odjinud Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Me se to stalo jednou, kdyz bylo sedlo moc vysoko. Snizeni pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 V 31. 3. 2021 v 22:03, kloubik napsal: Hm, koukam z jineho prohlizece a taky je nevidim. Mel jsem udelat klasickou prilohu. Tak jeste jednou Krásnej Marin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Moc hezký Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Včera jsme se fotili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Pecka! Prelezlo to vubec 6 kg?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Máte někdo zkušenost s touto akupumpou? Díky https://www.rucni-naradi.cz/bosch-easypump-aku-vzduchovy-kompresor#utm_source=zbozi.cz&utm_medium=product&utm_campaign=zbozistandart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 4 hodinami, Igicz napsal: Pecka! Prelezlo to vubec 6 kg? Sent from my iPhone using Tapatalk asi 6,7 v tomto setupu, což na disky, elektriku, a těžké Favero pedály není špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 gcom: pověz více o co se jedná Já dnes taky vyrazil, ale jsem nějaký nachcípaný, byla zima a foukalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Celý den nějaký školní hádanky po venku s děckama, tak čistím hlavu a hledám otevřené okénko Vypadá to většina hospodských již spáchala sebevraždu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Některý dny je lepší jít na procházku než každých 5 km píchat. A je pěkná kosa, se fakt odstěhuju někam do tepla Krásný to dneska bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 30 minutami, Tom4 napsal: Některý dny je lepší jít na procházku než každých 5 km píchat. A je pěkná kosa, se fakt odstěhuju někam do tepla Krásný to dneska bylo. Schwalbe? Jen se ptám, protože jeden model od Schwalbe jsem měl na kole přesně týden, asi čtyři píchnutí a šla do popelnice...jinak u mě dobrý, jednoho rutinéra který to nevzdává jsem objevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Nene, Schwalbe mám akorát silniční slicky na kolobce z řady double defense a ty jsou teda nezničitelný, to musím pochválit. Tohle jsou Fasttracky od Spešlu, moc to nechápu, tisíc kiláků nic a teď 4 defekty na 30km a to jsem po 2 měnil duši. Tak třeba mám vybráno na letošek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 3 minutami, Tom4 napsal: Nene, Schwalbe mám akorát silniční slicky na kolobce z řady double defense a ty jsou teda nezničitelný, to musím pochválit. Tohle jsou Fasttracky od Spešlu, moc to nechápu, tisíc kiláků nic a teď 4 defekty na 30km a to jsem po 2 měnil duši. Tak třeba mám vybráno na letošek A vyndal jsi ten připíňák z pláště? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dneska to bylo fajn. Jen by mohl zmizet ten bordel ze silnic. Občas jsou ty průjezdy zatáčkami docela napínavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Jo, supr to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 ...dnes se mi nepodařilo provést platbu kartou na bikediscount.de a to na několikrát, alespoň z mé strany se zdá všechno v pořádku...tedy moje data, info karty, peníze na účtu. Nevíte někdo zda mají nějaký problém? Už jsem tam poslal i e-mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Taky dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dneska by byl hrich sedet doma, tak jsme taky vyrazili. Jen ten mladsi ma po zime jeste houby kondicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Ty GP jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se