Paw Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Rozhodně, taky jsem ho tam kupoval, tady maj pěkně shrnutou komplet nabídku. Mám V9S a jsem maximálně spokojenej. Má to symetrickej kužel, vozím to v podvěsu na garmin držáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 800 lumenů by mělo stačit, ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 4 minutami, moco napsal: 800 lumenů by mělo stačit, ni? Jj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 2 hodinami, moco napsal: Můžete mi doporučit dobrou svítilnu na silniční kolo? Ale podmínka je kompatibilní držák s mými řídítky Koukal jsem samozřejmě na Fenix, ale ty držáky nevypadají, že by pasovaly. Hele, když vidím ty řídítka, mám na Canyonu taky monolit představec + řídítka, zespod představce jsou dvě díry se závitem, máš je tam taky, a pokud ano, máš tušení k čemu jsou? Ano, jsem lama, vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Mám taky Gaciron, V9S jak kolega, supr světlo Pořídil jsem teď na druhý kolo i Gaciron výkonný blikačky a taky super.Bral sem to na tom ledexpertu protože se mi nechtělo čekat, ale jinak klíďo objednej z Ali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ciwe, chudák Afry až si tohle přečte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 To bude v klidu, není to z decathlonu @Tom4 Canyon nemám, ale určitě tam bude pasovat tohle https://www.canyon.com/en-id/gear/accessories/computers-and-navigation/accessories/canyon-garmin-mount--h11%2Fh36/165315.html Jak nejsou kulatý, tak musíš mít něco extra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Před hodinou, kral083 napsal: Ciwe, chudák Afry až si tohle přečte Dělám že to nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Njn, Sony světlá nejsou...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 (upraveno) @PawTo právě nebude ono, mám tam díry za sebou a ne vedle sebe ale řídítka jsou už víceméně kulatý profil, takže světlo od Fénixu vozím bez problémů. Zítra to kdyžtak blejsknu, asi to bude nějaká Canyon vychytávka. ed. tak jo, nakonec to je na Garmin nebo Quadlock Upraveno 12. ledna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Njn, Sony světlá nejsou...Já teda Afrihi chapu, co muzu mam japonsky (ted zrovna i dost americky a cesky). Cine a Alze se vyhybam jak to jde...ale obcas to nejde a obcas jsou to takovy prkotiny ze nemam silu to resit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 (upraveno) před 43 minutami, Tom4 napsal: @PawTo právě nebude ono, mám tam díry za sebou a ne vedle sebe ale řídítka jsou už víceméně kulatý profil, takže světlo od Fénixu vozím bez problémů. Zítra to kdyžtak blejsknu, asi to bude nějaká Canyon vychytávka. ed. tak jo, nakonec to je na Garmin nebo Quadlock Takže seš lama Jdou tam přidělat jen komponenty, které mají "spolupráci" s Canyon, ale možná existují nějaké aftermarket držáky, ale laborovat s tím, aby pasovaly zase na tu svítilnu.... Svítilna lze přidělat zespodu na držák Garmin, ale držák Garmin nepotřebuji Upraveno 12. ledna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 20 minutami, Happy88 napsal: Já teda Afrihi chapu, co muzu mam japonsky (ted zrovna i dost americky a cesky). Cine a Alze se vyhybam jak to jde...ale obcas to nejde a obcas jsou to takovy prkotiny ze nemam silu to resit Sent from my iPhone using Tapatalk Vždycky je alternativa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 GACIRON-Vím že cena na Ali je mnohem nižší ,ale jen pro zvážení a ne že bych tady chtěl nějak velebit český prodejce gacironu,ale mně se po měsíci na světle uvolnil (utrhl) usb konektor a nešlo nabíjet .Údajně byla vina na mé straně, prý hrubé zacházení!?!?.Přesto obratem vyřešeno zasláním světla nového.Tak jen nevím, jak by tuhle lapálii řešili na Ali, a hlavně jak by to dlouho trvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Tak na Ali to prodává přímo Gaciron, tak by neměl být s případnou reklamací problém si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 (upraveno) před 21 hodinami, moco napsal: Takže seš lama Jsem. Ale jen proto, že jsem se ptal místo abych to napochodoval prozkoumat. Dneska jsem měnil semislicky za něco se zimním vzorkem (neskutečný co ten plášť vydržel a nula defektů, vozím duše, perfekt) mno a zespod řídítek je rovnou qr kód . . . potud jsem lama . . . protože ten qr kód slouží jen pro přenos čísla pod ním do textu, nevede na web, nic takového . . . a strejda Google na to co? Strejda Google na to nic Quadlock mám na řídítka, Fénix i druhej Meteor (Vortex) (mimochodem taky vyborný světlo) drží na řídítkách / představci tak tam dám bidon na léto a budu za exota a vyřešeno Upraveno 13. ledna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 (upraveno) před 15 minutami, Tom4 napsal: Jsem. Ale jen proto, že jsem se ptal místo abych to napochodoval prozkoumat. Dneska jsem měnil semislicky za něco se zimním vzorkem (neskutečný co ten plášť vydržel a nula defektů, vozím duše, perfekt) mno a zespod řídítek je rovnou qr kód . . . potud jsem lama . . protože ten qr kód slouží jen pro přenos čísla pod ním do textu, nevede na web, nic takového . . . a strejda Google na to co? Strejda Google na to nic Quadlock mám na řídítka, Fénix i druhej Meteor (Vortex) (mimochodem taky vyborný světlo) drží na řídítkách / představci tak tam dám bidon na léto a budu za exota a vyřešeno QR kod je na důležitých komponentech (ram, sedlovka, řídítka) a je to sériové číslo, které poslouží např. pro vložení "garáže" na Canyon.com u svého profilu...máš potom lehčí hledání komponentů ke kolu. Ty máš Grand Canyon? Zase mě honí mlsná na MTB na zimní špinavé ježdění, když to na silnici není. Upraveno 13. ledna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Díky, hned si to zagarážuju Tohle je Pathlite 8.0 na hliníkovém rámu, na gravel jsem tlustej, takže klasicky krosový kolo s odpruženou vidlicí a rovnýma řídítkama. Spokojenost veliká. Jako MTB mám Epica od Spešlu, ale Grand Canyon byl druhá volba, rozhodla jen dostupnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 (upraveno) Líbí se mi Grand Canyon 8, bylo by to sekundární kolo do "bordelu", když počasí nepřeje silničce. Má někdo lepší nápad do 40kKč? Upraveno 13. ledna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Tak moje přední světlo je kaput. Tak jsem narychlo objednal Moon meteor Storm lite. Máte s nima někdo zkušenosti? Dle popisu se jeví dobře v poměru cena výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se