátem a kaprem?
FantasticFabio Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 9 minutami, Zdenek1307 napsal: By mě zajímalo jak vypadá vánoční pizza... uděláš těsto….. né moc tlustý , okraje pěkně propracovat! Pak do toho dáš asi centimetrovou vrstvu bramborovýho salátu …. Pak na to rozprostřeš řízky z kapra , taky vepřový a kuřecí a to celé postavíš na práh a kopneš do toho ….. 2
VS Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Dez123 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 18 hodinami, Irwinek napsal: Měsíc piluju koupi Jaguara XJ, handrkuju se s majitelem snad o každou matku se symbolem, mám sehnaný motor na výměnu a on mi dnes poslal meila, že s ohledem na konec automobilky Jaguar se vlastně jedná o relikvii a že chce o 50 litrů víc poslal jsem ho do pr.,., jsem na začátku a ještě se musím omluvit tomu chlapovi s motorem Nakonec budeš rád, tyhle starý UK auta jsou snad největší kasičky. 1 1
Irwinek Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 3 hodinami, Dez123 napsal: Nakonec budeš rád, tyhle starý UK auta jsou snad největší kasičky. Jo, a Ty snad víš o nějakém sedanu ( eventuelně velkém kupé ), RWD, s motorem alespoň 6 hrnků v ceně okolo 200 litrů, který by nebyl kasičkou? To, že tady byl manuál a kupodivu polokůže, byl sakra bonus. A to mám na Jaga mechanika.
Dez123 Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Ne, protože to nedává smysl. Za dvě kila se kupují fábie.
Irwinek Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 před 7 minutami, Dez123 napsal: Ne, protože to nedává smysl. Za dvě kila se kupují fábie. Neè, fabie se fasují. Za dvě kila si koupíš základ a ten se dotváří.
bohus76 Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Tak jak se fším v této republice,DODO ( dodelej doma( 2
Bert Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 No, pobavilo i trochu naštvalo. Tahle masivní povánoční sleva se určitě vyplatí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se