kral083 Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Dneska na pohodu menší oklikou na náplavku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Co ten kožich na nohou, to musí při jízdě hrozně brzdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna @Dali dyt vám pořád říkám, že jsem takový cyklista z leknutí. Naštěstí honba za lepšími časy není to, proč na kolo sedám. Protože mě prudí i holit ksicht. Představa, že si musím holit i nohy, mě upřímně děsí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna V 22. 8. 2024 v 16:47, redd napsal: Jedna z nejvíc frekventovaných cyklo / moto tras v okolí Prahy (Loděnice - Svatý Ján - Hostim) - nechápu ty debily, kteří rohodli, že oprava silnice bude nejdebilnějším způsobem a to postřikem nebo co to je… všude miliarda kamínků, fakt kokoti… jestli to takhle chtěj nechat, tak to bude hodně zajímavý… až se jim tam někdo přizabije Lesáci zase dávají na rozbité cesty po těžbě větší šutry. Kilometr takové cesty udělá z koulí rumbakoule. Ale jinak bylo dneska v České Kanadě parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Dnešná paráda. Musím pochváliť Lauf, tak presne na konkrétny účel odladený bajk som ešte nejazdil (a to som mal aj GF Sugar). Každá zmena, ktorú som urobil, bola zmena k horšiemu. Širšie (a v zásade o dosť lepšie) barany, zle. Odpružená sedlovka s minimálnym offsetom, zle. Thundero namiesto Ramblera dozadu, zle... atď. Pritom na Giante mi to všetko fungovalo. Jo, a cestou som vyťahoval asi piatich ľudí. Môj denný rekord. Samozrejme autom, radšej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna (upraveno) @wawrik a ostatni naprosto OT dotaz, ale kdyz se taha zapadla masina, za co na ty masine kotvit lano? Asi za ram, ale je kazdej jinej... za predni kolo nebo brejle vidle asi sotva. Asi se musi hooodne opatrne. tvl, na ty fotce to vypada jako, ze kotva objima celou vidli, to jako fakt? Upraveno 25. srpna uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Jo, za vidlicu. Pýtal som sa ho, či si je istý, ale zjavne toho už mal plné kecky a na ráme nemal miesto. Stál tam už dlho a nikto mu nepomohol. Mám pružné lano a rozbiehal som sa na redukovanej jedničke čo je tak štvrť km/h. Dával som pozor, keby vznikal problém (auto sa hýbe, motorka nie), zapískal by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Jojo, tak bezpochyby je to spravny misto kam si preje biker:) si vpominam, jak pruznym lanem sundali Maye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Na vytazeni je to plus minus fuk, jinak pokud tahas motorku nekam dal z duvodu nepojizdnosti, tak se dava lano za stupacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Tak to cumim, stupacku bych netipoval ani nahodou, ale dava smysl, ze je nejvic na strane a nejvic dole. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Na velky kacene sem se tahal 13km, asi tak pulka polni a lesni cesty... chycena k ramu, v miste ukotveni padaku, at lano nesjizdi. Z obou stran. A bylo to sileny Fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Obecne co nejniz, pod tezistem. Dost casto nejsou idealni podminky a "na zapade" se to vetsinou resi odtahovkou. Nicmene v situaci, kdy jsou jen motorky a navic nemaji nejaka mista vhodna k uchyceni a navic date dohromady jen nejake "kratke lano", je nejbezpecnejsi pro oba tahani za stupacky. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Děkujeme za motoristickou vložku a teď zpátky k jednostopemu pohybu vlastním přičinění O víkendu jsme zasvětili pětiletého juniora do tajů bikepackingu. V pátek odpoledne z Veselí a v neděli v poledne do Suchdola. Celkem 90km a nepřeberně zážitků. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Pecka! Tu krosnu bych teda nedal, radší klasickej nosič a boční brašny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Já, kterej jezdím dobře přes 10 let bez batohu!! Ale nešlo to jinak. Dcera dostala aspoň spacák na řidítka, já tam měl stan a spacák,ale holt pro tři to jinak než do krosny nešlo. Měla asi 15kg,ale nakonec to nějak šlo. Postranní brašny nemám,ale i tak si myslím, že bych se tam nevešel. Co bys ale pro ty děcka neudělal, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 11 minutami, kral083 napsal: Já, kterej jezdím dobře přes 10 let bez batohu!! Ale nešlo to jinak. Dcera dostala aspoň spacák na řidítka, já tam měl stan a spacák,ale holt pro tři to jinak než do krosny nešlo. Měla asi 15kg,ale nakonec to nějak šlo. Postranní brašny nemám,ale i tak si myslím, že bych se tam nevešel. Co bys ale pro ty děcka neudělal, že? Super jste to měli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Parádní vejlet.... dětí musí mít zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Dlouhy strane (vypustene) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 13 minutami, Kid_A napsal: Dlouhy strane (vypustene) před 13 minutami, Kid_A napsal: Dlouhy strane (vypustene) Tvl. to bych byl asi kyselej, se tam vydrápat a bylo by to prázdný;-) Žluťák stále luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 4 hodinami, Moty napsal: Tvl. to bych byl asi kyselej, se tam vydrápat a bylo by to prázdný;-) Žluťák stále luxusní Haha, zakyselenej ses, kdyz to vyjedes:)) ale to ses i kdyz je napusteno:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se