skalis Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Vyhrabal jsem svyho prvniho horaka z harampadi u rodicu, dal ram dohromady a stavim z neho prasopsa. 6 4
Paw Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Během minulého týdne jsem objevil skrytý cyklistický poklad - Maďarsko. Jeli jsme z Bratislavy na Gyor, a pak z Veszpremu k Balatonu a přes Budapešť do Štúrova. Drtivou většinu toho jsme ujeli po cyklostezkách, kde nebyly cyklostezky, tam byl vyhrazený cyklopruh. Povrch po většinu cesty perfektní. Značení cyklostezek výborný, v podstatě stačilo jet jen podle značek, do mapy jsem koukal minimálně. A co byla snad největší pecka bylo to, jak se k nám chovali řidiči. Přednosti jsme dostávali za všech možných okolností, ani jsme ještě nevěděli, že budeme odbočovat a auta už brzdila, aby nám dala přednost. Jelo nás pět, takže malej vláček, nikdo na nás ani jednou nezatroubil, že jsme roztahaný, nebo někoho blokujem. A to ani v Budapešti za plnýho provozu. Jestli zvažujete kam na kola, tak to zkuste, něco málo jsme pojezdili i po Rakousku a přijde mně, že to bylo naprosto srovnatelný, ne-li lepší. 1
bcmike Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května V 18. 5. 2025 v 10:21, kloubik napsal: Jeden Scalpel z minule nedele. pěkně ostrej kousek
Rybkin Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května V 18. 5. 2025 v 10:21, kloubik napsal: Jeden Scalpel z minule nedele. Dobronice?
kloubik Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Jj okénko myslím mělo otevírat v neděli, tak bude pivo Ale asi se tam teď min 2 víkendy nedostanu. Už se těším na srpen, měl bych být na jihu celý měsíc v kuse.
Moty Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) Středeční vyjížďka s Italkou Furt sme se nedostal na fitting, takže trubka není uřízlá Upraveno 23. května uživatelem Moty 1
African Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Kluk mi dává za uši, funím jak nasratý africký slon
skalis Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května V 17. 5. 2025 v 19:19, skalis napsal: Vyhrabal jsem svyho prvniho horaka z harampadi u rodicu, dal ram dohromady a stavim z neho prasopsa. Tak jsem ho dnes poprve projel. Je to moje prvni kolo s beranama v zivote a vypada to, ze si budeme rozumet. Po vcerejsim vejslapu jsem trochu citil nohy, ale to neslo do toho neslapat. Necela hodina, 24 km, vetsina asfalt (kdyz nepocitam odskok na kontrolu, jestli uz kvete bez). Bude to chtit prodlouzit forbec (60 mm ze staryho horaka je malo, kdyz se zvednu ze sedla, je to trochu neklidny), ale neindexovany razeni na krku vidlice je naprosto v pohode, 26” taky cajk, celkove spokojenost. 1
Gustaf Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Dneska UCI MTB Nové Město na Moravě.... opět parádní zážitek, krásné bajky.... 1
warann Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Panove takova drobnost. Zprasively mi vycpavky v prilbe Uvex. Helme jinak nic neni, tak bych je jen obmenil. Koukal jsem treba na toto: https://www.snapsik-store.cz/Vystelky-vycpavky-do-cyklisticke-prilby-sada-27-kusu-cerna-d1226.htm# nebo nejaky jiny tip/zkusenost? Dikes.
vzduch Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Životnost helmy je omezená, i když vypadá jako nová viz https://blog.kolasvorada.cz/radyatipy/zivotnost-cyklisticke-helmy/
Micey Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Mno, to se casto pise, vetsinou teda prodejci ci vyrobci:), nicmene dle odborny studie to tak uplne neni. https://asmedigitalcollection.asme.org/biomechanical/article-abstract/138/4/041005/371203/Age-Does-Not-Affect-the-Material-Properties-of?redirectedFrom=fulltext Ovsem jestli ji mas treba deset let, taky bych sel do novy, uz je to zase technologicky dal (MIPS, magnety, ochrana zatylku..)
Moty Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 9 hodinami, warann napsal: Panove takova drobnost. Zprasively mi vycpavky v prilbe Uvex. Helme jinak nic neni, tak bych je jen obmenil. Koukal jsem treba na toto: https://www.snapsik-store.cz/Vystelky-vycpavky-do-cyklisticke-prilby-sada-27-kusu-cerna-d1226.htm# nebo nejaky jiny tip/zkusenost? Dikes. Máro, jestli znáš přesně typ helmy, tak by Ti měl být výrobce/prodejce schopen dodat náhradní molitany
warann Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Dikes vsem. Zvazim to, kazdopadne model znam. Tak zkusim Uvex.
Igicz Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Dej to na Vinted a kup si novou. Co jsem viděl prasklou fungl novou POC, tak ani nechci domýšlet, jak by dopadl kámoš s 15 let starou helmou...
warann Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Njn. Pro me je nakup helmy dycky voser. Gate, kosile, boty… si klidne koupim na blind z ciziny a v 90% je to ok. Helmu si nemuzu vybrat ani v krame, nic mi nesedi. Z tohodle duvodu jsem si letos nekoupil novou helmu na SnB, ponevazd jsem to proste vzdal. Nastesti to vypada, ze Uvex ma u nas furt zastoupeni, tak tam snad neco vyberu.
kloubik Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) Gustaf - parada. Ja opet letos nemohl, pristi rok uz musim. Strasne bych chtel videt nazivo Kate Courtney - a letos i ten jeji novej Allied. Jen se bojim, aby to po sezone nezabalila... Doufal jsem ve velkolepy navrat (vlastni novy tym, novy bike), ale zatim to moc nevypada.... v prvnim kole na 5 miste, a nakonec dojela 23. V Araxa dokonce az 31. (na druhou stranu Jolanda v NM az za Kate, treba jeste obe prekvapi). Upraveno 26. května uživatelem kloubik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se