Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Řeším MTB tretry... žádný piškoty kecky five ten nechci. A mám eggbeatry

Tak to jo :) jestli máš šlehače tak chápu, že řešíš tretry. Já to nemyslel nijak hanlivě, jen jako jistou alterntivu :)

Já mám na SPD tyhle Giro Rumble, protože jsem právě chtěl něco měkčího, v čem se dá případně i klidně odejít kus výletu https://www.giro.com/p/rumble-vr-mountain-bike-shoes/350060000200000024.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Happy88 napsal:

Tak to jo :) jestli máš šlehače tak chápu, že řešíš tretry. Já to nemyslel nijak hanlivě, jen jako jistou alterntivu :)

Já mám na SPD tyhle Giro Rumble, protože jsem právě chtěl něco měkčího, v čem se dá případně i klidně odejít kus výletu https://www.giro.com/p/rumble-vr-mountain-bike-shoes/350060000200000024.html

V pohodě... já uvítám každý názor ;)

Odkaz ke komentáři

Ty giro jsem koupil přítelkyni (dají se sehnat mezi 1000 a 1500, takze jako entry level pro holku, co ma prvni nášlapy, byly jasna volba), za me dobrá bota, hezka a lehká, ale je hodně měká a myslím si, že výdrž nebude taky nijak zázračná. No začal bych primárně tím, jestli chceš nebo nechceš měkou botu a podle toho pak vybíral, protože jinak tady dostaneš až příliš různorodé tipy.

Odkaz ke komentáři

Jakou velikost máš v merku? Mám zkušenost se 14" a na jaře budu kupovat pro synka 16". Ty kola kromě mimořádně nízké váhy, která je pro malý dítě důležitá, jsou dokonale domyšlený pro dětský použití - geometrie, brzdy pro malý ruce, poloha držáku na stojan (stojan nemáme) - a velmi kvalitně vyrobený. Dobře drží hodnotu, takže nelituju ani vysoké vstupní investice (kupoval jsem loni second hand 14" za 8k Kč). Woom je spíš to hogofogo v těch nejmenších velikostech.

Odkaz ke komentáři

Ještě můžeš mrknout na Rascal, sice víc hofo-fogo ale třeba ve 20tce mají přehazku v náboji a řemen místo řetězu. Takze když děcka padají, nebo prostě nepatrně pokládají kolo nemusíš mit strach, že zničí přehazku.

U nás se osvědčil woom 14tka a pak už Rascaly 16 a teď 20

Upraveno uživatelem David Tichy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...