Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Z luxusního lyžovaní rovnou na bajk, famózní, ale pěkně brnkaj párátka... kluk mě na těch kopcích kvalitně rozbil 😆 Norco fajnový, a umí i tak základní věci jako je pořádný chránič rámu od řetězu, to by se měli naučit všichni. 

DSC_6192~2.JPG

DSC_6194~2.JPG

DSC_6191.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já šlápl tento rok také prvně do pedálů a v těch našich kopečkách "Hostýnkách" jsem myslel, že chcípnu. A to chodím 2x týdně na spinning, kde to protrpím. Po rovině mě jezdit nebaví, silničku nechci.  Jestli já už nejsem starej (58)? Začal jsem přemýšlet o elektrokole, ale zas mám nějak v sobě zafixováno, že už to není kolo a  nejedná se o tu pravou, syrovou cyklistiku. Se s tím budu muset poprat😀, ale až mi vymění koleno! Biku zdar

Odkaz ke komentáři

Kolenum zdar. Nevzdavat se kopecku a kola bez elektriky. E-kolo neni vubec spatnej napad, jako doplnek na preziti zimy v sedle, nebo roztaceni nohou po nejakych zdravotnich problemech a na zacatku sezony, a vymetani pavucin z chrupavek. Kdysi jsem e-kolo poridil mati 70+, bylo to v zime, takze jsem ji celou travil na nem. Naprosto bozi trenink jizdy zrucnosti. Poridil jsem si i jedno pro sebe. A jezdit kopce na nizky level e-dopomoci nebo roviny zcela bez elektriky umi bejt disciplina sUrova. Skvely treninkovy naradi.

sice byla zima skoupa, ale neco napadalo

20240116_153115.thumb.jpeg.481655632396f601143b5134f463ae34.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, vzduch napsal:

Jestli já už nejsem starej (58)? Začal jsem přemýšlet o elektrokole, ale zas mám nějak v sobě zafixováno, že už to není kolo a  nejedná se o tu pravou, syrovou cyklistiku. 

Taky 58 let, Vysočina (ChKO Žďárské vrchy), v hajzlu nejen kolena 😞 mám to tak, že když tělo bolí snesitelně, tak jedu klasické celopéro. A když to bolí fakt festovně, vytáhnu light e-mtb full (17 kilo, slabý motor), zapnu nejslabší úroveň podpory a je mi u prdele, co hlásají hejtři na fórech 

Odkaz ke komentáři

Kua....dneska mně na švihu zradila baterie v AXS tak na proti servisnímu vozidlu jsem jel na těžkej převod....
A já myslel, že jsem ji nabíjel nedávno
Jo jo. Vozím proto v podsedlové brašně pro jistotu jednu náhradní baterií.

Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Můj servisak po týdnech různého zkoušení,co mu v Shimanu poradili,je konečně přesvědčil, že když nabiju baterku v Di2 na 100%, tak fakt není normální, že za týden spadne při pokojový teplotě o 30%. 

Tak konečně dostanu novou a snad bude klid.

Jinak dnes sice tři hodiny v darebný zimě,ale teď už to konečně po týdnu vylezlo 🤟

PXL_20240303_114624229.jpg

Odkaz ke komentáři

Borci, neznate nahodou nekdo osobne tenhle batoh?

https://www.bikepart.cz/batoh-pro-elektrokolo-evoc-fr-tour-e-ride-30--dark-olive-black/

Vymyslel jsem si, ze potrebuju bagl 25-35l s paterakem. Ale nikdy jsem to nevidel, tak nevim jak ty pateraky vypadaji. Zacal jsem kolo vyuzivat i na foto-toulky a v obyc baglu mam stativ. Nejak se pri ceste zpatky z kopce neumim kontrolovat. Mam obavu, ze kdybych na to nedejboze lehnul, ze bych se o tvrdy veci v baglu mohl slusne pochroumat. Vymyslel jsem si teda neco jako hodne pevnou stenu, skorepinu, mezi vecma v baglu a zadama, ne jen nejakou penu.

tenhle ma uvnitr mit oddeleni pro baterku/stativ:) takze to zni ok.

vim, ze jsou motorkarsky bagly se skorepinou na vnejsi strane, ale to ani fotobatohy zatim neuvazuju, chci tam mit tu vnejsi kapsu/sit na prilbu.

a jestli mate zkusenost s jinym baglem s paterakem - je to vec ohebna, propichnutelna? 

Odkaz ke komentáři

Teď jsem vybíral menší batoh, sice ne na kolo, ale protože soucasnej větší mám taky na bike a vyhovuje mě na treking tak jsem zabrousit opet do této kategorie. Co jsem koukal, tak většinou tyto batohy mají přípravu na paterák a ten je vyjímatelnej, takže je na tobě, co si do toho koupíš. Ale možná mě místní odborníci opraví.

Odkaz ke komentáři

Aha, diky za zkusenosti. Taky me mohlo napadnout, ze to je vyjimatelny a pak by to slo nejak dobastlit. Taky pomohl odkaz na ten produkt, ze to je ohebny a jetam odkaz na normu, ta ma 2 urovne. A tim je dano, ze skorepinu asi nikdo delat nebude. 
tohle kupovat na dalku nebudu a pojedu to omrknout.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kral083 napsal:

Jinak dnes sice tři hodiny v darebný zimě,ale teď už to konečně po týdnu vylezlo 🤟

Přesně. Včera i dnes balzám pro tělo i duši. Ráno sice kolem nuly, ale pak sluníčko, teplo a konečně sucho. Po několika měsících se nemusím kvůli bláta svlíkat na terase a pucovat kolo. 

IMG_20240302_094808.thumb.jpg.9b18153808a07118fb327cc2b2af0aa1.jpg

Odkaz ke komentáři

moco: Treba bude mit nekdo zkusenost s tim z Decathlonu.... Ja mam ten z Lidlu (bral sem ho v akci za 699,-). Konstrukce je solidni - i elektrokolo unese uplne v klidu. Dobre se s nim manipuluje, ma i vzperu na riditka a drzak drobneho vercajku (ten nepouzivam). Za mne uplne v pohode, nevim, co bych na nem vic potreboval, nez ze pevne drzi kolo ;-). 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...