Moty Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 12 hodinami, Gustaf napsal: Dnešním světák v Leogangu a famózní výsledek Ondry Cinka.....jeho první vítězství mezi elitou Já se musel smát jak ještě před zdvižením rukou s kolem ho otíral, aby bylo vidět logo
Moty Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Zas mám dotaz na výbavu, chci si koupit nový tretry a vybírám z těchto 2: https://www.decathlon.cz/p/mp/dmt/panske-silnicni-tretry-sh10/_/R-p-1d1749be-5a62-4538-ba61-0c471579dd96?mc=1d1749be-5a62-4538-ba61-0c471579dd96_c4c1 Vzhledem k tomu, že mám od pojištovny poukaz na 3000 tak vyjdou podobně, jako tyto EKOI https://www.ekoi.cz/cs/boty-na-silnicni-kolo/14920-silnicni-tretry-r4-bile-logo-cervene.html Výhoda DMT je, že jsou v ČR a když mi nebudou tak je vrátím. Tak jaký mám vzít a proč? díky
libor2002 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Vrátit v pohodě můžeš i Ekoi. Jen je to oser, jak to cestuje sem a tam. Velká škoda, že české zastoupení, když už někde vystavuje/prezentuje, tak na stánku tyhle věci na vyzkoušení vůbec nenabídnou.
Z. Paul Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Není tu někdo z Vyškova? Mam sebou silničku a odpoledne mam čas na švih jsem tu na kurzu a sam se malokdy dokopu, tak kdyby nekdo chtel vyrazit, rád se i přidám.
Gustaf Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Před hodinou, Moty napsal: Já se musel smát jak ještě před zdvižením rukou s kolem ho otíral, aby bylo vidět logo Jj, to musí být... dělají to všichni. Zapínání dresů atp. To víš, musí být vše vidět.
Moty Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Před hodinou, libor2002 napsal: Vrátit v pohodě můžeš i Ekoi. Jen je to oser, jak to cestuje sem a tam. Velká škoda, že české zastoupení, když už někde vystavuje/prezentuje, tak na stánku tyhle věci na vyzkoušení vůbec nenabídnou. No a teď teda jaký?
Paw Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června @Moty - Objednal bych oboje a ty, který by sedly líp bych vrátil :). BTW nevím, jestli máš zkušenosti se značkou Ekoi, ale jejich ceny před slevou jsou totálně vymyšlený, protože ve slevě to maj prakticky pořád (30-60%). Neznám člověka, který by koupil něco od Ekoi za plnou cenu Tedy podle ceny se DMT a Ekoi moc porovnat nedaj. Od Ekoi boty zatím nemám, ale zato mám spoustu dresů, helmu, brýle, ... A po letech používání mně to přijde jako kvalitní značka. Nákup bude asi čistě o osobních preferencích tý který značky.
Micey Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června @Moty Osobne bych nechtel bily tretry, neb jsem prase, ale ty asi vis co delas. dve kolecka maj obe, tvrdou podrazku taky, zavrel bych oci a na jedny ukazal..:)
Moty Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 14 minutami, Paw napsal: @Moty - Objednal bych oboje a ty, který by sedly líp bych vrátil :). BTW nevím, jestli máš zkušenosti se značkou Ekoi, ale jejich ceny před slevou jsou totálně vymyšlený, protože ve slevě to maj prakticky pořád (30-60%). Neznám člověka, který by koupil něco od Ekoi za plnou cenu Tedy podle ceny se DMT a Ekoi moc porovnat nedaj. Od Ekoi boty zatím nemám, ale zato mám spoustu dresů, helmu, brýle, ... A po letech používání mně to přijde jako kvalitní značka. Nákup bude asi čistě o osobních preferencích tý který značky. Mám od nich zatím jen oblečení a jak píšeš, nikdy sme tam nekoupil nic za plnou cenu, tak asi zkusím ty DMT před 5 minutami, Micey napsal: @Moty Osobne bych nechtel bily tretry, neb jsem prase, ale ty asi vis co delas. dve kolecka maj obe, tvrdou podrazku taky, zavrel bych oci a na jedny ukazal..:) Nevím co dělám, snad to nebude zásadní problém
WATCHES Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Kup si tretry LAKE. Nevím jak máš širokou nohu. Nabízejí několik variant šířek. Karbonová podrážka. A jsou super pohodlné. Já po návštěvě několika obchodů a vyzkoušení cca 30 treter (Specialized, Giro, DMT, Shimano Bontrager...) Skončil u této značky.
