Hasňa Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Mega smůla. Měl více síly, než kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Škoda toho... našlápnuto na medaili bylo dobře. Serano velké překvapení, jak se tam objevil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Jo, bylo to zajímavý, hezký pokoukání. Smůla to myslim nebyla, očividně jezdecká chyba.. moc to tam poslal. Upřímně jsem si myslel, že s těma jeho tlakama má vzadu ještě nějakej insert, což by mu při tom svlíknutí nevim jak moc pomohlo, ale každopádně by byl vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Moc sikovnej Peta. No co, do auta se mi vejde i se zadnim kolem a utazeny to je urcite.. sakra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Uuu, kulatý imbus a je to Tohoto se bojím, zlatý pevný osy s vytahovací integrovanou páčkou nebo pevná osa plus upínaková páčka. Ale používá to málo výrobců, pravda. Novou už bych bral jedno z výše uvedených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Teplo, špendlíky, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Na Šumavě s P-Team Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Zkouška hadrů, dvě hodiny v dešti a zatím gůd Ta pláštěnka na batoh je drsná, ale na silnici asi super, do lesa se dnes upřímně moc nechce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Dneska mě nemají rádi, už jsem po čtyřech hodinách krutého bičování deštěm musel hrábnout po horolezecké výbavě Vsuvka dobrá, jede se dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Zdar Jaký plášt by jste doporučili? Momentálně na kole Hutchinson Python 2 29x2.10 (52-622) 60/40 asfalt/polní cesty Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 (upraveno) Mrkni na něco z gravelové nabídky v šíři cca 40 az 45mm. Za mě Maxxis Rambler nebo Ravager, hodně lidí na gravelu jezdí Conti a Tufo. Upraveno 1. srpna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Koukal jsem na Conti Race King Sport/Performance/Pro Tection. Mrknu díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Na jednom kole mám Conti RaceKing 29x2,2, na druhém Hutchinson 27,5 old school Cobra přední / Python zadní, ve skříni se válí Specialized FastTrak 29, ty taky nebyly špatné, ale RaceKing je na asfaltu rychlejší Chybu neuděláš ani s Conti CrossKing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Já 2.1 pláště na XC pořídil Vittoria Mezcal a sem spoko. Akorát na mokru by mohly být trochu lepší, to bych jim pak nemel asi co vytknout. Ale zase sehnat úplnej univerzál stejně moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Prosím o radu. Chci koupit držák kol na tažné. Máme Freelander 1, takže rezerva na pátých dveřích. Takže výběr se zmenšuje. Máte někdo něco co by šlo použít? Děkuji za rady a tipy. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Dneska rychlovka po práci, než začlo chcat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Pochlubím se svojí včerejší sólo jizdou přes tři státy, nejdelší za poslední roky, kolo nadobro válcuje hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Krasna jízda v super tempuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Karki: Thule s nástavcem pro rezervu na 5. dveřích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 To je varianta o které vím. Ale 20k se mi nechce dávat. Každopádně, děkuji za reakci a řadu. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se