Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Radyně

radyne.jpg.75f60aaa42be87abf3385847d0e6ba9f.jpg

... jinak si tak říkám, že na ty noční návraty by to možná chtělo něco víc jak blikačku z dekáče:

kolo.jpg.15038014d2862e78fa0f1ae49250ac0c.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Leje, zima, fouká... není nad to si dát své oblíbené sjezdy 🤙 Co to je jako za léto totok?

20250717_161842109.JPG

20250717_161429753.JPG

20250717_160729110.JPG

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Ohlédnutí za včerejší kauzou krátkých ponožek na TdF, které si dovolil nazout Roglič - Češi nikdy nezklamou 🙂

image.thumb.png.bd7f0c2f0077eaf900b849b04ec92f38.png

IMG_9624.jpeg

IMG_9623.jpeg

IMG_9622.jpeg

IMG_9621.jpeg

• Like 1
Odesláno

Konečně jsem se taky něco dočetl k vysokým ponožkám na kole... což jsem upřímně nikdy moc nechápal. Jezdím většinou v krátkých a nebo občas i bez. Snad to není stejný světový problém jako ponožky v sandálech a podobně 😄

Odesláno
Před hodinou, Zdenek1307 napsal:

Konečně jsem se taky něco dočetl k vysokým ponožkám na kole... což jsem upřímně nikdy moc nechápal. Jezdím většinou v krátkých a nebo občas i bez. Snad to není stejný světový problém jako ponožky v sandálech a podobně 😄

Když jedeš bez ponožek a někdo bude zhnusen tak řekni že jedeš triatlon 😀 tam je to na boso normální 🫡😀

• Like 2
Odesláno

No stress on Cres🙂na nějký dlouhý túry to není, ale švih po ránu se dá. Akorát je to tu furt do kopca😀Kdo by to čekal, když vyjíždíme od moře😁

IMG_5976.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno

Nejezdím, ale co jsem viděl recenze, tak to všichni docela chválí a upřímně, po zkušenosti ze silnice uz bych nic jiného než elektriku nechtěl na žádném kole, takze za me bych jenom mrknul, jestli nahodiu sram nedělá lepší elektriku a šel bych do toho (mam pocit, ze to dělají na bikach dyl, ale můžu se plést, vubec se v tom ted neorientuju).

Odesláno

Mám SRAM GX AXS T-type na Scott Spark. Na druhém kole plánuju upgrade z mechaniky XT 1x12 na XT Di2 1x12. Di2 prý řadí o dost rychleji než AXS, tak jsem zvědavý na reálné zkušenosti 

Odesláno

Hodily by se mi nové gatě na silničku /dlouhé jízdy/ a Silvini mne zklamaly vycpávkama. Mam od nich dva kusy a fakt nic moc, nějaké číny od RCSSSport, které stály 1/4 mají nějakou 9D vycpávku a jsou mnohem lepší - což se nedá zas říct o materiálu zbytku gatí.

S čím máte nejlepší zkušenost? Koukám teď na Siroko, Kalas, Atex?? Rád podpořim českou firmu /Silvini je taky česká teda/ když to bude stát za to. 

Odesláno

Mám Kalas, Sykora a Assos. Ty od Assos stojí za každou korunu (cena je trochu overkill). Nikdy se Ti nepřetočí šle. Vložka je nejlepší co jde koupit na trhu. A mají special místo na pánské vybavení... 

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...