roura74 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Tapatalk double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 S touto dosvietim hadam az na mesiac:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 @roura74 Na hranicich kraje nestali?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 [mention=39626]roura74[/mention] Na hranicich kraje nestali??Stáli ve vesnici před hranicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 11 hodinami, Marfael napsal: Ano, Plzeňsko. Tam dávají pětikilo za jízdu bez náhubku? To je boží, to chcu taky. Já myslel, že státní aparát uplácíí jen důchodce, no a vida, asi si uvědomili sílu cílové skupiny cyklistů a věnují každému pětikilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 10 hodinami, Harwey napsal: S touto dosvietim hadam az na mesiac:) Mám tu samou, budeš spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Tak vcera odpo to vyslo paradne...dneska pujdem zas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 12 hodinami, Harwey napsal: S touto dosvietim hadam az na mesiac:) Na silnici asi ok...do lesa si myslím, že bude 600lm málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 99.9% jazdime cez den, toto je len taka zachranna brzda na prve jarne a posledne jesenne vyslapy na ihrisko s deckom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 9 minutami, Harwey napsal: 99.9% jazdime cez den, toto je len taka zachranna brzda na prve jarne a posledne jesenne vyslapy na ihrisko s deckom Tak to je úplně v pohodě...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 hej hej, som zavidel ze decko ma svetlo a ja nie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 58 minutami, Gustaf napsal: Na silnici asi ok...do lesa si myslím, že bude 600lm málo... Mám stejný a nemyslim si to pro mě i mimo silnici naprosto OK. Ale je fakt, že za tmy mimosilnici jedu na pohodu.Jezdit nějaký peklo, tak asi přidám čelovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) Taky potvrzuju že tohle světlo umí, vozím ho 3 roky a doporučuju. Mladej má Vortex Meteor, taky není zlý. Upraveno 3. března 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 nebranim sa tomu, ze som sa vami dal inspirovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 16 minutami, Klabrdon napsal: Mám stejný a nemyslim si to pro mě i mimo silnici naprosto OK. Ale je fakt, že za tmy mimosilnici jedu na pohodu.Jezdit nějaký peklo, tak asi přidám čelovku Ono když to valis po tmě lesem, tak je těch 600lm málo...ale jinak samozřejmě dostačující. Já koupil teď meteor Storm lite 1300lm a super za ty prachy. Ještě k tomu vozím na helmě knog road 400.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Čím míň světla v lese, tím větší zábava Jenže co dělat, když je taková mlha jako poslední dni v Praze? Včera jsem málem ani netrefil do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 20 minutami, kral083 napsal: Čím míň světla v lese, tím větší zábava Jenže co dělat, když je taková mlha jako poslední dni v Praze? Včera jsem málem ani netrefil do práce Jsou i horší varianty... můžes ležet doma jako já s covidem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Dnes krásný počasí nabírám sílu, je to hrůza... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Ono když to valis po tmě lesem, tak je těch 600lm málo...ale jinak samozřejmě dostačující. Já koupil teď meteor Storm lite 1300lm a super za ty prachy. Ještě k tomu vozím na helmě knog road 400.... Tak o no taky potřeba vzít v úvahu to, že u světla nejde jen o lumeny A pro každýho je valit lesem něco jinýho, já prostě potmě mimo silnici jedu tak nějak abych se nerozbil (hlavně z kopce-tam by se někdy čelovka hodila) Hlavně , že jsme všichni spokojený a o to jde my ORBEA buddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se