Happy88 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Řeším MTB tretry... žádný piškoty kecky five ten nechci. A mám eggbeatry Tak to jo jestli máš šlehače tak chápu, že řešíš tretry. Já to nemyslel nijak hanlivě, jen jako jistou alterntivu Já mám na SPD tyhle Giro Rumble, protože jsem právě chtěl něco měkčího, v čem se dá případně i klidně odejít kus výletu https://www.giro.com/p/rumble-vr-mountain-bike-shoes/350060000200000024.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 6 minutami, Happy88 napsal: Tak to jo jestli máš šlehače tak chápu, že řešíš tretry. Já to nemyslel nijak hanlivě, jen jako jistou alterntivu Já mám na SPD tyhle Giro Rumble, protože jsem právě chtěl něco měkčího, v čem se dá případně i klidně odejít kus výletu https://www.giro.com/p/rumble-vr-mountain-bike-shoes/350060000200000024.html V pohodě... já uvítám každý názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Ty giro jsem koupil přítelkyni (dají se sehnat mezi 1000 a 1500, takze jako entry level pro holku, co ma prvni nášlapy, byly jasna volba), za me dobrá bota, hezka a lehká, ale je hodně měká a myslím si, že výdrž nebude taky nijak zázračná. No začal bych primárně tím, jestli chceš nebo nechceš měkou botu a podle toho pak vybíral, protože jinak tady dostaneš až příliš různorodé tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Test jsem mel tyto https://www.bikeway.cz/mtb-tretry/cyklisticke-tretry-specialized-comp-mtb-shoe-blk-dkgry/ Tak něco podobného. Taky měly tuhou podrážku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Tradičně 17.11. na Křivoklát. Ještě ve středu hlásili na pátek hnus fialovej, ale nakonec počasí luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Ani dneska to nebylo marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 před 10 minutami, kral083 napsal: Ani dneska to nebylo marný. Jo, super to bylo. Až na píchlou zadní gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Bajkeri, kdybyste někdo chtěl pěknej cyklo dres...https://forum.chronomag.cz/topic/166931-cyklistick%C3%BD-dres-orbea-factory-team/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Boys, dětská kola woom. Jsou OK? Švagr nepotřebuje nic hogofogo, jen ať to není nějaký střep. Máte někdo zkusenosti? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Jakou velikost máš v merku? Mám zkušenost se 14" a na jaře budu kupovat pro synka 16". Ty kola kromě mimořádně nízké váhy, která je pro malý dítě důležitá, jsou dokonale domyšlený pro dětský použití - geometrie, brzdy pro malý ruce, poloha držáku na stojan (stojan nemáme) - a velmi kvalitně vyrobený. Dobře drží hodnotu, takže nelituju ani vysoké vstupní investice (kupoval jsem loni second hand 14" za 8k Kč). Woom je spíš to hogofogo v těch nejmenších velikostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Super. Berou právě dvě kola. 20" a 24" nebo rovnou 26". To jsem potřeboval slyšet. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 před 43 minutami, Igicz napsal: Boys, dětská kola woom. Jsou OK? Švagr nepotřebuje nic hogofogo... No, woomy zrovna sú tie hogofogo bicykle Domyslené, dotiahnuté, jednoducho úplne v poriadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 před 3 minutami, wawrik napsal: No, woomy zrovna sú tie hogofogo bicykle Domyslené, dotiahnuté, jednoducho úplne v poriadku. OK Dík. Já brouzdám pouze ve svých vodách a v dětských budu snad už za pár let:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 (upraveno) Ještě můžeš mrknout na Rascal, sice víc hofo-fogo ale třeba ve 20tce mají přehazku v náboji a řemen místo řetězu. Takze když děcka padají, nebo prostě nepatrně pokládají kolo nemusíš mit strach, že zničí přehazku. U nás se osvědčil woom 14tka a pak už Rascaly 16 a teď 20 Upraveno 24. listopadu 2023 uživatelem David Tichy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Mrkni ještě na Beany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Dikes kluci, tak teď má švagr z čeho vybírat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Karbonový Scalpel lehce přes 60 https://www.alltricks.de/F-11947-velos-complets-vtt/P-2293202-cannondale_scalpel_carbon_se_2_full_suspension_mtb_shimano_deore_xt_12s_29___mango Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Husty tyjo, karbonovy celopero kanon se sidem a teleskopem, za tydle prachy.. fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Jupijajou.... terén a klouzalo to jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Tak se teď rozhoupal a nakonec vzal ty tretry NW Rebel 3 iridescent. K chameleonovi se budou hodit a čuměl jsem, že ceny nějak stouply, oproti tomu, když jsem je hledal naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se