cubic Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 20 minutami, WATCHES napsal: Kup si tretry LAKE. Nevím jak máš širokou nohu. Nabízejí několik variant šířek. Karbonová podrážka. A jsou super pohodlné. Já po návštěvě několika obchodů a vyzkoušení cca 30 treter (Specialized, Giro, DMT, Shimano Bontrager...) Skončil u této značky. Pravda, tretry Lake mohu také doporučit. Už bych jiné nekupoval. Jediné co bych u MTB vytknul je váha, mám MX 168 Enduro a těžší botu jsem v ruce neměl. Zřejmě nějaký základní model. Silniční jsou v pohodě.
moco Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června (upraveno) V 9. 6. 2025 v 12:57, Micey napsal: @Moty Osobne bych nechtel bily tretry, neb jsem prase, ale ty asi vis co delas. dve kolecka maj obe, tvrdou podrazku taky, zavrel bych oci a na jedny ukazal..:) Nemůžeš mít na silničku jiné než bílé – etiketa @Moty Musíš si napřed říct, jakou máš nohu, každý výrobce dělá jiné kopyto. Šel bych určitě do karbonové podrážky nebo minimálně karbon-plast. Taky je důležité zapínaní – já jsem si zvykl na Boa, které lze regulovat i za jízdy. Pozor, mají více modelů "koleček", ty základní jdou jen utáhnout a pak jen odaretovat, nelze regulovat uvolnění případného tlaku. Minulý rok jsem zkoušel ty DMT a seděly mi výborně, ty bych ti doporučil. Já používám Bont (Vapor-S), ten je bezkompromisní – strčíš do trouby a vypečeš si je na svoji nohu. Upraveno 12. června uživatelem moco
Micey Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června @moco Jakapak etiketa, stary pardalove co sem s nima na silnici jezdil, vetsinou vybirali tretry podle toho, jak moc klouzou, pac po svihu se slo do hospody a nechteli si u pisoaru rozbit na klouzavejch dlazdickach hubu. Dost jich jezdilo v bajkovejch..:) 1
Moty Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června @moco @Micey Díky kluci, objednal jsem ty DMT, dneska mi přijdou, tak pak napíšu Jinak musím říct, že to povolování za jizdy BOA je fakt důležitý, na MTB tretrách to mám a je to super, na starejch silničních Bontraget to musím vycvaknout a utáhnout znova, na pytel řešení
moco Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 10 minutami, Moty napsal: @moco @Micey Díky kluci, objednal jsem ty DMT, dneska mi přijdou, tak pak napíšu Jinak musím říct, že to povolování za jizdy BOA je fakt důležitý, na MTB tretrách to mám a je to super, na starejch silničních Bontraget to musím vycvaknout a utáhnout znova, na pytel řešení Zmiňuji to s ohledem na to, že kamarád si minulý rok kupoval dost drahé tretry a stejně tam měl ty "hloupé" Boa kolečka.
Moty Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 4 minutami, moco napsal: Zmiňuji to s ohledem na to, že kamarád si minulý rok kupoval dost drahé tretry a stejně tam měl ty "hloupé" Boa kolečka. Kurýr už volal, tak za chvíli napíšu:-D
Moty Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Tak mám smolíka, sou to neskutečně lehoučký boty, ale na mě strašně úzký a teda BOA je jen jednosměrná
moco Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června (upraveno) @Moty Škoda, zkus fakt mrknout na ty Bont, dělají i různé šířky. Na webu výrobce jsou celkem detailní tabulky velikostí. Za mě nic lepšího jako Bont není. Navíc, pokud bys chtěl pedály Wahoo Speed play, tak Bont dělá variantu treter se 4 dírkami na speed play - to zajistí že máš absolutní kontakt podrážky s pedály. Jo a když budeš řešit Boa, tak koukej na systém Dual Dial Upraveno 12. června uživatelem moco 1
MAD68 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Nebo mrkni na totohttps://www.hezo-cycling.com/en
odjinud Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Včera jsme zkoušeli v květnu prodlouženou cyklostezku podel Jizery, Malá Skála - Žel. Brod a paráda. Akorát lidi jako psů... snad jen Praha - Zbraslav je srovnatelna. Myslel jsem, ze to bude jeste pred prazdninama volnejsi, no sem je fakt lepe jet tak do kvetna a oak az v rijnu. No aspon jsme videli dokončování nove šindelové strechy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se